سلام دوستان این هم از آکانت من
اگر کلن خوبی سراغ داشتید خبر بدین .
![]()
سلام دوستان این هم از آکانت من
اگر کلن خوبی سراغ داشتید خبر بدین .
![]()
ممنون دوست عزیز
راستش فک کنم بدبخت شدم
google play service رو تازه اپدیت کردم فایده نداشت.اومدم بازی رو پاک کردم از اول نصب کردم حالا ایمیل اصلیمو انتخاب نمیشه کرد.انتخاب میشه اسمم هم توسط گوگل لود میشه و بالاش مینوسه اما کلن لود نمیشه و هیچ...
کلافه شدم اساسی
میگم امکان داره خود سوپرسل تشخیص داده و اکانت رو بسته باشه؟؟ ایمیل بدم ساپورت بازی؟؟؟
مرسی
بدبخت نشدی نترس
واسه منم این مشکل بعضی وقتا پیش میاد،گفتم که اکثرا از کندی سرعت اینترنت هست! شما گوشی رو خاموش روشن کنید و دوباره امتحان کنید!
اگه بازم نشد برنامه های google play games ,google play service رو آپدیت کنین به اخرین ورژن !
وقتی اسمتون بالای بازی لود میشه ینی اینکه اکانتتون روی اون ایمیل سینک شده و از این بابت خیالتون راحت باشه ،فقط بعضی وقتا این مشکل پیش میاد که هشداری که باید اونو اوکی کنیم نمیاد و بعضی وقتها هم با تاخیر میاد! شما چند باز سعی کنین حتما میاد!
بله درست شد واقعا ممنون
ترسم از این بود بخواد گوشیو فرمت کنی که خدا رو شمر درست شد
یا علی![]()
سلام دادا
دوس داشتی بیا کلن ما ،الان محل سکونتت رو خوندم ،هم شهری هستیم![]()
IR.KINGS
راستی لابراتورت بیکاره،هیچوقت نزار بیکار بمونه
Last edited by jamal9; 15-02-2015 at 09:21.
یعنی احمق تر از این Supercell من ندیدم!
دوستانی که در جریان هستن میدونن که چند وقت پیش چه اتفاقی برای Gem و Drak Elixir من افتاد.
از داخل بازی براشون پیغام فرستادم و چند روز بعد جواب دادن که بیا این سوالات رو بصورت ایمیل به ما جواب بده تا ما مطمئن بشیم که Account مال خودت هست.
منم تو ایمیل نزدیک به ۷ تا سوال امنیتی از جمله اینکه چه تاریخی (روز/ماه/سال) بازی رو نصب کردم رو براشون فرستادم.
فرداش بیدار شدم دیدم بن شدم! دیدم ایمیل زدن که یه مدت کوتاه بن میشین تا ببینیم تو این مدت کسی میاد ادعا کنه که این Account مال اون هست یا نه. و اگه کسی نیومد ما مطمئن میشیم که صاحب اصلی شما هستین و پروسه ریکاوری رو شروع میکنیم.
حالا بماند که ایمیل زدم این به اصطلاح a short period دقیقاً چند روز طول میکشه و منظورتون از recovery process چیه و جواب ندادن.
۳ روز بن موندم! بعد سه روز هم فقط گفتن میتونیم کاری کنیم که فقط رو یه دستگاه بتونی به بازی بری، اگه میخوای بگو تا برات فعالش کنیم. اینجوری سری بعد که بری تو بازی ازت یه کد میخواد، اونو وارد میکنی و دیگه هیچکس، حتی کسی که Apple ID تو را داشته باشه هم نمیتونه وارد Account بشه، البته خودت هم دیگه نمیتونی با دستگاه های دیگه وارد بشه. درواقع دهکده متصل میشه فقط و فقط به یک دستگاه فیزیکی.
منم ایمیل زدم که نه نمیخوام. چیزی که میخواستم یه چی دیگه بود که شما ظاهراً اصلاً گوش ندادین، ساپورتتون خیلی ضعیف هست و اگر امکانش بود که به این پشتیبانی از ۱ تا ۱۰ امتیازی بدم، ضعیف ترین امتیاز یعنی ۱ رو میدادم.
امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم که ایمیل زدن، ممنون از ایمیل شما، پس ما کد رو فعال میکنیم! و الان دهکده ی من فقط رو iPad اجرا میشه! انگار که من دارم با یه robot حرف میزنم و چون دید یه reply از من دریافت کرده، بدون خواندن متن، کد رو فعال کرد![]()
یعنی اگر حتی ای دی گیم سنتر رو روی یه دستگاه دیگه بزنی بازی از ادامه نمیاد ؟!
چه مسخره بازی در اوردن :|
نه نمیشه. هر کاری بکنی نمیشه، تو فروم های خود CoC هم جستجو کردم، وقتی اون کد رو فعال کنن، دیگه هــــیچ کاری نمیشه کرد مگر اینکه اونا برش دارن. فکر میکنم با MAC Adress دستگاه سِت شده.
خوب روی چه حسابی ! اگر بخاید دستگاهتون رو عوض کنید که نمیشه !
الان اگر بخواید دستگاه رو عوض کنید و میل بزنید که میخام عوض کنم ممکنه برش دارن ؟!
دقیقاً همین مساله به ذهن من هم رسید که گفتم نمی خوام. به هر صورت، دوباره ایمیل زدم که لطفاً برش دارین، حتی تو بازی هم بهشون پیغام دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)