خوب مال منم اعتباريه همين امروز 15-10 مگ باهاش دانلوديدم كه ميشه در حدود 50-40 هزار تومان!
خوب مال منم اعتباريه همين امروز 15-10 مگ باهاش دانلوديدم كه ميشه در حدود 50-40 هزار تومان!
یعنی چی بعدا باهم کم می کنن!؟ آخه مگه ما مسخره ایناییم؟به ما چه ربطی داره که اینا به هیچ قولیشون نمی تونن عمل کنن!حتی تو این مورد! بعیده بعدا کم کنن به قول دوستمون استفاده امروزم از اعتبارم بیشتر شده! به نظر من اگه این کارا کردن همه باید اعتراض کنیم!
واقعا باید برای این نرخ kb ایرانسل هم اعتراض کنیمخیلی گرونه هر مگا بایت میشه سه هزار تومن
![]()
من که به ایرانسل زنگ زدم گفت اگه کم نمیکنه استفاده کن شانس شماست. خوب وقتی کم نمیکنه یعنی رایگانه دیگه
![]()
خوب من فکر کنم همه ما مشکل داریم با این نرخ 3 تومن اما آخه این مساله هم هست که چه جوری اعتراض کنیم؟! مطمئن باشین با یه تماس با 140 یا 130 هیچ اتفاقیم نمیفته! بعدم خودتون می دونین دیگه که با کی طرفیم ! درسته میگن اپراتور خصوصی اما بنیاد مستضعفانا می خوای چی کار کنیم؟!؟!![]()
یه سوال دوستان چه جوری دانلود میکنن منظورم اینه میخوای یه آهنگو دانلود کنی چه جوریه من هرکاری کردم نمیشه یه راهنمایی بکنن دوستان
باید از نرم افزار اوپرا مخصوص موبایل استفاده کنی . اوپرا مینی رو نمی گم ، یه اوپرای دیگست .
تو انجمن موبایل جستجو کن پیدا می کنی ... اگه پیدا نکردی به من بگو برات آپ می کنم .
در قسمت تنظيمات مربوط به SMS و MMS وارد تنظيمات شده و تنظيمات مربوط به MMS را انتخاب كنيد و از داخل آن قسمتي را با نام Picture Scaling پيدا كنيد و اگر اين گزينه OFF باشد حجم عكسها بدون تغيير ارسال ميشود.
اگر OFF نيست آن را OFF كنيد و MMS خود را ارسال كنيد.
اگر باز هم مشكل حل نشد مقدار آن را روي 320 در 240 قرار دهيد.
اميدوارم كه مشكلت حل بشه
تا الان كه امروز 17 فروردين 86 و ساعت 11 است كه خدمات MMS و GPRS كاملا رايگان است.
اين بدبختا روي حرف خودشونم نيستن
چه وقتي كه ميخوان يه سيستم رو راه اندازي كنن, چه وقتي كه ميخوان يه سيستم رو از ملت بگيرن همين آش و همين كاسس.
اصلا اينا بلد نيستن كار انجام بدن
وزير ارتباطات اعلام كرده بود كه ((سهم مشاركت ايران در كارهاي شركتي با خارج بايد حداقل 51 به 50 به نفع ايران باشد در حالي كه سهم ايران در ايرانسل حداكثر 30 درصد است))
ولي من ميگم سهم ايران 10 درصد است براي روشن شدن مطلب بهتر است به اين نشاني برويد و ببينيد كه حتي راه اندازي سايت خدمات MMS هم با نوكيا بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه حرفي نيست...
حالا شما بدتون میاد که رایگان هست![]()
سلام
می خواستم بدونم کی ایرانسل یزد رو پوشش میده
شنیدم تا اواخر فروردین درسته یا سرکاریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)