BTS آخر شهناز که خیلی قدرتمنده !! و +HSPA هستش و من با این دکل تست کردم سرعت دانلود 900و خورده ای میداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون طبل بزرگرو هم جديداً نصب كردن
BTS آخر شهناز که خیلی قدرتمنده !! و +HSPA هستش و من با این دکل تست کردم سرعت دانلود 900و خورده ای میداد
اون طبل بزرگرو هم جديداً نصب كردن
Last edited by Tohid66; 17-08-2014 at 12:37.
سمت میدون المپیک
با idm تا 1.5 MB/s هم میره
البته گوشیم 4g نداره
بسته یه روزه گرفتم 20 دقیقه ای تموم شد!!!
![]()
دادش مطمئنی 4g وصل شدی ؟
همه جا تا حالا حرف ازین بوده که واسه 4g باید سیمکارتو عوض کنی.
دانلود ایرانسلقدرت آنتن فقط 50 درصد
آی که دانلود با این سرعت عجب حالی میده
آره داداش مطمئنم !!
دیشب از سر کار اومدم خونه داشتم گوشی دوستم رو میبردم بدم به خودش دیدم که آنتن از 4 تا فقط 3 تاس!!
فهمیدم که حتما نسل 3 BTS ـمون فعال شده !! دیتای گوشی رو که فعال کردم دیدم که 4G اومده بغل آنتن !! شاخ در آوردم که مگه میشه![]()
من هم فوری تست کردم و عکس گرفتم !!
از دیشب به بعد هم فقط با +HSPA وصل شدم (گوشی و مودمم نسل 4 نداره)
البته این رو هم بگم که سیم کارتی که رو گوشی بود میکرو سیمکارتش رو همین چند روز پیش از خود مرکز خدمات ایرانسل تو تبریز گرفتم!!!
Last edited by fanoostalaei; 17-08-2014 at 12:56.
خوب بسته 3g همراه اولم تموم شد اومد ایرانسل.
یه سوال. اگه قراره قیمت تعرفه ها تغییر کنه حالا که برای 3G تعرفه GPRS یک ماه می گیریم چی میشه؟
توجه داشته باشید که معمولا+HSPA به همون 4G معروفه. احتمال داره ایرانسل هم از همین اسم استفاده کرده باشه
Last edited by arash59b; 17-08-2014 at 13:12.
تو این شرایط همون طور که وزیر هم گفت عملا 4g هیچ کاربردی نداره مگر اینکه تغییر خاصی تو سرعت بدن راستی این نسل فکر کنم 3.75g باشه که همون hspa+ میشه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
برای اینه که 4G که شرکت های داخلی و خارجی میدن اسم واقعی نیست و در اصل همون 3G پیشرفته یا+HSPA استنسل چهار اسمش LTE-Advanced است که هنوز استفاده همگانی نشده
![]()
اقای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه از ایرانسل استفاده کردید یک تست از ایرانسل بزارید ببینیم .من تو اهواز چک کردم سرعت بین 40 تا 60 بود گهگاهی تا 160 میرفت .شوما هم یه تست بزار ببینیم تو اهواز چه خبره .شاید منطقه ای که تست کردم مشکل داشته
هفته پیش که تست کردم سرعت بین 4 تا 6 مگ متغیر بود
چشم فرصت شد تست میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)