صد درصد کنون
برای دیدن نمونه عکس یه سر به photographyblog.com و dpreview بندازید
صد درصد کنون
برای دیدن نمونه عکس یه سر به photographyblog.com و dpreview بندازید
سلام
دوست عزیز من هم دارم دونبال یه دوربین خوب میگرم تا الان تونستم انتخابم رو به دو تا مدل زیر برسونم ولی واقعا الان دیگه گیر کردم و نمی نتوم بیسن این دوتا به نتجیه برسم
Sony Cyber-shot DSC-HX9V
Canon PowerShot SX230 HS
اگه دوست داشتی یه نگاه به مدل سونی بنداز به نظر میاد امکانات خوبی داشته باشه .
ولی خوب من که هنوز نتوستم انتخاب کنم .شما اگه به نتجه رسیدی ما رو هم بی خبر نزار .
دوست گلم منم دنبال بودم
Sony Cyber-shot DSC-HX9V
اما چنتا سایت عکسای سمپلشو دیدم ازش خوشم نیومد رفتم دنبال این دوتا مدلی که گفتم یعنی فوجیتسو و کنون.
منم پیشنهاد میکنم فوجی رو یه بررسی کن بدک نیست.
اتفاقا فوجیستو مدل بسیار خوبی هستش ولی بزگترین مشکلی که داره نداتشن فوکس دستی هست که باعث شد از لیست من خارج بشه .
من عکس ها و فیلم sx 230 رو با hx9v مقایسه می کنم برتری رو به سونی میدم .ولی در کل آنچنان فرقی با هم ندارن .
بازم اگه بقیه دوستان کمک کنن ممنون میشیم .
دوست من به این لینک یه سر بزن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
حالا بین مدل سونی و کنن مورد نظرت حدود 100 تومن اختلاف قیمت هستش.به این موضوع توجه کن.
بله خوب .چیزی هم که باعث شده من توی انتخاب hx9v این موضوع استش که آیا واقعا اختلاف این دو اینقدر هستش که ارزش 100 تومن بیشتر خرج کردن رو داشته باشه .
دوست عزیز لطفا این دوتا لینک رو نگاه کنن و نظرت رو درباره نمونه عکس های این دو بگو
sx230
hx9v
با عرض سلام
اینجا هم مقایسه ای جامعی انجام داده که sx 230 و h9v هم توش هست
دوستان ببینند و نظرشون رو بفرمایند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
من رفتم یه مغازه گفتم HX7V چند؟ گفت به قیمت روز،قیمتِ روز هم ملاکش سایت دیجیکالا بود،گفت به همون قیمتِ سایت میدم،گارانتی هم سه ساله بود،نپرسیدم گارانتی کجاست
رفتم نمایندگی سونی،گفت قیمت جدید ندارم الان،نمیدونم چش بود،گفت فردا بیا،منم اصرار نکردم، به امید خدا فردا یکشنبه 20 آذر میرم HX7V رو بخرم، هر وقت خریدمش خبر میدمکه از کجا و چند خریدم و با چه گارانتی ای
نظر منم رو سونی بود اما از یه سمت قیمتش و از یه سمت این تاپیک باعث شد که منصرف بشم.
اگه اول تاپیک نگاه کنی میبینی که تویه بیشتر چیزا سونی سرتره اما وقتی دوستمون از نزدیک دید گفت این مدل سونی ارزش نداره و فقط کنون 230.منم با توجه به عکسایی که دیدم و رویو هایی که تو سایتا خوندم واقعا از این مدل کنون تعریف کردن.ولی بازم در نهایت تصمیم خودته اگه دلت پیش سونی هست بگیرش چون ممکنه کننو بگیری بعد پشیمون بشی که چرا سونی نگرفتی.
اینم لینک تاپیک:
آقا چرا 100 تومن بالاتر میخوای بدی
سونی HX7V رو نگاه کن
عکس و فیلمش و امکاناتش از SX230 بهتره، قیمتشم پایینتره
از این سایت نمونه عکساشون رو دانلود کن
www.letsgodigital.org
ببین،مقایسه کن
من فردا دارم HX7V رو میخرم،کلی گشتم و مقایسه کردم
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)