آفرین . دقیقا حرف منم همینه . من شخصا تاحالا هیج بازی رو نبردم اما هیچ وقت تقصیر بازی نمیدونم .
حرفهای شما دوست عزیر واقعا جای تعجب داره !!!
آفرین . دقیقا حرف منم همینه . من شخصا تاحالا هیج بازی رو نبردم اما هیچ وقت تقصیر بازی نمیدونم .
حرفهای شما دوست عزیر واقعا جای تعجب داره !!!
موافقم کاملا .
دفاع ناگهان جا میمونه . انگار حریف سوار موتور شده مدافع تیم خودی سوار ویلچر .
اوایل با تکل توپ گیری میکردم همش خطا میگیرفت . الان با پا انداختن که بازم 90% خطا میگیره . و همش کارت قرمز .
جالب اینه که به این حرکتها کارت میده ولی من تک به تک بودم حریف از پشت زد منو خطا هم نگرفت . میانگین تو هر بازی 10-11 تا کارت زرد میگیرم 2 تا هم قرمز .
ول کنید این حرفا رو حوصله داریدا مگه بجز pes 2015 گزینه دیگه ای هم داریم برای بازی کردن؟!!
به من بگید پیراهن و لوگوی لیورپول کی درست میشه؟![]()
آقا من یه کم پیاز داغشو زیادکردم قــبووول، ولی انصافا بازی خوب و جذابی هست ، من فقط قسمت های منفیش رو نوشتم ، کلی نکته های جذاب هم داره بازی..
اما به دور از شوخی ، واقعا نووپ گیری از حریف مخصوصا توو سوپراستار خیلی غیرمنطقی شده .. مثلا توو 40 درصد برخوردها توپ رو میگیری ، که از اون 40 درصد 10 درصدش هم خطا میشه...
آمار کارت زردی وحشتناک بالاس!! مسترلیگ رو شروع کنم فک کنم یه بازی در میون کل تیم محروم میشن!![]()
نمیدونم کونامی چیکار کرده که بازی انقد از لحاظ گرافیکی هم زیبا شده هم سبک!
من با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داغون و زاغارت راحت روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی رو بدون هیچگونه لگ و افت فریمی بازی می کنم
.....
توپ گیری که اصلا معلوم نیست چطوریه؟!
از پشت 18 شوت رو تقریبا هرطور بزنی گل میشه!
تکل ها غیرطبیعی و ناکارامد هستن
(من از اونام که تکل نزنم می میرم!)
داور فقط منتظره یه حرکت بکنی بهت کارت بده![]()
===========
من آخرای فصل 1 مستر لیگ هستم . و همش 2-3 تا بازی باختم ولی در کل همه ی بازیهارو به زور بردم . نیمه اول خوب بودم نیمه دوم بازیکنها انرژِیشون ته کشیده و اخراجیها شروع میشن .
نمیدونم تنظیمات خاصی داره که دفاع انقدر زود باز نشه . ؟!؟
SweetFX Settings
(Graphics Ultra)
(پیشنهادی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SweetFX Settings (Graphics Ultra) - Lifting graphics in your PES 2015.
Copy:
Program Files \ KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2015
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های دانلود:
در پاسخ برخی از دوستان که از بازی ایراد میگیرن KONAMI همین که به فکر همه طرفدارانش هست و PES 2015 رو طوری طراحی کرده
که یک سیستم سوکت 775 با رم 2 گیگ و ویندوز 32 و یه گرافیک متوسط رو به بالا بتونه اونو راحت اجرا کنه خیلی کار بزرگی کرده و جای تشکر داره ...
برخلافش شرکت EA : که شما برای اجرای فیفا15 باید حتما ویندوز 64 نصب کنین و سی پی یو i5 و 8 گیگ رم و گرافیکی بالا داشته باشین ...![]()
دوستان کسی سایت معتبر برای خرید cd-key میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)