بچه ها من handball رو فعال کردم اما هیچ وقت هن نمیگیره قضیه چیه باید چکار کنم
بچه ها من handball رو فعال کردم اما هیچ وقت هن نمیگیره قضیه چیه باید چکار کنم
سلام
قسمت تمرینات کجای بازی هست؟
برای زدن ضربات پنالتی باید کلید خاصی بزنم؟(شوت و جهتها را میزنم به اوت میزنه)
برای پرش مدافعین موقع ضربه آزاد کدام کلید رو بزنم؟
هند کلا توو این سری فیفا خیلی کم میگیره. مثه 14 نی هر برخورده دستو هند بگیره. واسه من کلا یکبار اتفاق افتاد اونم صحنه آهسته شو دیدم دیدم از عمد اینکارو کرده. کلا خیلی خیلی سخت هند میگیره
دوستان یک سوال داشتم هر کسی که سی دی کی اشتراکی میگیره هر دفعه میخواد وارد بازی شه باید فعال کنه و همهانگ کنه با مسئولش یا پس از یکبار فعال سازی میتونیم بطور آفاین بازی کنیم؟
نه عزیز شما فقط واسه اولین بار که بصورت انلاین وارد شدیدو کارارو کردید دیگه ازون به بعد به صورت آفلاین باید وارد شید. فقط دقت کن که بعد از اولین باز که بصورت آنلاین وارد شدی دیگه نباس بصورت آنلاین وارد شی حتما باس آفلاین وارد نرم افزار شی وگرنه بن میشی. منم الان دارم با اشتراکی بازی میکنم
توو منوی بازی برو قسمت Custom Game بعد برو قسمت Training اونجا میتونی تمرینی بازی کنی
برای پنالتی نه همون شوتو جهتو باس بگیری اما چون تو زیاد جهتو نگه میداری توپات میره توو اوت. سعی کن قبل از اینکه بازیکن به توپ نزدیک شه که ضربشو بزنه جهتو ول کنی.
برای پرش مدافعین همون با دقیقا همزمان با ضربه بازیکن دکمه ی پاسه عمق رو بزنی تا دیوار دفاعی بپره
آره دقیقا نظرت درسته منم فقط یه ویندوز دارم که فقط مخصوصه فیفا15. چون هیچ برنامه ای جز کارت گرافیکو صدا روش نصب نیست خیلی سبکهو راحتو عالی بازی اجرا میشه
بهترین نسخه ویندوز واسه اجرت کدوم نسخس؟ویندوز7یا8.1 64بیتی؟
اجرت
راستشو بخوای من با 8 تاحالا کار نکردم ازش یکم بد مد شنیدم دیگه نرفتم سمتش. میگن نمیدونم هنگ میکنهو یکم ناسازگاره با بعضی از بازی ها و برنامه ها. در کل کار نکردم باش ولی من الان ویندوز7 64 دارم عالی و بسیار تمیز کار میکنه . خیلی راحتو روونه و من تابحال هیچ اشکالی ازش ندیدم
دوستان یه سایت قابل اطمینان واسه خرید سی دی کی اشتراکی معرفی می کنید !؟
بعدش این نسخه 9.2 GB رو دان کنم واسه فعال کردن اوکی ــه ؟! مشکلی که نداره !؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)