بله این دو پچ . فایل اپشن نقل و انتقالات تا اخرین روز رو داره
بله این دو پچ . فایل اپشن نقل و انتقالات تا اخرین روز رو داره
برادر جان آخرین ورژن چیه ؟ یعنی آخرین شماره این دو تا پچ با شرایط گفته شده چیه ؟
کسی پچ لیگ برتر فصل 95-96 داره ؟
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
سلام دوستان راهی نیست که بشه ورزشگاه منچستریونایتد رو عوض کرد تو ورزشگاه الدترافورد یازی خیلی لگ داره می خوام یه ورزشگاه دیگه به جای این انتخاب کنم
با تشکر
"بشه ورزشگاه منچستریونایتد رو عوض کرد تو ورزشگاه الدترافورد یازی خیلی لگ داره "
این جمله یعنی چی الان ؟! من که متوجه نمیشم !![]()
Pes 2016
Ps4
درود من میخواستم چهره تیم کلاسیک اروپارو واسه ps4 ادیت کنم تقریبا از تیم اصلی تمام بازیکنارو به کمک آموزشها در یوتیوب و سایتها مختلف ادیت کردم و چهره ها خیلی شبیه شدن. ولی واسه لویز فیگو و بکام نتونستم مورد خوبی پیدا کنم آموزش زیاد بود ولی چهره اصلا شبیه نبود. میخواستم ببینم کسی از دوستان آموزش و یا مشخصات چهره برای ادیت این دو فوتبالیست رو داره که به معرفی کنه
پیشاپیش سپاسگزارم
منظورش اینه که ورزشگاهی که من یو بازیای خونگیش رو توش بازی میکنه یعنی الدترافورد رو عوض کنه چون تو اون ورزشگاه بازیش لگ داره![]()
هر بازیکنی رو که میخواید تو جستجوی گوگل اینطور جستجو کنید .
player name pes 2017 aliheidari2520
به اسم جلوی هر عدد دقت کن چون تو PES2016 و PES2017 متفاوت هستش .
لگ داره ؟!![]()
درود:
ممنون از راهنماییتون. از آموزشهای علی حیدری استفاده کردم خیلیم خوبن ولی دوید بکام خیلی شبیه نیست یه چهره شبیه تر میخوام.
این واسه علی حیدری هست که البته بازم از بقیه بهتر هست . ولی خب دنبال بهترش هستم
بازم ممنون لطف کردید
Last edited by superbadboy; 20-10-2016 at 14:11.
سپاس .
من در مورد اون دو بازیکن که شما گفتین با آقای حیدری صحبت کردم و گقتن در حال ساخت چهره ها هستند اما هنوز به اون دو بازیکن نرسیدند که وقتی دو چهره ساخته شد خبر میدن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)