سلام .
برنامه اي ميخوام كه بشه باهاش مثل media safe و Handi photo safe بشه فايلها و عكسها و كلاً همه چيز رو روش كد بزارم يا مخفي كنم .
اگه نرم افزاراي ديگه اي هم واسه k300 معرفي كنين ممنون ميشم .
سلام .
برنامه اي ميخوام كه بشه باهاش مثل media safe و Handi photo safe بشه فايلها و عكسها و كلاً همه چيز رو روش كد بزارم يا مخفي كنم .
اگه نرم افزاراي ديگه اي هم واسه k300 معرفي كنين ممنون ميشم .
با سلام
من مدتی پیش شنیدم که یه برنامه موبایل هست که روی گوشی ها ی دارای Symbian نصب میشه و
قادره که بدون بولوتوث یا اینفرا شماره ی اشخاصی که در اطراف شما هستن رو توی این برنامه داخل گوشی
نشون بده و شما در واقع می تونید هرکس اطراف شما باشه رو شمارشو در بیارید اینم تاکید میکنم که
این کار فقط توسط برنامه انجام میشه و نیازی به بولوتوث یا اینفرا نداره
ضمنا میگن این یرنامه امواج گوشی های کنارشما رو میگره و از این طریق کارش رو انجام میده
اینم بگم این برنامه رو یکی از دوستان دور من داره و حاضر به گفتن نام برنامه یا دادن اون به من نیست
حالا اگر کسی این برنامه رو داره لطف کنه و برای من تو این تایپیک قرار بده
یا حداقل اسم برنامه رو بگه
ممنوم
آي دي من اينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط mehdi5106
فكر كنم منظورت mobilock هست كه اگر گير بياري بازم كرك و سريالش رو نداري و جواب نمي ده در ضمن بايد بلوتوث اون و شما روشن باشه و در اينكه شماره رو بده من شك دارم ولي بعضي ها مي گن مي ده ببيينم خودت ديدي كه شماره طرف رو داده؟؟؟اگر داده حتما طرف تو بلوتوثش شماره تلفنش رو نوشته بود
ممنون
باي
برنامه ي نقشه تهران كه قابل نصب روي گوشي هاي نوكيا هست را اگر بزارين ممنون مي شم .
سلامنوشته شده توسط nazijon
دوست عزيز اين هم نقشه تهران بصورت جاوا ..![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه نقشه شهر های دیگه رو هم خواستی بگو . .![]()
موفق باشید![]()
![]()
آقا كرك برنامه Clicksms رو ميخواستم.....ميشه بذاريد...يه برنامه هست كه باعث ارزون تر شدن اس ام اس ميشه البته هنوز نميدونم كار ميكنه يا نه چون كرك نيست
آقايون كسي برنامه اي نداره كه فيلم رو بصورت full screen تو 7610 نشون بده .
ممنون ميشم اگه جوابمو زود بدين
مرسي.
يه برنامه براي ارسال اس ام اس مي خواستم ممنونم
سلامنوشته شده توسط tornado_tabriz
دوست عزيز . . سوالت رو ميشه واضح تر بگيخود گوشي موبايل اس ام اس ارسال ميكنه ديگه . ! گوشيت چيه . .؟؟
![]()
آقا تو رو خدا يه برنامه برای فارسی ساز 6680 بگذاريد... مرسی؟؟/
البته می خوام تمام منو ها و اينها همگی فارسی بشن... ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)