برای من بعضی وقتها قطع میشه و مجبور میشم که جای مودم عوض کنم یا ریستش کنم دلیلش میدونید برای چی؟ قبلا دم پنجره بود الان گذاشتم تو بالکن رنگ سیگنالش هم آبیهSignal Strength: -98.02 dBm Link Quality: 1.8 dB![]()
برای من بعضی وقتها قطع میشه و مجبور میشم که جای مودم عوض کنم یا ریستش کنم دلیلش میدونید برای چی؟ قبلا دم پنجره بود الان گذاشتم تو بالکن رنگ سیگنالش هم آبیهSignal Strength: -98.02 dBm Link Quality: 1.8 dB![]()
برای منم همینه . یه جا تو اتاق با مصیبت پیدا کردم وضعیت سیگنال و کوالیتی خیلی خوبه ، سرعت دانلود عالی و ...
ولی متاسفانه هر از گاهی آنتنش می پره .
و بعضی اوقات هم روشن میکنم مثل شما می بینم یهو انتن شده 110 و کوالیتی به 1 هم نمیرسه
نگاه که میکنم می بینم به اون دکلی که با کیفیت مناسب وصل میشدم وصل نشده . بنابراین هر چی هم جابجا کنیم بی فایده است.
اینطور مواقع فقط میشه صبر و حوصله کنی و مودم رو هم سر جای قبلی بذاری بمونه تا خودش به یه دکل دیگه وصل بشه ...
هر از گاهی هم یه خاموش روشن کنی بد نیست . بلکه به اون دکلی که باید وصل بشه !
دو سری هم بخاطر همین تماس گرفتم با پشتیبانی ، یبار به ریست کردن مودم هم کشید ولی بی فایده بود.
امروز هم گفتن مشکل از خودمونه و برطرف میشه باید صبر کنید شماره تماس هم گرفتن ازم که اطلاع بدن ...
برا منم یه کوچه اسنور تره ولی فرستادن :-|الانم کار میکنن
امروز اومدن نصب کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتین اسم وایرلس مودم چی بود وقتی آوردن براتون؟!
برای منم امروز چند بار قطع شد . مشکل از جا نیست . شبکشون ایراد داره که هی داره قطع میشه
برید داخل نتنظیمات مودم بخش wireless configuration سربرگ lte قسمت cell selection یکبار اسکن رو بزنید تا لیست دکل ها رو بیاره بعد از حالت اتومات بزارید رو حالت منوال و مشخصات دکل دلخواه رو وارد کنید تا وصل شه
برای مودم من پیشفرض MobinNet41CA هست .
پس با این وجود اینی هم که اینجاست از همین مودم هست چون شبیه همین هست اسمش
من هم توی نقشه نبودم ولی نزدیک بودند . گفتم طبقه بالا هستم ممکنه آنتن بده اومدن تست کردن
شما هم بگی میان تست میکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)