جواب میده ولی احتمالا snr خط شما اجازه نمیده سرعتو تا 24 برات باز کنن snr 6 دیگه لب مرزه از این پایینتر بیاد شاید به مشکل پریدن DSL بربخوری
جواب میده ولی احتمالا snr خط شما اجازه نمیده سرعتو تا 24 برات باز کنن snr 6 دیگه لب مرزه از این پایینتر بیاد شاید به مشکل پریدن DSL بربخوری
معلوم هست که این سرویس رو مخابرات کی قراره ارائه بده؟
این سرویس vdsl از نظر قیمت با سرویس های adsl یکی هست؟ و سوال دیگه اینه که وضعیت حجم دزدیدر vdsl به چه صورت هست یعنی منظورم اینه واقعا از نظر قیمت و حجم دزدی با هم فرق دارند ؟ من اگر الان از adsl به vdsl تغییر بدم وضعیت حجم فعلی من چی میشه میپره ؟ من کاربر پس پرداخت نامحدود با ماهانه حجم ترافیک 60 گیک بین اللمل می باشد کلا بعد از تغییر باید چطور سرویس مورد نظرم را از نظر حجم انتخاب کنم ؟ یا اینکه خودشون هر نوع طرح و سرویسی که بخوان برام فعال میکنن؟چون نگاه کردم تو سایتشون 3 طرح دارن یه وقت برندارن برای خودشون یکی از اونها فعال کنن
Last edited by hosein_artist; 20-04-2020 at 14:26.
سلام
برای استفاده از vdsl حتتما مودم باید vdsl باشه یا با تغییر بستر اونها با همین مودم adsl هم میشه سرعت بالاتر داشت؟
سرویس من بخاطر فرسودگی خطوط بیشتر از 2.5 مگ مثل اینکه نمیتونه بکشه ، اگر بستر رو به vdsl تغییر بدم بازم این محدودیت باقی میمونه؟
مرسی
نه باید مودم عوض کنی که ارزنترین مودم با قابلیت vdsl بین ۸۰۰تا ۱ میلیون آب میخوره. سرعت بستگی به منطقه مخابراتی و سیم کشی ساختمان از نظر فرسودگی دارد ولی در کل سرعتش تو بدترین شرایط هم چندین برابر adsl هست ولی تنها زمانی این سرعت را تجربه میکنید که مودمتونvdsl ساپورت کنه
مودم های یوتل ارزون تر نیستند؟ شاید به پای مودم های گرانتر نرسد ولی گمون کنم واسه کاربری عادی کاربران خانگی کافی باشه.
سلام.چرا میشه. یوتل هم دو مدل مودم دارهvdsl. ولی همین شرکت هم سعی میکنه جنس کم به بازار بده یا کلا نده. که قیمت رو ببره بالا. همه دنبال کردن تو پاچه همدیگه هستند فعلا.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام و درود دوستان
بالاخره با چند تماس و پیگیری و تنظیمات مودم سرویس ما وصل شد.
عکس از status میذارم براتون.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بسته هم از 16 مگ استاندارد غیر حجمی 183 گیگ تغییر دادم به 30 مگ 420 گیگ استاندارد غیر حجمی. البته رو سرعتهای پایینتر هم سرعت بازه ولی من به خاطر حجم بیشتر این سرویس رو گرفتم.
سوالی هست در خدمتم.
شما یه کاری کن، با پشتیبانی پیگیری کن یکم برو رو مخشون ریت خطت رو روی 100 مگ ببندن چون سرعت بازه قشنگ 100 مگ رو میگیری
تو این انجمن dadash42 مشکل نویز تلفن داشت vdsl اش پیگیری کرد بعد سرعتشو کردن 100 مگ. میتونی ازش کمک بگیری
یه تست سرعت تک کانکشن هم میتونی از این سرور بگیری بزاری خیلی خوب میشه
Fdcservers.net
چون این سرور تو فرانکفورت هست گفتم
مودمی ک بهت دادن کدوم مدله عکسشو بذار بیزحمت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)