تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 376 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من از utorrent استفاده میکنم اما نمیدونم چرا بعضی تورنت ها رو با سرعت 1 دانلود میکنم در حالی که باید 20 الی 30 باشه ... مثلا یه تورنت که 150 تا سید داره و 35 تا دانلودر ... اما سرعت دانلودم 1 بیشتر نمیشه !
    یا یکی دیگه 67 تا سید و 9 تا دانلودر داره سرعتش 2 بیشتر نمیره !

ولی بعضی تورنت ها راحت با 20 دانلود میکنم ... نمیدونید مشکل از کجاست ؟! من زندگیم با تورنته روزی 3 تا آلبوم از تورنت میگیرم ...
    دوست عزیز احتمالا ترکر تورنتهایی که دانلود میکنی پهنای باندش کمه DHT رو تیک زدی یا نه ؟

من سرعت اپلودم 10 است و دانلودم 50 ...اگر بخواهم فایلی را که مثلا 8 گیگ است به همان مقدار اپلود کنم چندین سال طول می کشد..روزها هم که محدودیت دارم ایا راهی برای بالا بردن ratio نیست؟

ایا در سایتهای عمومی هم باید ratio بالا باشد؟

می شود یه لینک فیلم از یه سایت عمومی برای من بگذارید که خودتان ان را با حداکثر سرعت دانلود کر ده اید. demonoid هم باشد اشکال ندارد.....
    دوست عزیز خوب دست خودته سرعت آپلودتو اونقدر محدود نکن بزار رو 20 یا 30 کیلو مگه دست خودت نیست ؟ سایتهای عمومی زیاد به share ratio اهمیت نمیدن تو هم زیاد فکرشو نکن .در اولین فرصت چند تا برات میفرستم سعی کن دنبال فایلهای axxo بگردی معمولا سرعت فایلهاش خوبه

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

Dht رو تیک زدم . دانلودم 50 ولی اپلودم 10 بیشتر نمی ره......سرویسم صباست...خیلی ممنون اگه بزارید ....اخه سریال دانلود می کنم که axxo ندارد....
    Last edited by isbn84; 27-10-2007 at 00:49.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

isbn84
    احتمالا شما کانکشن 512 دارین که اپلودش 128 هست برا همین سرعت اپلودت بیشتر از 10 نمیره هرچند بازم باید تا 16 بره البته شاید به خاطر فاصله و بعضی جیزهای دیګه این سرعت کاهش پيدا کرده ‎،
    تو سایت filelist.ro عضو شو ، (اینوایتش رو نداری بګو دوستان برات میفرستن ‎ ‎( ‎ اکثر فیلم ها ، سریال ها و بازی های پر طرفدار و جدید رو میزاره سرعتش هم واسه من که خیلی خوبه ( بین 58 تا 60 ) که حد اکثر سرعت واسه کانکشن من هستش نیازی به اپلود هم نداره در کل کالملا مفید و به درد بخور هستش برا کسایی که تازه با تورنت اشنا شدن و هنوز تو سایت های خصوصی عضو نیستن
    Last edited by j0l6; 27-10-2007 at 00:57.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

Dht رو تیک زدم . دانلودم 50 ولی اپلودم 10 بیشتر نمی ره......سرویسم صباست...خیلی ممنون اگه بزارید ....اخه سریال دانلود می کنم که axxo ندارد....

دوست عزیز زنگ بزن isp بپرس ببین سرعت دانلود وپلود سرویست چقدره اگه همونطور که پیمان جان گفته 128 آپلودت باشه سرعت اپلودت از 8 تا 16 بستگی به کیفیت سرویس isp و پهنای باند اون میتونه منطقی باشه ولی اگه غیر از اونه تیک DHT رو بردار ( تیک هر دو گزینه رو دوباره امتحان کن شاید فرق کرد درباره DHT هم صفحات قبل رو سرچ کنی به حد کافی مطلب هست اینهم یه ادرس برای فایلهای axxo :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سه تا رو تست کردم مشکلی نداشتن
    Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix[2007]DvDrip[Eng]-aXXo
    Pirates.Of.The.Caribbean-At.World__s.End[2007]DvDrip[Eng]-aXXo
    Shrek.The.Third[2007]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo.3828771.TPB

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

من این فایلو که لینکشو قبلا به من داده بودید راحت با 50 دانلود می کنم .ولی این فیلمایی که لینکشو بهم دادید به سختی به 30 می رسه.... شما اینارو با چند دانلود کردید.؟

اینم لینک تنها فایلی که می تونم با 50 دانلود کنم .ولی بقیه رو نمی تونم. ولی قبلا می تونستم..ratio pirate bay هم هست0.222
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من این فایلو که لینکشو قبلا به من داده بودید راحت با 50 دانلود می کنم .ولی این فیلمایی که لینکشو بهم دادید به سختی به 30 می رسه.... شما اینارو با چند دانلود کردید.؟

اینم لینک تنها فایلی که می تونم با 50 دانلود کنم .ولی بقیه رو نمی تونم. ولی قبلا می تونستم..ratio pirate bay هم هست0.222
    کد:
    اینجا هم دقیقاً همین مساله تایید میشه. فقط لینکی که دادی به حداکثر سرعت می رسه و نه بقیه. بهتره بگم بقیه از نظر من وقت تلف کردنه. واسه همینه که من فقط از ترکر خصوصی و تخصصی دانلود می کنم. اگی تونستی مشکل رو حل کنی ؛ ما را هم دریاب.
    خارج از موضوع:
    (راستی این صبا نت عجب حالی به شما ها میده؛ دانلود با سرعت 50 تا 60 کیلو . این نیونت ما که به بیشتر از 14 تا 15 نمی رسه).
    Last edited by xsi_xsi; 27-10-2007 at 03:16.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کد:

ببین دوست عزیز نمیدونم من منظورمو بد بیان میکنم یا شما متوجه حرفهای من و دوستانم نشدید خود شما گفتید تورنتهایی رو براتون بزارم که روی ترکر عمومی باشن و سرعتشون هم خوب باشه چند پست قبل میگفتید سرعتتون از 6 یا 7 بیشتر نمیره و ما گفتیم تورنتت مشکل داره حالا هم که سرعتت به 30 میرسه باز هم ناراضی هستی خوب اینهمه تو این تاپیک گفته شده که ترکر های خصوصی سرعتشون بیشتر از ترکر های عمومی هستش شما هیچ وقت انتظار نداشته باش که با یه ترکر عمومی و یه تورنت که از طریق اون در حالا دانلود وآپلود هستش حداکثر سرعت رو بگیری ( البته استثناهایی هم وجود داره ) ولی اگه میخوای به حداکثر سرعت دانلودت برسی حتما باید از یه ترکر خصوصی استفاده بکنی مشکل اصلی شما این بود که میگفتید سرعتتون بیشتر از 6 یا 7 کیلوبایت بیشتر نمیشه الحمدلله که متوجه شدید که مشکلتون چی بوده شما فقط در صورتی به حداکثر سرعت دانلودتون از تورنت میرسید که از یه ترکر خصوص دانلود کنید البته باز هم تاکید میکنم از ترکر عمومی هم میشه با حداکثر سرعت دانلود کرد فقط باید اینو در نظر داشته باشید که هر تورنتی یه تاریخ مصرفی داره معمولا یه تورنت که رو نت پخش میشه تا یه مدت طرفدار زیاد داره ( البته شاید هم نداشته باشه این یه فرضه ) و بعد یه مدت که تورنتهای جدید اومدن جای اونو گرفتن دیگه سرعت دانلود و آپلود شما مثل روزهای اولش نخواهد بود چون تعداد کمی از کاربران میرن طرف اون من خودم بعضی مواقع اتفاق افتاده که یه تورنت رو گرفتم و موقع دانلود فایل اصلی بعلت قدیمی بودن با سرعت 2 یا 3 کیلو بایت تونستم دانلود کنم ؛ خوب بعضی مواقع که فایل شما قدیمی باشه شاید چاره ای جز تحمل نباشه ولی اگه تورنتتون جدیده میتونید در صورت پایین بودن سرعت دنبال یکی دیگه بگردید روی یه سایت دیگه با یه ترکر دیگه این لینکهایی هم که من براتون گذاشتم شاید در بعضی از ساعات حتی بیشتر از اون چیزی که شما انتظار دارید سرعت دانلود بهتون بده با توجه به اینکه سرعت شما مستقیما به سرعت ترکر ؛ تعداد سیدرز و پییرز بستگی داره و اونها هم ممکنه یه ساعت باشن یه ساعت دیگه نه سرعت شما میتونه موقع دانلود از تورنت متغییر هم باشه برا همینه که تاکید میشه از ترکر خصوصی دانلود کنید البته این برای همه تورنتها هست ولی دلیل عمدش که ترکرهای عمومی سرعت پایینتری دارن اینه که یوزرهایی که از ترکر های عمومی دانلود میکنن دیگه نگران share ratio خودشون نیستند و خیلی کم پیش میاد که یوزر این ترکر ها بعد از اتمام دانلود آپلود هم بکنن من مثلا وقتی از تورنتهای mininova استفاده میکنم به محض اتمام دانلود جلوی آپلود رو میگیرم ولی موقعی که از دمونوئید ( مثلا ) دانلود میکنم بخاطر اینکه share ratio پایین نیاد بعد از اتمام دانلود چندین ساعت هم میزارم فایل اپلود بشه حتی فایلهایی بوده که دیدم طرفدار زیاده و سرعت آاپلود خوب و منهم فرصت رو غنیمت دونسته و گذاشتمن دو سه برابر حجم خود فایل اپلود شده ؛ پس همین حاالا برین طرف ترکر های خصوصی و مواظب share ratio خودتون باشید ؛ پیغام خصوصی خودتو چک کن دعوتنامه filelist.ro رو برات فرستادم

اینجا هم دقیقاً همین مساله تایید میشه. فقط لینکی که دادی به حداکثر سرعت می رسه و نه بقیه. بهتره بگم بقیه از نظر من وقت تلف کردنه. واسه همینه که من فقط از ترکر خصوصی و تخصصی دانلود می کنم. اگی تونستی مشکل رو حل کنی ؛ ما را هم دریاب.
    خارج از موضوع:
    (راستی این صبا نت عجب حالی به شما ها میده؛ دانلود با سرعت 50 تا 60 کیلو . این نیونت ما که به بیشتر از 14 تا 15 نمی رسه).

دوست عزیز خوب حق با شماست من خودم هم خیلی کم اتفاق میافته از سایتهای عمومی تورنت بگیرم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

ببین دوست عزیز نمیدونم من منظورمو بد بیان میکنم یا شما متوجه حرفهای من و دوستانم نشدید خود شما گفتید تورنتهایی رو براتون بزارم که روی ترکر عمومی باشن و سرعتشون هم خوب باشه چند پست قبل میگفتید سرعتتون از 6 یا 7 بیشتر نمیره و ما گفتیم تورنتت مشکل داره حالا هم که سرعتت به 30 میرسه باز هم ناراضی هستی خوب اینهمه تو این تاپیک گفته شده که ترکر های خصوصی سرعتشون بیشتر از ترکر های عمومی هستش شما هیچ وقت انتظار نداشته باش که با یه ترکر عمومی و یه تورنت که از طریق اون در حالا دانلود وآپلود هستش حداکثر سرعت رو بگیری ( البته استثناهایی هم وجود داره ) ولی اگه میخوای به حداکثر سرعت دانلودت برسی حتما باید از یه ترکر خصوصی استفاده بکنی مشکل اصلی شما این بود که میگفتید سرعتتون بیشتر از 6 یا 7 کیلوبایت بیشتر نمیشه الحمدلله که متوجه شدید که مشکلتون چی بوده شما فقط در صورتی به حدا......
    خیلی ممنون از توضیحاتی که دادید...فقط می خواستم مطمئن بشم که اشکال سرعت مال دستگاه یا برنامم نباشه.....حالا متوجه شدم چه اون زمان که 6.7 دانلود می کردم چه زمانی که 45-50 همش به خاطر ترکرهایی بوده که ازشون استفاده کردم...در هر حال از هر دوی شما متشکرم ....

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مرسی DHT زدم یه کم بهتر شد ولی هنوزم نه !

این عکسو ببین :
    کد:

همون طور که میبینید تورنت ها دارای Seed های زیادی هستند ولی سید هایی که میگیره کمه ! فقط 2 تا از 200 تا رو میگیره ... دلیلش چیه ؟! با اکثر تورنت ها این مشکلو دارم ....

به هر حال ...... زنده باد تورنت !
    Last edited by linkin_park; 28-10-2007 at 22:31.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آقا مرسی DHT زدم یه کم بهتر شد ولی هنوزم نه !

همون طور که میبینید تورنت ها دارای Seed های زیادی هستند ولی سید هایی که میگیره کمه ! فقط 2 تا از 200 تا رو میگیره ... دلیلش چیه ؟! با اکثر تورنت ها این مشکلو دارم ....

به هر حال ...... زنده باد تورنت !
    سلام.
    اگه عکسو resize کنی یا لینکش کنی خوب میشه اینطوری نظم تایپیک به هم نمیخوره...
    بعدش احتمال داره که اونای دیگه در حال سید نباشن شاید به خاطر اونه که به تعداد کمیشون وصل میشه
    چرا force start کردی تورنت هاتو از تنظیماتش اونا رو تنظیم کن تا خودش هرچندتا که می خواهی رو دان کنه و از پهنای باند کامل استفاده کنه سرعت دانلودت چقدره ؟؟ منظورم اینه که دانلود همزمان 3 تا فایل برا adsl512 هستش و ترکرهم عمومیه از ترکرهای خصوصی استفاده کنی سرعت بالاتری میدن بهت و یه چیز دیگه پورتهای TCP رو افزایش دادی؟؟؟ اونم موثره امتحان کن ...
    موفق باشی
    ------ویرایش
    یه چیز دیگه که الان دیدم یکی این که از یه طرف adobe داره آپدیت میکنه از طرف دیگه هم با موزیلا داری دانلود میکنی که باعث میشه سرعتت کم بشه بهتره با Net Limiter سرعت اونها رو محدود کنی
    Last edited by s_a_m4000; 28-10-2007 at 22:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •