خوب شد پيکان مساوي کرد .
اينطوري صدرجدول فقط يک امتياز ميره بالا ...و مي تونيم با يک برد در صورتيکه پيکان و ذوب ببازن بيايم صدر جدول .
خوب شد پيکان مساوي کرد .
اينطوري صدرجدول فقط يک امتياز ميره بالا ...و مي تونيم با يک برد در صورتيکه پيکان و ذوب ببازن بيايم صدر جدول .
آره خيلي جالبه ها
ملوان تو زمين خودش مساوي کرده بعد دارن پادش ميدن . اونم تازه با بد بختي تونست مساوي کنه
ايول حرف خوبي زدي
1 آذر اگه فولاد رو ببريم ، فرداش پرسپوليس با پيکان بازي ميکنه در اينصورت موقتاً طرفدار پرسپوليس بايد بشيم تا پيکانو بزنه . مساوي هم کنه بد نيست .
البته اينطوري يه خرده منت سرمون ميره . نظرتون چيه ؟
جانواریو:در استقلال مشكل مالی ندارمخبرگزاری فوتبال ایران - شایعات زیادی در خصوص اختلاف جانواریو با باشگاه استقلال مطرح شده و گفته می شود كه مشكلات مالی باعث ناراحتی او شده ولی جانواریو این مسائل را تكذیب میكند.
جانواریو در گفتوگو با خبرگزاری فوتبال ایران، با اشاره به این موضوع میگوید: «مسائلی كه در مورد اختلاف من با مسئولان باشگاه عنوان شده به هیچ عنوان صحت ندارد. در حال حاضر هیچ مشكلی در استقلال ندارم، مبلغ قراردادم را هم دریافت كردهام و مشكل تهیه خانه هم حل شد ولی نمیدانم چرا بعضیها بدون داشتن اطلاعات كافی چنین مسائلی را عنوان كردند.»
دوست ندارم به تیم ملی تحمیل شومتهران- خبرگزاری كار ایران
سیاوش اكبر پور: اسقلال با غرور به مصاف ملوان رفت
در روز بد استقلال هم می توانستیم ملوان را ببریم
گل بچه گانه ایی خوردیم
مهاجم شیرازی استقلال تهران گفت : تیمی مثل استقلال كه داعیه قهرمانی دارد نباید به جایگاه و نام تیم های مقابل خود نگاه كند و در هر مسابقه باید برای پیروزی به میدان برود.
سیاوش اكبر پور با بیان مطلب فوق در گفتگو با ایلنا گفت : در برابر ملوان به لحاظ فنی آن تیم همیشگی نبودیم و اگر می خواهیم به عنوان قهرمانی برسیم نباید هیچ تفاوتی بین تیم های مقابل قائل شویم و در هر مسابقه باید با هدف پیروزی به میدان برویم.
وی گفت : متاسفانه در برابر ملوان بازیكنان ما دچار غرور بودند و فكر می كردند كه براحتی می توان ملوان را شكست داد و خود را قبل از بازی پیروز میدان می دانستند حال آنكه دیدیم كه تا دقیقه 92 آنها پیروز میدان بودند و ما با گلی كه در وقت اضافه بدست آوردیم از یك شكست حتمی گریختیم.
وی گفت : بازی كردن با تیم هایی مثل ملوان ، مقاومت شیراز،فولاد و ...سایر تیم های شهرستانی سخت تر از بازی با پرسپولیس است و فكر می كنم كه همه كارشناسان به این مهم اذعان دارند كه ملوان بدجوری در بازی روز گذشته ما را اذیت كرد و یكی از بازیهای دشوار استقلال بود.
اكبرپورگفت : با این وجود فكر می كنم در روز بد استقلال هم می توانستیم ملوان را شكست بدهیم و اگر داور آن پنالتی را نمی گرفت كار برای ملوان به این راحتی ها رقم نمی خورد.اعلام این پنالتی كه پنالتی هم نبود روند مسابقه را تغییر داد و بعد از آن هم ما یك گل بچه گانه خوردیم ولی در مجموع خدا را شكر كه بازنده بازی نبودیم.
وی گفت : بازهم جای شكرش باقی است كه بازنده این بازی دشوار نبودیم چرا كه بازیكنان استقلال نباید به باخت عادت كنند در غیر این صورت كار برای ما دشوار خواهد شد.
اكبر پور گفت : قبل از بازی با خودم عهد كرده بودم كه در این بازی گل بزنم و خدا را شكر گه گل زدم و سعی می كنم در بازیهای آینده هم این روند را ادامه دهم .
وی در باره احتمال دعوت شدنش به تیم ملی گفت :پوشیدن پیراهن تیم ملی برای هر بازیكنی یك افتخار است ولی من با تكیه بر این گلی كه به ملوان زدم توقع ندارم كه به تیم ملی دعوت شوم حتی اگر یكصد گل هم بزنم باز چنین توقعی ندارم چرا كه مربیگری تیم ملی یك كار سلیقه ای است و این مربی تیم ملی است كه بر اساس تفكراتش بازیكنان را به تیم ملی دعوت می كند، با این وجود اگر هم دعوت شوم با افتخار پیراهن تیم ملی را خواهم پوشید.
وی گفت : دوست ندارم به تیم ملی تحمیل شوم و آنقدر خوب بازی می كنم تا علی دایی بر اساس شاسیتگی هایی كه دارم مرا به تیم ملی دعوت كند.هرچند كه من برای حضور در تیم ملی به ایران آمدم اما آنقدر مهاجم خوب و آماده در حال حاضر در فوتبال ما هست كه انتخاب را برای آقای دایی دشوار كرده است.
پایان پیام
منیعی: تا اشتباهی نباشد گلی به ثمر نمی رسدتهران- خبرگزاری كار ایران
هافبك استقلال در گفتگو با ایلنا:
به خاطر آن اشتباه تعویض نشدم
تعویض من تاكتیكی بود
میثم منیعی گفت : در لحظاتی از مسابقه فوتبال اتفاقاتی می افتد كه انتظار آن را ندارید اما همه باید قبول كنیم كه اشتباهات جزئی لاینفك از بازی فوتبال است.
هافبك چپ پای تیم استقلال تهران با بیان مطلب فوق به ایلنا گفت: در فوتبال تا اشتباهی صورت نگیرد گلی به ثمر نمی رسد و من هم در آن لحظه كه گل دوم ملوان به ثمر رسید در حالیكه می خواستم توپ را كنترل كنم از زیرپایم در رفت و مهاجم ملوان هم به خوبی از این اشتباه من استفاده كرد و گل دوم تیمش را به ثمر رساند ولی تلاش می كنم تا در مسابقات آینده این اشتباهات را تكرار نكنم.
میثم منیعی گفت : ما در برابر ملوان بازی بسیار خوبی را ارائه كردیم و فكر می كنم قبل از آن اشتباه یكی ازبازی های خوب خودم را در این بازی ارائه كردم و اگر از موقعیتها به خوبی استفاده می كردیم می توانستیم برنده میدان باشیم.
وی گفت : ما در حقیقت در برابر ملوان با دو تیم مبارزه می كردیم یكی تیم ملوان و دیگری فضای ورزشگاه و زمین چمن لغزنده تختی بندر انزلی، به خصوص هواداران ملوان كه روز بسیار بدی را برای استقلال رقم زدند و با این وجود گرفتن یك امتیاز از ملوان فكر نمی كنم خیلی ناخوشایند باشد.
منیعی در باره تعویضش در این بازی پس از آن اشتباه كه منجر به گل دوم ملوان شد گفت: برخلاف ادعای بعضی ها تعویض من تاكتیكی بود و هیچ ارتباطی به آن اشتباه نداشت، با این وجود برای من مهم نیست كه دیگران چه نظری در این باره دارند و مهم برای من رضایت كادر فنی است.
هافبك چپ پای استقلال گفت : هدف استقلال در این رقابتها كسب عنوان قهرمانی لیگ برتر است و مطمئن باشید با توانائی هایی كه تیم استقلال دارد ما می توانیم قهرمان لیگ برتر شویم.
وی در پایان گفت : هر زمان از سوی مربیان به بازی گرفته شده ام تمام تلاشم را به خرج داده ام تا بهترین باشم و در حال حاضر هم منتظر اعلام اسامی تیم ملی هستم تا اگر شایسته حضور در تیم ملی بودم و دعوت شدم شایستگی هایم را با پیراهن تیم ملی نشان دهم و اگر هم دعوت نشدم تلاشم را خواهم كرد تا در اردوهای بعدی به عضویت تیم ملی در آیم.
تیم فوتبال استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر در بندر انزلی در برابر ملوان روز گذشته تن به تساوی دو بر دو داد.
پایان پیام
شکوری در گفتگو با مهر:مرتکب خطای پنالتی نشدم/ انتظار بیشتری از ملوان داشتیم
مدافع تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد که مدافع تیم ملوان برای گرفتن پنالتی زرنگی کرد و مسعود مرادی را به اشتباه انداخته است.هادی شکوری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: اطمینان دارم که خطای پنالتی نکردم. جلوتر از مهاجم ملوان صاحب توپ بودم و ابتکار عمل با من بود با این شرایط دلیلی نداشت که مرتکب خطای پنالتی شوم. من بدون اینکه بازیکن ملوان را ببینم برای زدن توپ پایم را بلند کردم که متاسفانه به او برخورد کرد. مهاجم ملوان نیز با زرنگی خود را به زمین انداخت و داور را وادار به اشتباه کرد.
وی در خصوص دیدار تیمش با ملوان بندرانزلی که در پایان با نتیجه تساوی 2 بر2 به اتمام رسید، گفت: همانطور که پیش بینی می کردیم، یک بازی سخت و فیزیکی را در انزلی پشت سرگذاشتیم. البته ما از تیم ملوان انتظاری بیش از این داشتیم و فکر می کردیم با انگیزه و میل تهاجمی بیشتر بازی می کند. اما این تیم برخلاف تصور ما فقط دفاع می کرد و دل به ضد حملات بسته بود. شاید اگر داور برای این تیم پنالتی نمی گرفت، شاگردان احمدزاده در طول مسابقه به مشکل بر می خوردند.
مدافع تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه آبی پوشان در بازی مقابل ملوان چهره هجومی و برتری نسبت به میزبان خود داشته اند، افزود: بازی در انزلی شرایط خاص خود را دارد. زمین چمن ورزشگاه تختی، جو حاکم بر این ورزشگاه و .. کار را برای هر تیمی در انزلی دشوار می کند. با این وجود در بازی روز پنجشنبه تیم ما بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشت با اینکه در دقایق پایانی به گل رسیدیم اما شایستگی رسیدن به پیروزی را داشتیم.
شکوری با ابراز نگرانی از اینکه تعطیلی مسابقات لیگ برتر روی روند مثبت تیم استقلال تاثیر منفی بگذارد، افزود: تیم ما در هفتههای گذشته خیلی خوب کار کرده و فراز و نشیب کمی داشته است، با این شرایط احتمال دارد وقفه دو هفتهای در بازیهای لیگ تیم استقلال را دچار مشکل کند و روند روبه رشد ما را متوقف سازد.
وی با اشاره به حضور ثابت خود در ترکیب تیم فوتبال استقلال طی هفتههای اخیر گفت: در این مدت سعی کردم بدون کار اضافی فقط خواستههای مربیان را در زمین پیاده کنم. خوشبختانه از بعد دربی تا به امروز هم بازیکن ثابت تیم بودهام. برای من مهمتر از حضور در ترکیب اصلی تیم، جلب رضایت مربیان و تداوم روند روبه رشدی است که در پیش گرفتهام.
مدافع تیم فوتبال استقلال از تمایل خود برای بازی در تیم ملی گفت و افزود: خیلی دوست دارم دوباره برای تیم ملی بازی کنم. حضور مستمر من در ترکیب استقلال طی هفت هفته اخیر و بازیهای خوبم برای این تیم شاید بتواند نظر مثبت مربیان تیم ملی را جلب کند. با توجه به سابقه و تجربه من در تیم ملی و نیز سابقه بازی در کشورهای عربی شاید بتوانم در شرایط فعلی کمک حال تیم کشورم باشم.
تاریخ انتشار، تهران: ۱۴:۲۳
بدون این چیزا هم قهرمانیم![]()
من عاشق این بازی هستمملوان - ذوب آهن...
100% تاييد ميشه .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)