تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1140 از 2365 اولاول ... 14064010401090113011361137113811391140114111421143114411501190124016402140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,391 به 11,400 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام محمد جان.
    كي همچين راهنمائئي رو كرده؟!!ساب تو باكس مناسب هست كه بهترين صدا رو ميده. فركانس تيون هم مهمه .هر دو رو بايد باهم در نظر گرفت. اگه باكس خيلي كوچيك باشه نفص ساب بند مياد. اگر خيلي بزرگ باشه ساب ول ميزنه و...فكر ميكني ماها براي چي از TT اومديم بيرون. براي اينكه متاسفانه از يه سايت علمي و عملي (البته من فقط قسمت سيستم رو منظورم هست) در زمينه سيستمهاي صوتي خارج شد.يه عده افراد كه اصلا الف باي سيستم رو بلد نيستن آمدن مدير شدن و مشاوره ميدن.ولش كن.من تعجب ميكنم از شما كه اصلا چرا صحبتهاي ايشون رو گوش كردي و اينجا نقل قول ميكني.خودتون ميدونيد كه همگي سعي كرديم تا سطح اين قسمت از فروم p30 يعني سيستمهاي صوتي خودروئي را با اطلاعات عمومي صحيح و علمي در حد توانمون افزايش دهيم.خدا رو شكر دوستان با اطلاعات بالا هم هستند مثل امير خان و همه شما عزيزان كه دست به دست هم ميديم و انشاءالله شاهد موفقيت روز افزون اين بخش هسستيم و خواهيم بود.
    منم حرفش رو قبول نکردم اگه خودتون هم سر بزنین متوجه میشین
    یه چیزی پروند و رفت منم نمیخواستم جو اینجا رو خراب کنم
    خود این پست باعث شد اطلاعات عمومی چند نفر دیگه بالا بره
    البته به متن منم اگه دقت میکردین میدیدین که آخر متنم علامت تعجب گذاشتم . من قصد بدی نداشتم
    در کل معذرت میخوام از دوستان گل تاپیک

سلام دوستان
    میخواستم نظر اساتید و راهنمایی هاشون رو بدونم
    نظر خودم اینه پخش pioneer x6550bt یا 9450ub
    یک جفت 1073 و یک جفت 718
    امپ 5500 واسه 1073 و یک امپ دیگه واسه 718(اگه 4کانال خوب خوش قیمت باشه که بهتر)
    بودجه 2تومن
    اگه قیمت روز اینا رو هم بدین که خیلی ممنون میشم

فکر 718 رو نکن اصلاً
    اگه میخوای حتما 2 جفت اسپیکر داشته باشی که 2 تاشم یک مارک باشه بهتره مثلا 2 جفت 1073 ببند ولی بازم اگه دنبال کیفیت و تفکیک صدا هستی همون سیستمی که آقا حمید معرفی کردن گزینه بهتری هست
    برای آمپلی هم بهتره از 1 آمپ 4 کانال استفاده کنی

من همون بودجه رو دارم.سيصد فقط. گسي نيست سوالات منو كامل جواب بده

عزیز سوالت رو جواب دادم دیگه با 300 پخش خوبی نمیتونی بگیری
    با 300 میتونی از پایونیر بگیری اسمش دقیق یادم نیست ولی سی دی نمیخوره فقط usb
    یا از همون سونی بگیری که پیشنهاد نمیشه
    Last edited by Mohammadkiller; 10-07-2013 at 08:56.

2. 5 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

فکر 718 رو نکن اصلاً
    اگه میخوای حتما 2 جفت اسپیکر داشته باشی که 2 تاشم یک مارک باشه بهتره مثلا 2 جفت 1073 ببند ولی بازم اگه دنبال کیفیت و تفکیک صدا هستی همون سیستمی که آقا حمید معرفی کردن گزینه بهتری هست
    برای آمپلی هم بهتره از 1 آمپ 4 کانال استفاده کنی
    آه دو جفت 1073؟چه خبره برا کی میخواد ببنده؟smmt2012 عزیز شما؟بیخیال بابا همون یه جفتش میدونی چه حجم صدایی داره؟حالا چه برسه به دو جفت به جاش از اون دوکانالت برا یه کامپوننت استفاده کن پشیمون میشی با دو جفت مطمعن باش یه جفتش ارضات میکنه

4. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

کسی تاحالا صدایه کامپوننت های rockford رو شنیده مخصوصا سری power که T هستش ...

SPR-60C alpine که سری R هست چنده و صدایه این چطوره ... SPS-610C تایپ S هست چنده و چطوره ...

میخوام ببینم در مقایسه با grandzero چطوره ... کلا کودومشون بیشتر کیفیت دارن ...

کامپوننتی میخوام که صدایه پر و با کیفیت و بلند و حجم دار ... داشته باشه بیس مهم نیست یا نداشته باشه ولی صدایه تو خالی مثله رادیو نده ... تو صدایه زیاد اصلا قاطی نکنه و تیز نشه این خیلی واسم مهمه و تی یوترش تو موخ نزنه ...

امپم = cadence 4 channel Vegas 135 X 4

اگرم مدلی غیر از اینا که بالاتر گفتم دارین بگین....

بعدشم مثلا 5 اینچ بشه 6 اینچ یا بیشتر ... فقط حجمه صدا میره بالا ... ؟؟؟

بودجه هم تا 700 800 .... یا یکم بیشتر ....
    Last edited by rroohhaamm; 10-07-2013 at 12:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اساتید عزیز یه جفت باند پایونر 6965v2 خریدم صداش خدایی خوبه فقط میخوام تو ولوم بالا کم نیاره که نیازمند یه امپ هستم که چهار کاناله باشه که بعدا هم اگر خواستم ساب بندازم مشکلی نداشته باشم چه امپی عالیه که صدای این باند رو عالی دربیاره ؟؟؟ قیمت هم بیشتر از 350 نباشه....ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام محمد جان.
    كي همچين راهنمائئي رو كرده؟!!ساب تو باكس مناسب هست كه بهترين صدا رو ميده. فركانس تيون هم مهمه .هر دو رو بايد باهم در نظر گرفت. اگه باكس خيلي كوچيك باشه نفص ساب بند مياد. اگر خيلي بزرگ باشه ساب ول ميزنه و...فكر ميكني ماها براي چي از TT اومديم بيرون. براي اينكه متاسفانه از يه سايت علمي و عملي (البته من فقط قسمت سيستم رو منظورم هست) در زمينه سيستمهاي صوتي خارج شد.يه عده افراد كه اصلا الف باي سيستم رو بلد نيستن آمدن مدير شدن و مشاوره ميدن.ولش كن.من تعجب ميكنم از شما كه اصلا چرا صحبتهاي ايشون رو گوش كردي و اينجا نقل قول ميكني.خودتون ميدونيد كه همگي سعي كرديم تا سطح اين قسمت از فروم p30 يعني سيستمهاي صوتي خودروئي را با اطلاعات عمومي صحيح و علمي در حد توانمون افزايش دهيم.خدا رو شكر دوستان با اطلاعات بالا هم هستند مثل امير خان و همه شما عزيزان كه دست به دست هم ميديم و انشاءالله شاهد موفقيت روز افزون اين بخش هسستيم و خواهيم بود.
    محمد جان.تو اولين فرصت باكسش رو برات طراحي ميكنم. الان داريم حسابهاي شركت رو بررسي ميكنيم و مغايرتهاي رو ميگيرم چون تا 4/31 بايد اظهار نامه مالياتي رو رد كنيم.لذا كمي درگيرم.چشم.

دوست عزيز تو اين رنج فقط از پايونير مثلا 5350 ميتوني استفاده كنيد.كه من توصيه نميكنم.من حد اقل 7016 رو پينشهاد ميكنم حدود 470 خيلي خيلي بهتره و كارائي خوبي هم داره.

محبت داري يشما.
    مهران جان هرتز خيلي فيكش زياده.سري هاي انرژي اصل اگر گير بياد بد نيست.اگر ميتوني كمي بيشتر هزينه كني سري RS165 گليدن خوب صدا ميده. 550 ليست شركته ولي من با كمي تخفيف ميتونم برات بگيرم.دو جفت بگير تو 206 ميتركونه برات.البته آمپش كمي گرونه ولي خب يه صداي تضمين شده و عالي بهت ميده. 206 SD كه نيست؟
    رو تاقچه هم ساب RS12Free رو ببند

سلام دوست عزيزم.
    عزيزان راهنمائيتون فرمودند ولي ظاهرا متقاعد نشديد.
    ببين گلم برند سوني تو زمينه سيستماهي صوتي خانگي خوبه ولي تو بخش اتوموبيل محصولاتش كلا از كيفيت چنداني برخوردار نيست. لذا چون مشتري نداره قيمتش پائين هست.
    در مورد برندهاي AV به نظر من صداي مناسبي ندارن.اگر بيشتر دنبال كيفيت صدا هستيد بهتره پخش CD/MP3/USB تهيه نمائيد.
    برند كن وود پخشهاي مناسبي داره و همچنين قيمتش هم خوبه.اينكه ساخت كجاست رو حقيقتا تا به حال دقت نكردم.(بچه هائي كه دارن بفرمايند.فكر كنم مالزيه؟!)
    شما يه 7016 با گارانتي انحصاري و اصلي نت الكترونيك با حدود قيمت 460-70 تهيه كنيد،هم USB داره و هم DAC 24bit لذا صداي بسيار مطلوبي خواهيد شنيد. البته اسپيكر خوب هم كاملا موثر هست.
    ديگه جونم براتون بگه،اگر نياز به بلوتوث داريد بايد بيشتر هزينه نمائيد و مدل 8019 رو تهيه كنيد. قيمت اون هم حدود 590 هست.
    براي دريفات اطلاعات بيشتر به لينك زير سر بزنيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز هم اگر سوالي داشتيد خوشحال مي شويم كه در حد توان پاسخ دهيم.

دوست عزيز
    استفاده از دو برند متفاوت اونم 1073 و 718 كار بسيار اشتباهي هست.718 كه به هيچ عنوان صداي مطلوبي نداره.1073 اسپيكر خوبيه ولي اگر بخواهيد صداي واقعيش رو بشنويد بايد حدود 140-50 وات RMS بدون كليپ و ديستورشن بهش ورودي دهيد كه براي تامين چنين قدرت و كيفيتي هزينه بالائي رو بايد بپردازيد.
    5500 خوبه ولي نه براي 10730براي 6975 و 718 خوبه.
    حالا اگر اجازه بفرمائيد من يه سيستم با كيفيت مناسب خدمتتون پيشنهاد ميكنم.(ماشينتون چيه؟اميدوارم سمند نباشه)
    1-پخش 7016 كن وود قيمت 470 تومن
    2-استيج جلو كامپوننت گليدن آديو سيستم سري MX165PLUS قيمت هر جفت 360 تومن
    3-استيج عقب كواكسيال 9*6 گليدن مدل MC 609 قيمت 400 تومن
    4-آمپليفاير 4 كانال كلاس AB مدل ML 75.4 قيمت فروش 600 تومن
    5-پك برق حدود 70 تومن.
    6- اجرت نصب حدود 100 تومن.
    جمع كل 2 ميلتون تومان.
    رفرنس جهت بررسي:
    نه پراید 111
    حالا چرا سیستم گلیدن؟برند توپی هست؟حرفه ای؟اماتورم دیگه تا حالا نشنیده بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آه دو جفت 1073؟چه خبره برا کی میخواد ببنده؟smmt2012 عزیز شما؟بیخیال بابا همون یه جفتش میدونی چه حجم صدایی داره؟حالا چه برسه به دو جفت به جاش از اون دوکانالت برا یه کامپوننت استفاده کن پشیمون میشی با دو جفت مطمعن باش یه جفتش ارضات میکنه
    مهدی هستم تازه به جمعتون پیوستم
    مرسی بابت راهنمایی هاتون

9. این کاربر از smmt2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه پراید111
    واو سیستم گلیدن
    برند توپی هست؟حرفه ای؟بیشتر اسم کنوود و پایونیر رو شنیدم اخه
    خودتون یا دوستان از چنین سیستمی جواب گرفتین؟
    تازه کاریم دیگه...

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید باتوجه به اینکه میخوام برای استیج جلو از کامپ استفاده کنم،از طرفیم دوس ندارم واسه ساب از باکس استفاده کنم،بنظرتون اگه سابو رو تخته همون عقب،یعنی کنار جفت کامپ عقب استفاده کنم خوبه یا نه کلا سابو کامپو حذف کنم و بجاش از کواکسیال استفاده کنم؟
    راستیتش اصل موزیک به بیسش هس اما نمیخوام بیسم اونقد بلند باشه که مثلا پنجره های ساختمونای اطاف خیابونو بلرزونمنه میخوام خیلی بیس زیاد باشه و نه خیلی کم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نه پراید111
    واو سیستم گلیدن
    برند توپی هست؟حرفه ای؟بیشتر اسم کنوود و پایونیر رو شنیدم اخه
    خودتون یا دوستان از چنین سیستمی جواب گرفتین؟
    تازه کاریم دیگه...
    دوست عزیز برند گلیدن کلا یه برند گرون قیمتی هستش مال ایتالیاست اگه اشتباه نکنم کلا کارش درسته شک بهش نکن
    پایونیر و کنوود و جی وی سی و .... به خاطر اینکه ارزونترن بیشتر در دسترس هستند ولی گلیدن و ... چون گرونن خیلی دیر کسی طرفشون میره و در ضمن کیفیت بسیار بالایی هم دارند مثلا شما بخوای یه سیستم کامل گلیدن ببندی که حرفه ای هم باشه میره بلای 5 میلیون و اینا دیگه خودت ببین چه خبره
    Last edited by BIG-BANG; 10-07-2013 at 16:08.

13. 2 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

دوست عزیز برند گلیدن کلا یه برند گرون قیمتی هستش مال ایتالیاست اگه اشتباه نکنم کلا کارش درسته شک بهش نکن
    پایونیر و کنوود و جی وی سی و .... به خاطر اینکه ارزونترن بیشتر در دسترس هستند ولی گلیدن و ... چون گرونن خیلی دیر کسی طرفشون میره و در ضمن کیفیت بسیار بالایی هم دارند مثلا شما بخوای یه سیستم کامل گلیدن ببندی که حرفه ای هم باشه میره بلای 5 میلیون و اینا دیگه خودت ببین چه خبره
    ​gladen german technology

15. 3 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •