تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 130 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان بنده یک مانیتور سامسونگ S19G310N Plus دارم گاهی اوقات تصویر به لرزش در می آید به صورت خطوط افقی کارت گرافیکم رو چک کردم مشکلی نداشت یعنی وقتی کابل دیتا رو وصل نمی کنم و فقط کابل پاور مانیتور وصله یعنی در حالت no signal هم این مشکل وجو داره.به نظرتون مشکل از کجاست.

ممنون از راهنماییتون.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان بنده یک مانیتور سامسونگ S19G310N Plus دارم گاهی اوقات تصویر به لرزش در می آید به صورت خطوط افقی کارت گرافیکم رو چک کردم مشکلی نداشت یعنی وقتی کابل دیتا رو وصل نمی کنم و فقط کابل پاور مانیتور وصله یعنی در حالت no signal هم این مشکل وجو داره.به نظرتون مشکل از کجاست.

ممنون از راهنماییتون.
    مانیتور رو روی یه کارت دیگه تست کنید.
    گرافیک هم با یه کارت دیگه.
    اگر گرافیک مشکل نداشت و مانیتور روی یه گرافیک دیگه با همین مشکل رو داشت، مشکل از پنل مانیتور هستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام من یک مانیتور LG LCD L1520B دارم که منو تنظیمات خود به خود باز و بسته نمی شود و با نگهداشتن دکمه منو تنظیمات بسته می شود و به محض برداشتن دست از روی تنظیمات دوباره منو تنظیمات دوباره باز می شود کسی از دوستان می داند که مشکل چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی داشتم..روی مانیتور من خط های رنگی ابی سبز ظاهر میشه این خط ها بیشتر مواقع که تو یوتیوب کلیب میبنم بوجود میاد در بازی ها هم میاد ولی کم. این خط ها رفته رفته بیشتر میشه و موس هم حرکت نمیکنه و مجبور میشم رستارت کنم رو ویندوز سون این خط ها به نسبت ایکس پی بیشتره البته تو ایکس پی هم میاد ولی کم تو کارهای عادی که با ویندوز کار میکنم بعضی وقتها این خط ها باز بوجود میاد..بایوس مادر بردم رو هم اپدیت کردم درایور کارت گرافیکم رو هم اپدیت کرد اما درست نشد ..کارت گرافیکم nvidia gt 220 هست..اعصابمو دیگه خرد کرده ..اینم لینک عکس خطها روی صفحه مانیتور..تو لینک اخری صفخه سایت سفید بود ولی یهویی باز این خط ها اومد و بکلی صفحه سبز شد یا تو عکس 3 خط ها تو سمت راست به شکل قزمز رنگ اومده ..به نظرتون مشکل این چیه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ﺳﻼ‌ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣن ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ال جی ips 226v ﺧﺮﯾﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﭘﻨﻞ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻔﺤﻪ lcd ﺑﺎ ﻗﺎﺏ(ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺑﺎﻻ‌ ﺳﻤﺖ ﺭﺍﺳﺖ) ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﮏ ﻣﯿﻞ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ. ﺷﺎﯾﺪﻡ ﻣﻦ ﺣﺴﺎﺳﻢ!!!ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﻣﺎﺩﯾﺮﺍﻥ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺸﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪ ﺩﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ. ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭﺍ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯾﻦ. ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺍﺯﺗﻮﻥ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ ﯾﺎ ﺑﺮﻡ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺯﻭﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﻋﻮﺿﺶ ﮐﻨﻢ؟

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من به تازگی یه مونیتور SA-300 سامسونگ گرفتم (20 اینچ)
    همه چیش درسته و ورودی دیجیتالش هم کار میکنه
    ولی هر کاری کردم ورودی آنالوگش درست کار نکرد (فقط گاها دو تا خط سیاه در وسط می کشید) ، همه چیز رو تست کردم
    به نظرتون دلیل از چی میتونه باشه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه player13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستانیه مانیتور CRT دارم که موقع کار کردن باهاش تصویر شروع به لرزش شدید کرد، به همراه صدایی شبیه جرقه و بعد کلا سیاه شد درست مثله اینکه مانیتور خاموش شده باشه اما خاموش نیست و هر 1 ثانیه یه صدای جرقه میده که تو این حالت هیچ عکس العمل دیگه ای نشون نمیده اگه همین زمان کلید پاور مانیتور بزنم تا خاموش بشه و دوباره روشن کنم، داخل مانیتور جرقه تقریبا شدیدی میده ( بوی سوختن هم میاد ) که مجبور میشم کلا مانیتور خاموش کنم.می خواستم بدونم ایرادش چیه ؟ تعمیر شدنی هست ؟ و اصلا نسبت به هزینه تعمیرش ارزش تعمیر کردن داره؟ممنونم میشم راهنمایی کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستانیه مانیتور CRT دارم که موقع کار کردن باهاش تصویر شروع به لرزش شدید کرد، به همراه صدایی شبیه جرقه و بعد کلا سیاه شد درست مثله اینکه مانیتور خاموش شده باشه اما خاموش نیست و هر 1 ثانیه یه صدای جرقه میده که تو این حالت هیچ عکس العمل دیگه ای نشون نمیده اگه همین زمان کلید پاور مانیتور بزنم تا خاموش بشه و دوباره روشن کنم، داخل مانیتور جرقه تقریبا شدیدی میده ( بوی سوختن هم میاد ) که مجبور میشم کلا مانیتور خاموش کنم.می خواستم بدونم ایرادش چیه ؟ تعمیر شدنی هست ؟ و اصلا نسبت به هزینه تعمیرش ارزش تعمیر کردن داره؟ممنونم میشم راهنمایی کنید
    در تقویت کننده افقی یک قطعه مشکل پیدا کرده یا خازن ولتاژ بالایی نشتی داره بفرستین برای تعمیر

داره خودمونی میشه player13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    همین چند دقبقه پیش بازش کردم دیدم موقعی که کار میکنه یه قطعه ( فکر کنم تریاک باشه ) که به هیت سینک وصله شروع به جرقه زدن میکنه اما اثری از سوختگی روی برد یا خود قطعه نیست ( شایدم من متوجه نشدم ).
    سوالم اینه که ایراد از همینه یا ممکنه از جای دیگه باشه که تاثیرش روی این قطعه نشون میده؟
    بازم ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    همین چند دقبقه پیش بازش کردم دیدم موقعی که کار میکنه یه قطعه ( فکر کنم تریاک باشه ) که به هیت سینک وصله شروع به جرقه زدن میکنه اما اثری از سوختگی روی برد یا خود قطعه نیست ( شایدم من متوجه نشدم ).
    سوالم اینه که ایراد از همینه یا ممکنه از جای دیگه باشه که تاثیرش روی این قطعه نشون میده؟
    بازم ممنون
    اون قطعه ا ی که به هیت سینک چسبیده بیشتر میتونه فت یا ترانزیستور باشه باید با مولتی متر چک بشه در طبقه افقی برد باید قطعات شکل ظاهریش حتما چک بشه این نوع مشکلات بیشتر از طبقه افقی است
    در تعمیر مانتیور با ولتاژ زیادی رو به رو هستین پس حواستون باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •