این پیغام واسه چیه؟
![]()
میدونم گوشیم cid 49 هستش ولی میخام ببینم اگه مراحلرو طی آخر سر که باید با فار روشنش کنم این پیغامو نده دوباره؟
دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من درگام اول هستم یعنی میخواهم همان که گفتید cid49 را ابتدا با گرفتن log از نرم افزار داوینچی مطمئن شوم ، سوالم اینجاست بعد از گرفتن اطلاعات از داوینچی حالا گوشی وصل شده ام به برنامه را چطوری (چه مراحلی) از داوینچی بطور ایمن که هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیاید disconnect کنم؟ لطفا هر کس بلد است با ذکر جزئیات بفرماید. با تشکر
![]()
قابل توجه تمام کسانی که با PhoneXS++V12یا با PhoneXS++ مشکل دارن وگوشیشون بعد از کار کردن با این نرم افزارها روشن نمیشه چه گوشیهای چنج وغیر چنج :
شما لازم نیست بعد از اتمام کار با این نرمافزار فایل مین(main) رو کامل فلاش کنید
شما فقط مین رو تا بلوک 10 فلاش کنید و بعد روی stopکلیک کنیدوحالا کابل رو بکشید
باطری رو در بیارین ودوباره جا بزنین وحالا گوشی رو روشن کنید
آیا خودت این روشو امتحان کردی و جواب گرفتی؟
نکنه یه وقت گوشی کامل فلش نشه و دردسر بیشتر بشه.
لطفا كمي بيشتر توضيح بدهيد چون ممكن است با عمل كردن به آن عواقب سخت تري در انتظار دوستان باشد.
بفرماييد اطلاعات تا بلوك 10 حاوي چه مطالبي است و آدرس متناظر اي بلوكها را هم ذكر بفرماييد.
Last edited by meta; 08-05-2007 at 13:48.
سلام
آقا من يه W700 دارم ميخوام به W800 تبديل كنم آيا ميشه؟
بعد ميخوام ببينم اگه گوشي چنج شده باشه ميتونم بدون آنلاك كردن توسط باكس گوشيمو با نرم افزار فلش كنم؟
اگه ميشه لطفا يه راهنمايي كامل بگيد!!
ممنون
ياعلي
آقايوني كه گوشيشون تو Please Wait... گير ميكنه بخاطر اينكه گوشيشون سريال چنج هست
براي رفع مشكل يايد گوشيشونو با باكس فلش كنن
اگر هم خواستن ميتونن گوشي K750 رو با باكس به W800 تبديل كنن
گوشی W700 به W800 تبدیل نمیشه.در مورد فلش گوشی هم چون گوشیت رجیستر دستیه سریالش میپره و باید بدی با باکس برات رجیستر کنند.
سلام...عاجزانه تقاضای کمک دارم...گوشیه من w810i r4db005سریال غیر اصلیه من فایلهای لازم برای دسترسی به فولدر fs رو با ++XS رو گوشیم فلش کردم و تغییرات دلخواهمو با فار رو گوشیم اعمال کردم...اما وقتی میخوام فایل rest رو با فار رو گوشیم فلش کنم ارور script میده....تو رو خدا کمکم کنید....چیکار کنم؟ آیا باید main Firmware رو کامل دوباره رو گوشیم فلش کنم با ++XS ? من اینو دانلود کردمW810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.rar و رو گوشیم ریختم ولی گوشیم بعد از چند ثانیه هنگ میکنه....چرا؟؟؟باید main Firmware دیگری رو امتحان کنم؟
در ضمن میخواستم بگم اگه سیمکارت رو گوشی باشه و گوشیو فلش کنم سیمکارت میسوزه؟؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)