تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1140 از 4428 اولاول ... 14064010401090113011361137113811391140114111421143114411501190124016402140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,391 به 11,400 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوست عزیزم hamed2007 حق با شماست اما چیکار می شه کرد همیشه یه بهانه هست واسه راه نیمدن
    مخصوصا شهری جز تهران . آخه تنها اونجاست که همیشه همه بدنبال یه موضوع با جدیت می رند اینجا خیلی به دفتر پارس زنگ بزنند 10 نفر . معلومه یارو تو 2 سوت می پیچونه . اما وقتی یه جایی مثل تهران 500 یا 600 نفر زنگ بزنن مجبور میشه یه جواب قانع کننده بده

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

دوست عزیزم جناب dvdv2010

دقیقا همین مشکل واسه منم پیش اومد

گفت تماس می گیرم با تهران بهتون اطلاع می دم . بعد از 30 دقیقه تماس گرفت گفت که خوزستان از ماه آینده وصل می شه

و به من گفت نامحدود زیاد سرویس جالبی نیست منم بهش گفتم زمانی که تو آتاری داشتی من کامپیوتر داشتم با نت .

هیچی نگفت . مشکل اینجاست که اگه یک نفر که وارده این حرفو بزنه آدم دلش نمی سوزه همشون دخی سر خیابونین واسم می شن منشی و استیو جابز !
    دوست عزیز مطمئنم دارن دروغ میگن میدونی همون تماس اولی که باهاشون گرفتم گفتن شاید هفته آینده یا دو هفته دیگه ارائه بشه اما تماس سوم که قرار بود با تهران تماس بگیره نتیجه را بگه گفت 3هفته دیگه شاید ارائه بشه فککنم اصلا با تهران تماس نگرفته و از خودش در اورده

2. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام

دوستان گرامی بالاخره امروز تماس گرفتم اول نمایندگی پارس پیچوند منو وصل کرد تهران بعدش تهران تماس که گرفتم گفت این سرویس ها ارایه میشه اما باید نمایندگی شهرتون بهتون بده فعلا خرید آنلاین نداریم

بعد تماس گرفتم نمایندگی گفت فعلا توی استان خوزستان گفتن تا ماه آینده ارایه این سرویسها منتفیه

جونه من حال می کنید سیستمو

از بچه های اهواز کسی تماس گرفته ببینه به اونا چی گفتن ؟؟؟

دوست من pouria_br شما هم یه تماس بگیر ببین به شما چه جواب می دهند

هر کس تماس گرفت از هر شهری نتیجه رو اعلام کنه

با تشکر

منم تماس داشتم باهاشون ، میگه تا زمانی که تو یوزرهاتون ثبت نشده نمی تونیم این سرویس رو به شما ارائه بدیم...

4. 4 کاربر از newahwaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سرعت دانلودت در حالت توپ روی چنده؟
    بگو یخورده دلمون آب شه
    رو 2 مگ بستن
    الان تا 240 سرعت دارم

6. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان لایزر یه سری سرویس جدید زده توی سایتش 256 15 تومن بعد الان زنگ زدم این پدر سوخته هم مثل پارس انلاین میگه

که کیفیت سرویسا پایینه و یک به دهه منم بهش گفتم برام مهم نیست شما صورت حساب اینو برا مبزارین روی سایت...

بعد گفت یه لحظه گوشی خدمتتون..

بعد رفت نمیدونم با کی صحبت کرد هماهنگی کرد ...

بعد که اومد گفت فعلا چون تازه این سرویسا روی سایت قرار گرفته با مالی هماهنگ نیست و نمیتونیم روی سایت بزاریم

گفت که فردا یا پس فردا تماس بگیرید این بچه سوسول دیگه میخواد منو بپیچونه...

حالا من یه بار دیگه زنگ میزنم به یه اپراتور دیگه ببینم چی میگه...

8. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رو 2 مگ بستن
    الان تا 240 سرعت دارم
    پس فرقی با 128 نداره چون تا 230 میره

10. این کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

پس فرقی با 128 نداره چون تا 230 میره
    اینا هنوز کامل راه نیفتاده فکر کنم که 128 و 512 هر دو تا 2 مگ میرن
    4 روز دیگه شیر فلکه رو میبندن
    Last edited by M e i s a m; 25-09-2011 at 16:41.

12. 5 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دقیقا همینه. شما جز یوسرهای اولیه هستی ^^ و این سرویس های نامحدود هنز شلوغ نشدن ! باید عین سرویس های دیگر یک خرده مثلا 1 ماه تا 2 ماه صبر کنید اون موقع میشه راجع به کیفیت مثلا 2 مگ نامحدود نظر داد.

البته یک نکته ای رو یک دوست عزیز بهش اشاره کرد که منم تایید میکنم . اینکه میگن شرینگ 1 به 10 هست معنیش این نیست سرعت 2 مگ مثلا میاد رو 25 KB/s !! نرم افزارهای مدیریت پهنای باند زمانیکه که مثلا یک سرویس 2 مگی میاد شلوغ میشه میاد پهنای باند مازاد شبکه رو به اون اختصاص میدن تا کیفیت یکهو زمین نخوره !!! اگر اینطوری نباشه که 24 مردم شکایت میکنن و ظرف 2 روز همه مشتریها میپرن !! بالغ به 90% سرویس دهنده ها نامحدود میدن با همین شرینگ 1 به 8 یا 1 به 10 !

من خودم وایمکس 1 مگ ایرانسل دارم که 1 به 8 شر هست و تفاوت انچنانی نداره با 1 به 10 ولی خدا شاهده من 99%روز سرعتم زیر 115kB/s نمیاد در حالیکه 1به 8 شرم !!!!

یادش به خیر IPW داتک هم داشتم 512 که با اینکه پینگش همیشه خدا بد بود و صفحه دیر باز میشد و1 به 10هم شر بود ولی دانلود زیر 50 نمیومد !! نرم افزارهای مدیریت هوشمند پهنای باند که این ISP ها استفاده میکنن دائم پهنای باند استفاده نشده رو بین گروه های پر مصرف تقسیم میکنن تا کیفیت شبکه از یک حدی پایینتر نیاد !! اون گروهی که استفاده نمیکنن پهنای باند اختصاص یافته به اونا در اختیار بقیه قرار میگیره و خودتون هم میدونید همیشه خدا 100% یوسرها در حال استفاده نیستن !!

-----------------------------

ISP ها از وجود پهنای باند اضافی و استفاده نشده که سودی نمی برن و به جاش میان از پهنای باند اضافی برای بالانس کردن ترافیک شبکه استفاده میکنن. همینه میبینی یکهو یک ISP پهنای باند کم میاده همه چیز به هم میریزه !! ISP حداکثر 80-70% پهنای باند خودشو رو باید شر کنه و اون 20% اضافی همیشه باید خالی باشه تا نقش بالانس کننده ترافیک رو داشته باشه !!
    Last edited by luches; 25-09-2011 at 15:35.

14. 5 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام میدن به این شماره زنگ بزن 6288712

16. 3 کاربر از saze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام

دوستان گرامی بالاخره امروز تماس گرفتم اول نمایندگی پارس پیچوند منو وصل کرد تهران بعدش تهران تماس که گرفتم گفت این سرویس ها ارایه میشه اما باید نمایندگی شهرتون بهتون بده فعلا خرید آنلاین نداریم

بعد تماس گرفتم نمایندگی گفت فعلا توی استان خوزستان گفتن تا ماه آینده ارایه این سرویسها منتفیه

جونه من حال می کنید سیستمو

از بچه های اهواز کسی تماس گرفته ببینه به اونا چی گفتن ؟؟؟

دوست من pouria_br شما هم یه تماس بگیر ببین به شما چه جواب می دهند

هر کس تماس گرفت از هر شهری نتیجه رو اعلام کنه

با تشکر

سلام
    نمایندگی شیراز حرف بی ربط میزنه:سرعتش مثل دیال آپه و....آخرش شماره تهران داد،تهران میگه به نمایندگی شهرتون برید.

18. 4 کاربر از saze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hunk_Dead13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

میخوام خودمو بگیرم خفه کنم آخه من از نمایندگی مرکزی تهران ثبت نام کردم خونمون هم جنوب تهران حوصله این راه و ندارم
    زنگی هم که میگن ارئه نمیدیم

20. 3 کاربر از Hunk_Dead13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •