تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 827 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گالاس با کارواليو همدردي مي کند
    ------------------------------------------
    گالاس اخيراً تلاش بسياري به کار بست تا به عنوان زوج شماره يک در کنار جان تري بايستد.
    او در خصوص هم تيمي اش گفت: "احساس ريکي را درک مي کنم. من هم اين دوران را پشت سر گذاشته ام. زمان زيادي صرف خواهد شد تا با انگيزه بازگردد. فصلي طولاني سر راهمان قرار دارد. بايد به همگان بگوييم که چلسي قهرمان تنها يک فصل نيست. مورينيو از ابراز افکارش و از نيمکت نشين کردن مهره اي باک و هراس ندارد. شايد بازيکني اين تفکر را داشته باشد که امروز روز من نيست و تنها بايد روي نيمکت باشم. اما در همينجا بايد بگويم که مورينيو فکر همه را مي کند و به همه ميدان مي دهد. چنين اتفاقاتي در چلسي غير ممکن نيست.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دفاع از کولينا
    ---------------------
    مشکلاتي که در سر راه عقد قرارداد تبليغاتي پير لوئيجي کولينا با يک شرکت اتومبيل سازي پيش آمد، موجب شد تا گراتزيانو چزاري داور بازنشسته فوتبال ايتاليا به حمايت از دوست و همکار قديمي خود بپردازد.
    اين داور اسبق بين المللي با طعنه به مخالفان کولينا گفت: "بدون ترديد چهره منحصر به فرد کولينا موجب شد تا اين کارخانه بخواهد با او قرارداد تبليغاتي امضا کند. ديدن عکس بهترين داور جهان در حال تبليغ محصولات اين شرکت مي تواند خيلي جالب توجه باشد و به عقيده من مخالفت با او اصلاً کار درستي نيست. رد درخواست يک ميليون يورويي در اين شرايط را به هيچ وجه عاقلانه نخواهد بود و يک داور صاحبنام بايد اين حق را داشته باشد از اين شرايط استثنايي استفاده کند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پروتزي لاتزيو را ترک نمي کند
    ------------------------------------
    آنجلو پروتزي سنگربان با تجربه لاتزيو تاکيد کرد در صورتي که لاتزيو او را نخواهد از فوتبال خداحافظي مي کند.
    دروازه بان اسبق يوونتوس و تيم ملي ايتاليا در پي درخواست هاي مکرر باشگاه رم براي رفتن به اين تيم، ضمن تشکر از سران باشگاه و خانواده سنسي اذعان داشت قصد دارد در لاتزيو بماند و همچنان مرد شماره يک بيانکوچلستي ها باشد.
    وي که قبل از پاسخ منفي متئو سره ني دروازه بان ديگر لاتزيو براي تمديد قرارداد به خاطر مسائل مالي، قصد خداحافظي از فوتبال را داشت، در يک تماس تلفني با کلوديو لوتيتو رئيس باشگاه به وي اطمينان داد که از تصميم خود منصرف شده و در لاتزيو مي ماند.
    او گفت: "براي من لاتزيو مهم تر از همه چيزي است. اگر بخواهند، در اين تيم مي مانم. در غير اين صورت فقط از فوتبال کناره گيري خواهم کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دفاع از کولينا
    ---------------------
    مشکلاتي که در سر راه عقد قرارداد تبليغاتي پير لوئيجي کولينا با يک شرکت اتومبيل سازي پيش آمد، موجب شد تا گراتزيانو چزاري داور بازنشسته فوتبال ايتاليا به حمايت از دوست و همکار قديمي خود بپردازد.
    اين داور اسبق بين المللي با طعنه به مخالفان کولينا گفت: "بدون ترديد چهره منحصر به فرد کولينا موجب شد تا اين کارخانه بخواهد با او قرارداد تبليغاتي امضا کند. ديدن عکس بهترين داور جهان در حال تبليغ محصولات اين شرکت مي تواند خيلي جالب توجه باشد و به عقيده من مخالفت با او اصلاً کار درستي نيست. رد درخواست يک ميليون يورويي در اين شرايط را به هيچ وجه عاقلانه نخواهد بود و يک داور صاحبنام بايد اين حق را داشته باشد از اين شرايط استثنايي استفاده کند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه رقابت هاي فرداشب ليگ برتر
    -----------------------------------------------
    برنامه رقابت هاي فرداشب ليگ برتر به شرح زير است:
    آرسنال – فولام
    چلسي – وست بروم
    بلکبرن – تاتنهام
    بولتون – نيوکاسل

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمجيد مربيان از پيشرفت وودگيت
    ---------------------------------------
    واندرلي لوکزمبورگو مربي برزيلي رئال مادريد گفت: "جاناتان عالي کار مي کند و توانسته است خيلي زود نظر من را در مورد خودش تغيير دهد.
    دفاع او بي نظير است و پاس هاي گلش بسيار گران بها هستند. او هيچ مصدوميتي ندارد و از ديد من در شرايط نسبتاً ايده آلي بسر مي برد. پيشرفت وي بسيار خوب بوده است و خيلي زود در ترکيب اصلي تيم من قرار خواهد گرفت. من که يک برزيلي هستم، پروسه وودگيت برايم چندان عجيب نيست، اما از ديد يک مربي اروپايي او کار بسيار بزرگي انجام داده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنيتس: رينا مثل اشمايکل است
    ----------------------------------------
    رافائل بنيتس سرمربي اسپانيايي باشگاه ليورپول اعتقاد دارد که خوسه رينا سنگربان اسپانيايي تميش مي تواند با درخشش بار ديگر ياد و خاطره پيتر اشمايکل سنگربان اسبق منچستريونايتد را در فوتبال جزيره زنده کند.
    وي در مصاحبه با وب سايت اختصاصي ليورپول گفت: "رينا شباهت هاي زيادي از نظر سبک کاري با اشمايکل دارد. او تنها يک دروازه بان نيست، بلکه يک راهنماي خوب براي مدافعان است و به خوبي مي تواند آنها را در مواقع لازم راهنمايي کند.
    وي در حال حاضر زياد به زبان انگليسي مسلط نيست، ولي من مطمئنم همان راهي را طي خواهد کرد که يک زمان اشمايکل آن را طي کرده بود و در آينده اي نزديک مرد اول سنگربان جزيره خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جرارد به بازي‌هاي تيم ملي هم نمي رسد
    ---------------------------------------------------
    باشگاه ليورپول اعلام كرد، مصدوميت استيون جرارد كاپيتان اين تيم نه تنها باعث شده وي جدال تيمش در رقابت هاي جام باشگاه هاي اروپا را از دست بدهد، بلكه ممکن است اين ستاره بازي حساس تيم ملي كشورش در مرحله مقدماتي جام جهاني 2006 را نيز به احتمال فراوان از دست بدهد.
    تيم ملي انگليس طي روزهاي 3 و 7 ماه آينده ميلادي به ترتيب در مرحله مقدماتي جام جهاني 2006 بايد به مصاف تيم‌هاي ملي ولز و ايرلند شمالي برود.
    رافائل بنيتس سرمربي تيم ليورپول ضمن تائيد خبر مصدوميت ستاره تيمش گفت: "اگر جرارد نتواند تا روز جمعه پا به توپ شود، حضور در تيم ملي خطرناك است و اريكسون بايد هرچه زودتر به فكر يك جانشين براي اين بازيكن باشد.
    من هنوز با پزشك جرارد صحبت نكرده ام، ولي اميدوارم مصدوميت جرارد دو، سه روز بيشتر طول نكشد زيرا مي تواند براي كاپيتان تيم من مشكل ساز شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دل پيه رو فقط در انديشه اسکودتو
    -------------------------------------------
    آلساندرو دل پيه رو از شنيدن شايعاتي که اين روزها در مورد او نوشته مي شود ناراضي است و با رد همه اين اخبار اذعان کرد، فقط به قهرماني مجدد در اسکودتو فکر مي کند.
    کاپيتان محبوب يوونتوس در وب سايت اختصاصي خود اين چنين گفت:" دفاع از عنوان قهرماني در سري A اولين هدف من خواهد بود و تنها آماده ام تا با يوونتوس در ليگ ايتاليا و اروپا به ميدان بروم. در بازي با اينتر در سوپرجام ما 120 دقيقه خيلي خوب بازي کرديم. موقعيت هاي خوبي داشتيم، اما در هر حال جام نصيب اينتر شد و من به آنها تبريک مي گويم.
    حقيقت اين است که ما خوب بازي کرديم، ولي آنها گل پيروزي را به ثمر رساندند. من در يوونتوس مي مانم و به همه هواداران يوونتوس قول مي دهم با تمام قوا در خدمت تيم باشم. به دست آوردن نشان اسکودتو و قهرماني در اروپا اهداف من با پيراهن بينکونري است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه رقابت هاي فرداشب مقدماتي جام باشگاه هاي اروپا
    ---------------------------------------------------------------------
    برنامه رقابت هاي فرداشب مقدماتي جام باشگاه هاي اروپا به شرح زير است:
    اسلاوياپراگ – اندرلخت (يک – 2)
    آياکس – بروندبي (2 – 2)
    وردربرمن – باسل (يک – 2)
    اينترميلان – شاختار (2 – صفر)
    اعداد داخل پرانتز نشانگر نتيجه ديدار رفت است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •