سلام محمد جان.
كي همچين راهنمائئي رو كرده؟!!ساب تو باكس مناسب هست كه بهترين صدا رو ميده. فركانس تيون هم مهمه .هر دو رو بايد باهم در نظر گرفت. اگه باكس خيلي كوچيك باشه نفص ساب بند مياد. اگر خيلي بزرگ باشه ساب ول ميزنه و...فكر ميكني ماها براي چي از TT اومديم بيرون. براي اينكه متاسفانه از يه سايت علمي و عملي (البته من فقط قسمت سيستم رو منظورم هست) در زمينه سيستمهاي صوتي خارج شد.يه عده افراد كه اصلا الف باي سيستم رو بلد نيستن آمدن مدير شدن و مشاوره ميدن.ولش كن.من تعجب ميكنم از شما كه اصلا چرا صحبتهاي ايشون رو گوش كردي و اينجا نقل قول ميكني.خودتون ميدونيد كه همگي سعي كرديم تا سطح اين قسمت از فروم p30 يعني سيستمهاي صوتي خودروئي را با اطلاعات عمومي صحيح و علمي در حد توانمون افزايش دهيم.خدا رو شكر دوستان با اطلاعات بالا هم هستند مثل امير خان و همه شما عزيزان كه دست به دست هم ميديم و انشاءالله شاهد موفقيت روز افزون اين بخش هسستيم و خواهيم بود.
محمد جان.تو اولين فرصت باكسش رو برات طراحي ميكنم. الان داريم حسابهاي شركت رو بررسي ميكنيم و مغايرتهاي رو ميگيرم چون تا 4/31 بايد اظهار نامه مالياتي رو رد كنيم.لذا كمي درگيرم.چشم.

دوست عزيز تو اين رنج فقط از پايونير مثلا 5350 ميتوني استفاده كنيد.كه من توصيه نميكنم.من حد اقل 7016 رو پينشهاد ميكنم حدود 470 خيلي خيلي بهتره و كارائي خوبي هم داره.
محبت داري يشما.
مهران جان هرتز خيلي فيكش زياده.سري هاي انرژي اصل اگر گير بياد بد نيست.اگر ميتوني كمي بيشتر هزينه كني سري RS165 گليدن خوب صدا ميده. 550 ليست شركته ولي من با كمي تخفيف ميتونم برات بگيرم.دو جفت بگير تو 206 ميتركونه برات.البته آمپش كمي گرونه ولي خب يه صداي تضمين شده و عالي بهت ميده. 206 SD كه نيست؟
رو تاقچه هم ساب RS12Free رو ببند
سلام دوست عزيزم.
عزيزان راهنمائيتون فرمودند ولي ظاهرا متقاعد نشديد.
ببين گلم برند سوني تو زمينه سيستماهي صوتي خانگي خوبه ولي تو بخش اتوموبيل محصولاتش كلا از كيفيت چنداني برخوردار نيست. لذا چون مشتري نداره قيمتش پائين هست.
در مورد برندهاي AV به نظر من صداي مناسبي ندارن.اگر بيشتر دنبال كيفيت صدا هستيد بهتره پخش CD/MP3/USB تهيه نمائيد.
برند كن وود پخشهاي مناسبي داره و همچنين قيمتش هم خوبه.اينكه ساخت كجاست رو حقيقتا تا به حال دقت نكردم.(بچه هائي كه دارن بفرمايند.فكر كنم مالزيه؟!)
شما يه 7016 با گارانتي انحصاري و اصلي نت الكترونيك با حدود قيمت 460-70 تهيه كنيد،هم USB داره و هم DAC 24bit لذا صداي بسيار مطلوبي خواهيد شنيد. البته اسپيكر خوب هم كاملا موثر هست.
ديگه جونم براتون بگه،اگر نياز به بلوتوث داريد بايد بيشتر هزينه نمائيد و مدل 8019 رو تهيه كنيد. قيمت اون هم حدود 590 هست.
براي دريفات اطلاعات بيشتر به لينك زير سر بزنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اگر سوالي داشتيد خوشحال مي شويم كه در حد توان پاسخ دهيم.
دوست عزيز
استفاده از دو برند متفاوت اونم 1073 و 718 كار بسيار اشتباهي هست.718 كه به هيچ عنوان صداي مطلوبي نداره.1073 اسپيكر خوبيه ولي اگر بخواهيد صداي واقعيش رو بشنويد بايد حدود 140-50 وات RMS بدون كليپ و ديستورشن بهش ورودي دهيد كه براي تامين چنين قدرت و كيفيتي هزينه بالائي رو بايد بپردازيد.
5500 خوبه ولي نه براي 10730براي 6975 و 718 خوبه.
حالا اگر اجازه بفرمائيد من يه سيستم با كيفيت مناسب خدمتتون پيشنهاد ميكنم.(ماشينتون چيه؟اميدوارم سمند نباشه

)
1-پخش 7016 كن وود قيمت 470 تومن
2-استيج جلو كامپوننت گليدن آديو سيستم سري MX165PLUS قيمت هر جفت 360 تومن
3-استيج عقب كواكسيال 9*6 گليدن مدل MC 609 قيمت 400 تومن
4-آمپليفاير 4 كانال كلاس AB مدل ML 75.4 قيمت فروش 600 تومن
5-پك برق حدود 70 تومن.
6- اجرت نصب حدود 100 تومن.
جمع كل 2 ميلتون تومان.

رفرنس جهت بررسي: