تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 435 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

خواهشا بحث اشلی رو تموم کنید.
    آخه بحثی نمونده ما ادامه بدیم !
    تقریبا همه این بازی رو تموم کردن و داستانش رو با همه ترفند ها و جاهای مخفی در بازی دونستند .
    آهان.اون تو پي سي هم هست.يه دفعه يكي از دشمنان من رو زد و من افتادم كنار پاي اشلي و اون گفت:به چي نگاه مي كني.
    آهان.
    گفتم حالا چیکار میکنه این همه بحث کردید !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خواهشا بحث اشلی رو تموم کنید.
    ممنون از cyrus عزيز، دوستان من از شما خواهش كرده بودم كه لطفا بحث رو ادامه ندين. با تشكر از همه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من نمی دونم چرا بعضی از کمپانی هامثل ubisoft و capcom انقدر اذیت می کنن وقتی می خوان یه بازی رو واسه pc بزنن. برعکس شرکت eidos وقتی می خواد یه بازی رو منتشر کنه یه حال اساسی به همه میده. مثلا" قراره یه ماه دیگه بازی Tomb Raider: Anniversary رو در تاریخ 5 ژوئن‌ برای pc و ps2 و psp و بعدشم واسه wii منتشر کنه و دیگه نمیاد هی ناز کنه که pc بازهارو معطل بزاره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    eidos دقیقا" همین کارو واسه گیم های قبلی هم کرد و Tomb Raider: Legend و Tomb Raider: Angle of Darkness رو واسه همه کنسول ها هم زمان منتشر کرد.
    اما از شانس ما هر بار RE منتشر میشه همیشه باید یکی دو سال معطل بمونیم تا شاید واسه pc هم ساخته بشه.
    دوستان تو قسمت New Releases سایت gamespot نشون میده که RE 4 منتشر شده. ولی هنوز کاربران سایت بهش امتیازی ندادن. اگه تا چند روز دیگه بهش امتیاز دادن یعنی بازی 100% منتشر شده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من نمی دونم چرا بعضی از کمپانی هامثل ubisoft و capcom انقدر اذیت می کنن وقتی می خوان یه بازی رو واسه pc بزنن. برعکس شرکت eidos وقتی می خواد یه بازی رو منتشر کنه یه حال اساسی به همه میده. مثلا" قراره یه ماه دیگه بازی Tomb Raider: Anniversary رو در تاریخ 5 ژوئن‌ برای pc و ps2 و psp و بعدشم واسه wii منتشر کنه و دیگه نمیاد هی ناز کنه که pc بازهارو معطل بزاره.
    eidos دقیقا" همین کارو واسه گیم های قبلی هم کرد و Tomb Raider: Legend و Tomb Raider: Angle of Darkness رو واسه همه کنسول ها هم زمان منتشر کرد.
    اما از شانس ما هر بار RE منتشر میشه همیشه باید یکی دو سال معطل بمونیم تا شاید واسه pc هم ساخته بشه.
    دوستان تو قسمت New Releases سایت gamespot نشون میده که RE 4 منتشر شده. ولی هنوز کاربران سایت بهش امتیازی ندادن. اگه تا چند روز دیگه بهش امتیاز دادن یعنی بازی 100% منتشر شده.
    آره دوست عزيز، اگه اشتباه نكنم، UBI اولين تاريخ عرضه رو تو سايت مي 2006 اعلام كرده بود، مي 2006 كه كلا تموم شد، من‌رفتم تو سايت، RE4 از ليست Coming soon در اومده بود، تو ليست In Stores هم نبود، Search كه مي‌كردي و تاريخ رو نگاه مي‌كردي هنوز هم همون مي 2006 بود، اعصاب آدم خورد مي‌شد. بعد يه مدت بالاخره رفت تو ليست In Stores، اما عجيبه كه دوباره برگشت تو ليست Coming Soon و تاريخ انتشار هم كه درست يك سال رفته عقب. ببينيم اين‌دفعه چطور ميشه؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از cyrus عزيز، دوستان من از شما خواهش كرده بودم كه لطفا بحث رو ادامه ندين. با تشكر از همه.

خواهش میکنم.

داره خودمونی میشه silenthill's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in silent hill

پيش فرض

دوستان کمک کنید ... من چند نسخه از اویل رو خریدم و آخرین نسخش مله دارینوس بود که خریدم ولی همون اول بازی توی دهکده که میخام وارد بشم صفحه سفید میشه و فقط صداها میاد اقا تورو خدا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه بگه فکر کنم ماله گرافیکم باشه گرافیکمک 256 هستش کسی میدونه چطوری میتونم درستش کنم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان کمک کنید ... من چند نسخه از اویل رو خریدم و آخرین نسخش مله دارینوس بود که خریدم ولی همون اول بازی توی دهکده که میخام وارد بشم صفحه سفید میشه و فقط صداها میاد اقا تورو خدا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه بگه فکر کنم ماله گرافیکم باشه گرافیکمک 256 هستش کسی میدونه چطوری میتونم درستش کنم.
    اين Patch رو دانلود كن، شايد مشكلت حل شه.

اين Patch نسخه‌ي 1.1 از بازي هست كه علاوه بر رفع مشكلات بازي، گرافيك رو هم بهتر مي‌كنه، تو اين عكس‌ها مي‌توني ببيني.
    البته با اجازه از T O O M A J عزيز كه اين عكس‌ها رو او Upload كرده.

نسخه‌ي 1

نسخه‌ي 1.1

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان سوالي در مورد بازي Resident Evil 4 داشتم.من اهل بازي كردن نيستم.اين بازي را چند روز قبل براي يكي از بستگان دانلود كردم و رو سيستم ايشان نصب كردم.ولي نتوانستيم از موس براي كنترل بازي استفاده كنيم و بايد با دكمه هاي كيبرد براي حركت و دفاع و تيراندازي استفاده كرد و اين روند بازي را سخت كرده است.تو لينكي هم براي دانلود گذاشته بودند اشاره كرده بودند اين نسخه براي PC هست.آيا ساير دوستان هم اين مشكل را دارند؟يا اين نسخه به اين صورت طراحي شده؟ممنون خواهم شد راهنمايي بفرماييد.
    با تشكر.

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان سوالي در مورد بازي Resident Evil 4 داشتم.من اهل بازي كردن نيستم.اين بازي را چند روز قبل براي يكي از بستگان دانلود كردم و رو سيستم ايشان نصب كردم.ولي نتوانستيم از موس براي كنترل بازي استفاده كنيم و بايد با دكمه هاي كيبرد براي حركت و دفاع و تيراندازي استفاده كرد و اين روند بازي را سخت كرده است.تو لينكي هم براي دانلود گذاشته بودند اشاره كرده بودند اين نسخه براي PC هست.آيا ساير دوستان هم اين مشكل را دارند؟يا اين نسخه به اين صورت طراحي شده؟ممنون خواهم شد راهنمايي بفرماييد.
    با تشكر.
    بله كلا اين بازي اينطوري هست و براي اينكه بتوني با ماوس بازي كني بايد از برنامه ي زير استفاده كني:
    بعد از اينكه دانلود كردي جايي كه بازي رو نصب كردي كپي كن و با استفاده از loader بازي رو اجرا كن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با تشكر.
    استفاده از كيبورد اولش سخته، اگه كليدها رو درست تنظيم كنين و يه مدت تمرين كنين، با كيبورد سخت كه نيست هيچ، خيلي هم ساده است. من كه كلا دارم با كيبورد مي‌رم، به پد و موس هم اصلا عادت ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •