دوستان لطفا راهنمایی کنید
یه خط ایرانسل رو به رایتل ترادبرد کردم، الان برای برگشت به ایرانسل باید چی کار کنم؟ آیا باید مدتی رایتل بمونم یا هزینه ای پرداخت کنم؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
یه خط ایرانسل رو به رایتل ترادبرد کردم، الان برای برگشت به ایرانسل باید چی کار کنم؟ آیا باید مدتی رایتل بمونم یا هزینه ای پرداخت کنم؟
سلام
بله هنوز هست
طبق قانون ترابرد باید سه ماه از آخرین ترابرد بگذره. ولی ممکنه واسه بازگشت به اپراتور پایه این زمان در نظر گرفته نشه. شما درخواست بدید اگه رد شد دلیلش همینه باید 3 ماه بگذره !
از پنل خود ایرانسل قسمت بازگشت به ایرانسل را باید بزنید .
سلام
واسه همراه اول که بازگشت فوری داشت احتمالا بقیشون هم دارن
بازگشت به اپراتور پایه در هر زمانی امکان پذیر است و مشکلی نیست.
فرم بازگشت به ایرانسل را تکمیل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان متاسفانه چند وقتیه از بانک پارسیان و پاسارگاد پیامک تراکنش بانکی برای من نمیاد.
شما بگید از کدوم بانک میاد من کارت همون بانک رو بگیرم.
من 3 ماهه از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، مشکل پیامک بانکی از اول شهریور برام به وجود اومده و دو ماه اول این مشکل وجود نداشت.
برای بقیه هم اینجوریه؟
لطف کنید بگید از کجا به کجا ترابرد کردید و از کدوم بانک ها براتون پیامک تراکنش میاد و از کدوم بانک ها نمیاد.
لطفا همه بگن
Sent from my D6503 using Tapatalk
از همراه اول به ایرانسل: پیامک بانکهای ملی، صادرات، سامان، آینده و پاسارگاد برام میاد.
برای من هم از تجارت ، صادرات، دی، سینا، مهراقتصاد، بدون مشکل دریافت می گردید.
با سلام
دوستان من میخوام از ایرانسل به همراه اول برگردم. یکبار ثبت نام کردم و کد پیگیری بهم داد ولی پیامک تایید نیومد و سه روز بعد سیم کارت هم حتی اومد ولی فعال نشد زنگ زدم پشتیبانی همراه اول گفت چون پیامک تایید ندادین درخواستتون لغو شده در حالی که تو سیستم هنوز نوشته بود درخواست ثبت شد و لغو نشده بود منم سیم کارت رو شکستم و لغو ترابرد رو خودم زدم
حالا دوباره امروز درخواست دادم باز هم مثل قبل کد پیگیری داد ولی پیامک تایید نداد زنگ زدم به پشتیبانی گفتن خودم عدد 1 رو به شماره ی 667 برای تایید بفرستم منم فرستادم ولی تو پیگیری اینترنتی سایت همراه اول هنوز مثل قبل نوشته درخواست ترابرد ثبت شد و جوابی جدیدی هم از پیامک تاییدی که فرستادم دریافت نکردم و تایید ارسال یا همون دلیوریش فقط اومد چون فکر کنم موقع ترابرد به ایرانسل زمانی که 1 رو میفرستادی یه جوابی پس میفرستاد ولی اینجا هیچ جوابی برنگشت.
به نظرتون ایندفعه تایید شده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش تشکر![]()
دوست عزیز
بدلیل مشکل پیامک، که در ترابرد وجود دارد هیچ پیامکی دریافت نخواهید.
در هنگام پر کردم فرم بازگشت به همراه اول، مراجعه حضوری به دفاتر همراه اول را انتخاب کنید.
تا کارشناس نمایندگی مراحل ثبت نام و تایید سیم کارت را را برای شما انجام دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)