تو صفحه اول انجمن نمیشه. فقط admin ها میتونن این کارو بکنن.
تو صفحه اول انجمن نمیشه. فقط admin ها میتونن این کارو بکنن.
به راحتی...![]()
کافیه اونا رو بریزی تو گوشیت و بعد با file manager بری اونجایی که ریختی و روشون کلیک کنی و بقیه ماجرا...
و راه دوم اینکه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی ( در حالت pc suite ) و بعد رو فایل جار دبل کلیک کنی و بعد yes رو بزنی و بعد بازم باقی ماجرا ...
ربطی نداشت. مقایسه درست نبود. من مثال زدم واسه اینکه منظورمو درست تر برسونم تو گیر دادی به مثال من؟
نوشته شده توسط alireza999
داداشم n73 داره خوب
تازگی ها یه نوشته بالا صفحه سمت راست ظاهر شده که اگه مثلا کوهسنگی باشی نوشته: koohsangi-m
یا هر جا دیگه باشی اسم بلواری یا خیابون اون اطراف می نویسه
سیم کارتش هم tci هست
اون چیه؟؟
بعضی گوشی های رفیقام هم این جوری شده! مثلا گوشی w700 و سیم کارت ایرانسل
کسی اصلا می دونه این سرویسی چیزی هست؟
گوشی خودم k800 و سیم کارتم mci هست ولی این جوری نیست!
خوب چنین چیزی غیرممکن نیست. یعنی تو هر منطقه ای باشی تحت پوشش امواج یه آنتن bts هستی و از این طریق میشه موقعیت یابی کرد. اما آخه رو سیم کارت tci خیلی عجیبه.
والا سيمكارت Tci هيچگونه فرقي با Mci نداره فقط تفاوتش اينه كه Tci مال شركت مخابرات ايران بود كه الان واگذار شده به شركت ارتباطاط سيار Mci. پس هر عملي رو Tci انجام بگيره رو Mci هم يكسان خواهد بود.
تاپيك بالا به احتمالاتي مي تونه جواب باشه
من از یه تعمیر کار
پر سیدم گفت وقتی رو گوشی save
می کنی بیشتر طول میکشه تا save
شه ولی کیفییتش کم نمیشه !!
only n73 musics edition
![]()
لینک دانلودشو میزار ی واسه n73 ?
merci![]()
salam behamegi
lotfan
S......o.......s
dirooz dashtam N73mo update (az site Nokia ba firmware 4.0723.2.0.1)mikardam ke akher kar goshim az kar oftad va dige roshan nashod
dadam ono reflash kardan va hala rosh firmware 3.0713.1.0.2 hast vli ham sorhatesh kondtar shodeh va ham vaght roshan shodan ba yek vibre kochik Turn On misheh
age kasi mitoone komak kone man montazer mimonam
ghorbun Hamegi
بفرمایید اینک لینک دانلود Sms Accelerator برای N73 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)