تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 942 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سیم من اعتباریه 3 تومنم بیشتر شارژ نداره از صبح تو نتم هیچی هم کم نکرده اگه اینجوری که قیمتش سر به اسمون میزنه دیگه باید سیمو بندازم بیرون .... من منظورشو از دفعه بعد کم میکنه نفهمیدم؟ اگه کم کردنی در کار باشه همین الان باید کم کنن به نظر من
    خوب مال منم اعتباريه همين امروز 15-10 مگ باهاش دانلوديدم كه ميشه در حدود 50-40 هزار تومان!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سیم من اعتباریه 3 تومنم بیشتر شارژ نداره از صبح تو نتم هیچی هم کم نکرده اگه اینجوری که قیمتش سر به اسمون میزنه دیگه باید سیمو بندازم بیرون .... من منظورشو از دفعه بعد کم میکنه نفهمیدم؟ اگه کم کردنی در کار باشه همین الان باید کم کنن به نظر من
    یعنی چی بعدا باهم کم می کنن!؟ آخه مگه ما مسخره ایناییم؟به ما چه ربطی داره که اینا به هیچ قولیشون نمی تونن عمل کنن!حتی تو این مورد! بعیده بعدا کم کنن به قول دوستمون استفاده امروزم از اعتبارم بیشتر شده! به نظر من اگه این کارا کردن همه باید اعتراض کنیم!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یعنی چی بعدا باهم کم می کنن!؟ آخه مگه ما مسخره ایناییم؟به ما چه ربطی داره که اینا به هیچ قولیشون نمی تونن عمل کنن!حتی تو این مورد! بعیده بعدا کم کنن به قول دوستمون استفاده امروزم از اعتبارم بیشتر شده! به نظر من اگه این کارا کردن همه باید اعتراض کنیم!
    واقعا باید برای این نرخ kb ایرانسل هم اعتراض کنیم خیلی گرونه هر مگا بایت میشه سه هزار تومن

من که به ایرانسل زنگ زدم گفت اگه کم نمیکنه استفاده کن شانس شماست . خوب وقتی کم نمیکنه یعنی رایگانه دیگه

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واقعا باید برای این نرخ kb ایرانسل هم اعتراض کنیم خیلی گرونه هر مگا بایت میشه سه هزار تومن

من که به ایرانسل زنگ زدم گفت اگه کم نمیکنه استفاده کن شانس شماست . خوب وقتی کم نمیکنه یعنی رایگانه دیگه
    خوب من فکر کنم همه ما مشکل داریم با این نرخ 3 تومن اما آخه این مساله هم هست که چه جوری اعتراض کنیم؟! مطمئن باشین با یه تماس با 140 یا 130 هیچ اتفاقیم نمیفته! بعدم خودتون می دونین دیگه که با کی طرفیم ! درسته میگن اپراتور خصوصی اما بنیاد مستضعفانا می خوای چی کار کنیم؟!؟!

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

یه سوال دوستان چه جوری دانلود میکنن منظورم اینه میخوای یه آهنگو دانلود کنی چه جوریه من هرکاری کردم نمیشه یه راهنمایی بکنن دوستان

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

یه سوال دوستان چه جوری دانلود میکنن منظورم اینه میخوای یه آهنگو دانلود کنی چه جوریه من هرکاری کردم نمیشه یه راهنمایی بکنن دوستان
    باید از نرم افزار اوپرا مخصوص موبایل استفاده کنی . اوپرا مینی رو نمی گم ، یه اوپرای دیگست .
    تو انجمن موبایل جستجو کن پیدا می کنی ... اگه پیدا نکردی به من بگو برات آپ می کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

یه نکته مهم در مورد ام ام اس:

من یه عکس 240 در 320 برای برادرم ام ام اس کردم. وقتی به دستش رسید، اندازه اش به 60 در 80 تبدیل شده بود.!!!!!!!!!!!!!

این چه معنی داره؟
    در قسمت تنظيمات مربوط به SMS و MMS وارد تنظيمات شده و تنظيمات مربوط به MMS را انتخاب كنيد و از داخل آن قسمتي را با نام Picture Scaling پيدا كنيد و اگر اين گزينه OFF باشد حجم عكسها بدون تغيير ارسال ميشود.
    اگر OFF نيست آن را OFF كنيد و MMS خود را ارسال كنيد.
    اگر باز هم مشكل حل نشد مقدار آن را روي 320 در 240 قرار دهيد.

اميدوارم كه مشكلت حل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 اينترنت هنوز رايگان است

تا الان كه امروز 17 فروردين 86 و ساعت 11 است كه خدمات MMS و GPRS كاملا رايگان است.

اين بدبختا روي حرف خودشونم نيستن
    چه وقتي كه ميخوان يه سيستم رو راه اندازي كنن, چه وقتي كه ميخوان يه سيستم رو از ملت بگيرن همين آش و همين كاسس.
    اصلا اينا بلد نيستن كار انجام بدن
    وزير ارتباطات اعلام كرده بود كه ((سهم مشاركت ايران در كارهاي شركتي با خارج بايد حداقل 51 به 50 به نفع ايران باشد در حالي كه سهم ايران در ايرانسل حداكثر 30 درصد است))
    ولي من ميگم سهم ايران 10 درصد است براي روشن شدن مطلب بهتر است به اين نشاني برويد و ببينيد كه حتي راه اندازي سايت خدمات MMS هم با نوكيا بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب ديگه حرفي نيست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

پيش فرض

حالا شما بدتون میاد که رایگان هست

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم کی ایرانسل یزد رو پوشش میده
    شنیدم تا اواخر فروردین درسته یا سرکاریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •