دادا منم با این آپ پی شما تایم اوت داشتم.مشکل از اون سرور هستش دیگه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دادا منم با این آپ پی شما تایم اوت داشتم.مشکل از اون سرور هستش دیگه
اینم سرور جدید سرور چی عزیز این نت از بیخ مشکل داره من الان 10 روز نمیتونم ریموت کنم به سرورم
توی این چند روز دستم از دگمه خاموش روشن مودم کنار نرفته این مشکل خیلی بزرگ تر این چیزهاست فقط میتونم بگم خیلی عقبیم بخدا خیلی
آره درست میگی منم مشکل دارم ولی نوسانیه
بیشترش بده
ای کاش بجای دروغ سر هم کردن جواب گو کاربرها یا مشتریهاشون بون این که نشد هر ماه پول را بگیرن اما سرویس درست تحویل ندن فقط میتونم بگم با این کارها مشتری جم نمیکنن که هیچ هر چی مشتری داران را هم مپرونن دیروز ادرس این تاپیک را فرستادم تا برن ببینن امیدوارم بیان ببینن این تاپیک را و کمی به خودشون بیان و این مشکلات را حل کنن
از شما هم ممنونم دوست من
سلام بعد یک نصفه روز خوب شدن الان در این ساعت دوباره مسخره بازیشون گل کرده تمام این کارا عمدیه و از پیش برنامه ریزی شده
واسه تک تکشون متاسفم
منم منطقه 4 هستم . الان 2 هفته هستش که دارن مسخره بازی در میارن . یا همیشه قطعه یا سرعت شدید نوسان داره . از دیشب تا الان 3 تا 2 ساعت نتم قطع بود و ارور 718 میده .( سرعت یک دفعه صفر میشه و همون جوری میمونه ، نه میشه صفحه باز کرد و نه دانلود .
همشم تقصیر این مخابرات منطقه 4 هستش .
خدا پدر این gprs ایرانسل رو میامرزه . این 2 سالی که ازش استفاده می کنم ، یه بار نشده کانکت شم و قطع باشه ( مگر در مواقع خاص ) یادش بخیر با موبایل در روز 2 تا فیلم دانلود میکردم .الان با ADSL هم نمیشه این کار رو کرد.
![]()
Last edited by TimeWarp; 15-11-2011 at 16:08.
خط 5 اندیشه 128 نامحدود
دیروز و پریروز اوضاع خراب بود در حد دایال آپامروز که فعلاً خوب بوده
![]()
خدا وکیلی اینا همش عمدیه . اگه اشکال سخت افزاری باشه مگه خود به خود درست میشه . الان نت (adsl) بعد یک ساعت و نیم قطعی دوباره وصل شد . احتمالا همین جوری میمونه تا ساعت 8 یا 11 یا 1 شب . دوباره قطع میشه برای چند ساعتی .
راستی یه سوالی برام پیش اومده . میشه اشکال از مودم باشه . البته مودمش که تازست .5 ماه هستش که خریدم( meganet ساخت چین ) .وقتی این اتفاق میفته و سریع روشن و خاموش میکنم ، بازم همون جوریه ولی وقتی خاموش می کنم و بعد 1 ساعت یا دو ساعت روشن میکنم ، بیشتر موقعه ها مشکل رفع میشه . چطور میتونم بفهمم که مشکل از مودم هستش ؟ البته مودم داغ نمیکنه . لطفا یکی به این سوالم جواب بده .
پیشاپیش ازتون تشکر می کنم . موفق و موید باشید .
راستی یه سوالی برام پیش اومده . میشه اشکال از مودم باشه . البته مودمش که تازست .5 ماه هستش که خریدم( meganet ساخت چین )
سلام مودمت سالم هست چون بخاطر همین مشکل منم رفتم مودمم را تست کردم کامل سالم بود اینها همش عمدیه میخوان یه کاری کنن که من شما زیاد تو نت نباشیم با این کارها میخوان من شما از نت زده بشیم اما کور خوندن چون من نت را از جای دیگر میگیرم ببینم دیگه چیکار میکنن
:d
میدونم منظورت چیه . دنبالش هستم ، ولی هم اطلاعاتم کمه ، هم کم پیدا میشه و هم ردیابیش می کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)