دوست عزيز سلام. من هم اين مشكل رو داشتم اما با دانلود آخرين درايور از سايت ati.amd.com مشكلم حل شد.
پيروز باشيد.![]()
دوست عزيز سلام. من هم اين مشكل رو داشتم اما با دانلود آخرين درايور از سايت ati.amd.com مشكلم حل شد.
پيروز باشيد.![]()
سلام .
یک کمک میخوام.من بازی king of the road سلطان جاده ها ورژن 1.3 رو دانلود کردم.بعد از اینکه نصب کردم موقعی که تو بازی میرم قسمت single player موقع play کردن این پیغام رو میده : insert cd king of the road. من حتی گرفتم محنویاتی که دانلود کردم $تو سی دی رایت کردم و بازی رو با سی دی اجرا کردم اما بازم همین پیغام داد. لطفا کمکم کنید.
ممنون
سلام
اگه میشه یک کرک خوب برای بازی Operation Flashpoint Dragon Rising برام بزارین
ممنون
یا علی
کرک بازی رو دانلود کن و محل نصب بازی کپی کنسلام .
یک کمک میخوام.من بازی king of the road سلطان جاده ها ورژن 1.3 رو دانلود کردم.بعد از اینکه نصب کردم موقعی که تو بازی میرم قسمت single player موقع play کردن این پیغام رو میده : insert cd king of the road. من حتی گرفتم محنویاتی که دانلود کردم $تو سی دی رایت کردم و بازی رو با سی دی اجرا کردم اما بازم همین پیغام داد. لطفا کمکم کنید.
ممنون
کرکش رو از کجا دانلود کنم؟ هرچی گشتم نتونستم دانلود کنم
Last edited by lions_london; 14-02-2010 at 17:16.
سلام:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این لینکی که گذاشتین پاک شده
سلام
راستش امروز هوس کردمresident evil 3 رو بازی کنم اما یه مشکلی دارم وقتی وارد بازی میشم اون اولش که یه سری چیزهایی رو که به انگلیسی مینویسه همونجا میمونه و داخل بازی نمیره مشکل از چیه؟
قبلا یادمه باید یه چیزی توی قسمت run توی start menu بنویسیم اما نمیدونم چی.![]()
فکر نکنم به مشخصات کامپیوتر احتیاجی باشه ولی:
گرافیک:GEFORCE 9600
رم:2گیگ
CPU:AMD 4000
سلام
گفتم کارت گرافیک به بازی ربط داره همین جا مطرح کردم
این چیه و رو چه تنظیماتی باشه
![]()
بهترین حالت همیشه همون حالت پیش فرض(default) هست...
اگه یک موقع بیش از حد کلک هر کدوم رو بالا ببری ممکنه باعث کرش سیستم و یا مشکلات عدیده تر بشه!!
پس چون غیر حرفه ای هستی اصلا بهشون دست نزن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)