میخوام سرعتمو از 1 مگ به 2 مگ عوض کنم چطوری این کار رو کنم؟بعد مخابرات پنل کاربری نداره؟که ببینی چقدر مصرف کردی؟
میخوام سرعتمو از 1 مگ به 2 مگ عوض کنم چطوری این کار رو کنم؟بعد مخابرات پنل کاربری نداره؟که ببینی چقدر مصرف کردی؟
سلام
اول اینکه سال نوتون مبارک
برای تغییر سرعت از این لینک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده ریز مصرف هم از این لینک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عیدتان مبارک، امیدوارم امسال سالی متفاوت، و سرشار از شادی رو پیش رو داشته باشید.
![]()
اون ریز مصرف سایتش باز نشد
بعد رفتم برای تغییر سرعت کدوم یکی از گزینه هارو پر کنم؟کسب کار و تجارت الکترونیک پر کنم؟شماره نامه موافقت با پهناي باند چی هست؟
کی عوض میشه الان 1 هفته هست1 مگ گرفتم -2 مگ نامحدود هست؟من پردیس بومهن هستم
فرقی نداره چی انتخاب کنی، اون شماره نامه موافقت هم خالی بذار.
هر 30 روز فقط 1 بار می تونی تغییر پهنای باند بدی، اگه یک هفته اس که یک مگ هستی، سه هفته دیگه باید صبر کنی.
فکر کنم مشکل اصلی مخابرات کمبود بهنای باند باشه. تا حالا همچین پینگی با لندن نداشتم.
مثل اینکه همه رفتن مسافرت خیلی خلوته
![]()
نوروز 93 با پینگ 500 الی 1700 با سرورهای ایرانی.
دوستان یه مشکل عجیب!
این تست منه :
یک مگ .
ولی مشکلی که هست اینه که وقتی با اسکایپ ویدیو کال میکنم کیفیت (Quality) واسم روی ضعیفترین حالت ممکنه ینی (Low) در صورتی که من با 512 وایمکس ایرانسل راحت ویدیو کال میکردم .همچین مشکلی هم نداشتم.
موضوع چی هست؟؟ کسی همچین مشکلی داره؟؟؟ من تا الان با سرعت مخابرات مشکل نداشتم. سرعت دانلودم هم خیلی خوب بوده. ولی این موضوع خیلی واسم عجیبه!!!![]()
شاید به خاطر اینه که سرعت آپلودت پایینه ؟
سرعت آپلودت چیزی حدود 28 کیلوبایته و فکر کنم برای همین کمترین کیفیت رو برات انتخاب کرده
درست یک روز قبل از سال تحویل دوباره همون محدودیت رو روی پروتکل udp ایجاد کردن!
بعد از مثلا یک دقیقه قطع میشه و دیگه تا یه مدتی نمیشه وصل شد ...
کی بشه از این خراب شده برای همیشه برم و دیگه مجبور نباشم هر روز تعفن این جماعت رو استشمام کنم ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)