خيلي ممنون دوستان از راهنمايي تون
در ضمن به نظر شما تو تيم يك drow ranger -Vengeful Spirtr -shadow shaman or dragon چه طوره ؟
بعد اين كه به نظر شما اگه تو بازي تيم مقابل ريخت يه جا راش داد unit ها رو مگا كرد (بزرگ شدن) بايد چي كار كني ؟
خيلي ممنون دوستان از راهنمايي تون
در ضمن به نظر شما تو تيم يك drow ranger -Vengeful Spirtr -shadow shaman or dragon چه طوره ؟
بعد اين كه به نظر شما اگه تو بازي تيم مقابل ريخت يه جا راش داد unit ها رو مگا كرد (بزرگ شدن) بايد چي كار كني ؟
شما چه گیری دادید به Drow Ranger ?
می دونید اگه یک هیرو مثل Naght Stalker تو تیم مقابل باشه نمی زاره اصلا از بازی لذت ببرید . ( چون فقط همون Shop اول رو تو Invenotri شما می زاره )
هیرو های تیمیت اصلا به درد نمی خورن چون مکمل هم نیستند به جز : Rahasta و Vengeful Spiret
( چون این هیروها همگی رو یک هیرو به بدی می اندازه )
اگر هم از یک طرف SC شدید مجبورید یکی رو مراقب اونجا کنید یا با یک Rush شما هم همون طرف رو SC کنید . ( MC اگه بشید تو 1 دقیقه جمع میشید که ...)
به اين هيرو گير ندادم كه سوال كردم اشكالي داره ؟
پس با Rahasta و Vengeful Spiret چه هيرو ديگه اي بايد بر داشت تا خوب شه ؟
به نظر من هیروهای Vengeful spirit & Drow ranger مکمل های خوبی برای هم هستند.
نه دوست من چه اشکالی داره ولی سعی کنید تو دوتا تیمی هیروهایی ور دارید که لول 6 دسته جمعی داشته باشن
![]()
کاملا درسته
و حتما یکی دوتا هم Stun داشته باشن![]()
به نظر شما واسه tidehunter و tiny چه آيتمهاي ببندي خوبه ؟
واسه لویاتن اول بازی دو تا برسر بعد پاور تریز . سنج ویاش . هارت .هر چی دلت خواست مثل بتل
برای تینی هم من تا اونجایی که میدونم باید ایتمایی بسزی براش که ماناش زیاد شه و همه رو با لولاش بترکونی![]()
آخه Tiny آرمش پایینه در ضمن مجیکی هم نداره
در ضمن تینی اصلا مجیک نمیخواد فقط خیرید آرمر واسش کافیه
ها
![]()
تینی مجیک نداره
میشه فنای تینی رو بگی
ما نمیدونیم یاد بگیریم
من هرکیو دیدم با تینی بازی میکنه بیشتر با لول بازی میکنه نه با درگیری تک به تک0
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)