کاری نداره روی کارتنش رو بیین نوشته SSHD: 1T + 8G
اگه بود که یعنی داره و بگیر، اگرم نبود نگیر. اگه کمی دقت کنین سرتون کلاه نمیره هیچوقت
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
کاری نداره روی کارتنش رو بیین نوشته SSHD: 1T + 8G
اگه بود که یعنی داره و بگیر، اگرم نبود نگیر. اگه کمی دقت کنین سرتون کلاه نمیره هیچوقت
بعدش اگه همونی که توی ویترین هستش رو بخواد بده چی
اصلن امکان تست هم نداشت
فقط گذاشت به دکمه هاش دست بزنم![]()
اون رو دیگه خودتون میدونید. من باشم با کارتن پلمپ میخرم. اگه واقعا درحال خرید باشید حتما اجازه تست دارید. پلمپ رو باز میکنید و لپتاپ رو روشن میکنین و تست میکنین
میخواستم از دوستان z510 دار بپرسم که لپتاپشون سیمکارت میخوره یا نه؟
من e531 دارم پشت باتری سیمکارت میخوره ولی سیم کارت ميذارم اتفاقی نميوفته.
Sent from my HTC One S using Tapatalk
نخیر ، سیمکارت نمیخوره
من جای شما شما بودم از سایتایی مثل دیجیکالا و آلدیجیتال میخریدم، هم مطمئن بودم دارم لپتاپ آک میخرم هم اگه مشکلی داشته باشه میتونم تا 2 روز (دیجیکالا یه هفته) دستگاه رو پس بفرستم، مطمئن باشین اگه لپتاپتون به مشکلی بخوره مغازه دار عمرا قبول نمیکنه... حالا فروختن لپتاپ دست دوم و گارانتی رفته جای نو هم که جای خود داره که این مغازه دار ها کم از این کارا نمیکنن... 50 60 تومن هم پولی نیست که خودتون رو بخاطرش بکشونین توی دود و دم و گرمای وسط شهر...
آقا اگه بایوس رو آپدیت کنم، تو اجرای بازی ها تاثیر داره؟؟ مثلا الان لپتاپ من روی ویندوز 8.1 یازی pes 13 رو اجرا نمیکنه و گرافیک انویدیا رو شناسایی نمیکنه، با آپدیت بایوس درست میشه؟؟
دوست من شناسایی نشدن کارت گرافیک به خاطر عدم نصببودن درایورش آخرین درایورکارت گرافیک های انویدیا سری ۷۰۰ رو دانلود و نصب کنید
بایوس هم پیشنهاد میشه آپدیت کنید رو خیلی چیزا میتونه تاثیر داشته باشه.
sent from my Nokia 3310
آقا همه ی درایورها آخرین نسخه هستند. الان ورژن گرافیک انویدیا من 335.23 هست.
همه ی درایورها آخرین نسخه هستند. الان ورژن گرافیک انویدیا من 335.23 هست.
ولی انصافا Z510 اون چیزی نبود که من فکر میکردم.خیلی اذیتم کرده. روی هر ویندوزی یه مشکلی داره. روی 7 برنامه Energy management و پورت های USB مشکل دارن. روی ویندوز 8.1 همه چی خوبه، pes مشکل داره.
من نمیدونم دیگه چکار کنم.
دوستم Asus گرفته خیلی راحت pes 13 رو داره روی ویندوز 8.1 بازی میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)