سلام. من یک هفتست مودم z6000 خریدم، توی نقشه ایرانسل هم منطقه تحت پوشش هستم ولی ماشالا هر جای خونه رو امتحان میکنم با 3 خط انتن سرعتم 9 نهایت 12 ست!!! گفتم بپرسم جای خاصی از خونه هست بزارم بلکم یکم بره بالاتر!!
سلام. من یک هفتست مودم z6000 خریدم، توی نقشه ایرانسل هم منطقه تحت پوشش هستم ولی ماشالا هر جای خونه رو امتحان میکنم با 3 خط انتن سرعتم 9 نهایت 12 ست!!! گفتم بپرسم جای خاصی از خونه هست بزارم بلکم یکم بره بالاتر!!
Last edited by dawn; 13-02-2017 at 15:35.
زنگ بزن پشتیبانی ۷۰۷ با خط اعتباری ایرانسل یا ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰سرعتتو ارتقا بدن
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام
من تماس گرفتم برای مودم زد ۶۰۰۰. کارشناس گفت همچین محدودیتی نداریم. اگر دستگاه سیگنال درست بگیره بهترین سرعت وصل میشید. تماس لازم نیست.
Last edited by shaw2360; 13-02-2017 at 13:20.
سلام
من هم تازه این مودم رو گرفتم. با ۷۰۷ و ۷۵۰ تماس گرفتم کارشناسش غیر مستقیم و توی لفافه گفت این مودم گیرندگیش خیلی پایینه اگر ناراضی هستین ثبت شکایت کنید برای مرجوع کردن مودم یا تعویض. یعنی همینی که هست!!!!
کارشناس بلانسبت غلط کرده من دو هفتس گرفتم ۴۰مگابیت سرعتمه قطعی هم نداشتم،این اشکالان منطقه ایه ک میتونین با ارتقا به فریمور R15 حلش کنید
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
الان زنگ زدم
گفت ما تعهد دادیم که فقط بالای 8 مگابیت باشه که مال شما الان هست!!! (یعنی اگه میگفتم 4 مگه مطمئنم میگفت ما تعهد دادیم بالای 3 باشه!)
حالا اون یکی مودم داخلیش که قیمتش بالاست واقعا بهتره؟
Last edited by dawn; 13-02-2017 at 14:57.
اصلا باید حتما مودم ایرانسل باشه؟
نمیشه یه tplink بگیرم مثلا؟
معمولیا نه، خیلی کمه فرکانس ۳۵۰۰ ساپورت کنن، معمولا هواوی داره یه چن مدل، باید بگردی
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
داداش خوب همرو سر کار گذاشتیا!
آخه دوستان کجا دیدین سرعت و محدودیتی زده باشه تو تعرفه ها یا سایت که زنگ بزنین ارتقاش بده .بسته به محل و نوع سیگنال دریافتی سرعتتون بالا و پایین میشه میتونین تو صفحات قبل نمونه عکس سیگنال دریافتی و سرعت نت رو ببینین.سعی کنین جاهای مختلف تست کنین.لزوما سیگنال بالاتر سرعت بالاتر نمیده گاهی وقتا با یه انتن سرعتی به مراتب بیستر از 3 انتن به شما میده.کافیه تست کنین.
یه زمانی رو تی دی محدودیت 8 مگ بود اما خیلی وقت برش داشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)