تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 752 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من نهایت تا 60 تومان میتونم هزینه کنم.
    در ضمن حتما میخوام usb خور باشه وبه طور سخت افزاری از دالبی پشتیبانی کنه.
    لطفا اگه میتونید چند مدل همراه با قیمتش ذکر کنید.
    * شرمنده، من روزی فقط یه بار فرصت می کنم آنلاین بشم.. (امسال دیگه شاید همون یه بار هم بشه یه روز در میون!!)

اگه usb خور می طلبی گزینه هات قدری محدود میشه، اما بهرحال Fatality از کریتیو رو حتماً چک کن.. فکر می کنم 65 تومن باشه، اما می ارزه به نظرم... کلاً بد نیست سری به پاساژ ایران بزنی.. نمایندگی کریتیو و لاجیتک رو چک کن.
    سلام
    قیمت جهانی که 28 دلاره
    Sennheiser CX 300-II هست که 40 دلار هست

همینطور طبق این لینک و چندتا پست دیگه تو همین سایت خودمون قیمتش حدود 30 تومنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون لینکی که دادید رو نگاه کردم به اضافه این لینک
    کد:
    همه مشخصات به اصل بودن میخوره فقط به جز Jack 3.5 که مال من ازین بزرگ ها هست ولی تو عکس نوشته که فیکه ولی طبق این ویدیو در داخل Youtube نشون میده که جک بزرگ اصل هست و کوچک ها فیک هستن

کد:
    وگر نه بقیه مشخصات مثل براق بودن و اندازه سیم گوشی راست که 50 سانت هست و همچنین پکیجش که تو ویدیو بود همگی مثل مال خودمه !
    بهرحال، خدا رو شکر که هم اصله و هم قیمتش برای شما منصفانه تموم شده و از همه مهمتر (حتی مهمتر از اینکه اصله یا نه و گرونه یا ارزون) اینکه شما راضی هستی از کیفیتش..

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان راهنمایی کنید.

قصد خرید یک هدفون یا هدست برای گیم وتماشای فیلم دارم که از لحاظ سخت افزاری دالبی رو ساپورت کنه و usb خور باشه نهایت بودجه هم 60 تومان هست.

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

* شرمنده، من روزی فقط یه بار فرصت می کنم آنلاین بشم.. (امسال دیگه شاید همون یه بار هم بشه یه روز در میون!!)

اگه usb خور می طلبی گزینه هات قدری محدود میشه، اما بهرحال Fatality از کریتیو رو حتماً چک کن.. فکر می کنم 65 تومن باشه، اما می ارزه به نظرم... کلاً بد نیست سری به پاساژ ایران بزنی.. نمایندگی کریتیو و لاجیتک رو چک کن.

بهرحال، خدا رو شکر که هم اصله و هم قیمتش برای شما منصفانه تموم شده و از همه مهمتر (حتی مهمتر از اینکه اصله یا نه و گرونه یا ارزون) اینکه شما راضی هستی از کیفیتش..
    سلام
    راستش از ظاهر این مدل زیاد خوشم نمیاد ایا مدل دیگه ای هم مد نظر دارید؟
    ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان میشه عکس های تشخیص هدفون sony ex-35 اصلشو از fake شو بزارید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میشه عکس های تشخیص هدفون sony ex-35 اصلشو از fake شو بزارید.
    ممنون
    نمی دونم، قبلا این بحث مطرح شده بوده؟.. چون من یادم نمیاد عکسهایی در این زمینه داشته باشیم...

بهرحال بعنوان یه توصیه عمومی، از نمایندگی ها بخر تا خیالت راحت باشه.. (اغلب یه هولوگرام هم روش هست) .. ضمن اینکه من عکس جعبه اش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته ام.
    سلام
    دوستان راهنمایی کنید.

قصد خرید یک هدفون یا هدست برای گیم وتماشای فیلم دارم که از لحاظ سخت افزاری دالبی رو ساپورت کنه و usb خور باشه نهایت بودجه هم 60 تومان هست.

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

سلام
    راستش از ظاهر این مدل زیاد خوشم نمیاد ایا مدل دیگه ای هم مد نظر دارید؟
    ممنونم.
    هر دو قابلیت مورد نظر شما، یعنی دالبی و usb در مدلهای محدودی بچشم میخوره؛ بخصوص در ایران .. مثلاً Logitech ClearChat هم usb میخوره؛ باید حدود 50 تومن باشه (پاساژ ایران - دوتا نمایندگی داره)

بطور مشابه برای قابلیت صوتی مثل دالبی باید بری سمت 100 تومن که مثلاً aurvana از کریتیو یه کارایی کرده در این زمینه.

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

محمد جان جواب منم بدی ممنون میشم یه 5 روزی هست علافم !

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام باز من اومدم ساله نو هم مبارک
    من هنوز نتونستم یه هدفونه خوب پیدا کنم لطف کنید یه راهنمایی کنید
    من خودم akg میخوام بگیرم ولی میگن مدل های سونی هم خوبه
    اگه میشه یه مدله سونی معرفی کنید 100 تومن تا 120 تومن که از akg dj بهتر باشه
    من کیفیت و بلندی مد نظرم هست پلیرم هم walkman x1050 هستش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محمد جان جواب منم بدی ممنون میشم یه 5 روزی هست علافم !
    والا اگه من شما رو در انتظار گذاشته ام، عذر میخوام .. من همیشه گفته ام: اگه سوالی پاسخ داده نمیشه، فرض رو به این بذارید که حرفی برای گفتن نیست یا زمان نیست ... بهرحال شرمنده.

من در جریان مشکل شما هستم، ولی خب این مدت که اصلاً دسترسی به بازار ندارم و نمی دونم چی هست و چی نیست.. سونی هم توی این رده که فقط کمان رایانه انگار یه سری کارهاش رو داره .. باید زنگ بزنی و موجودی/قیمت بگیری .. وگرنه ما یه چیزی انتخاب کنیم و بعد معلوم بشه نداره ضایعه ...

اونچه که شما می طلبی در این سایز و با این بودجه، در ایران کمیابه .. مدلهای موجود هم محدوده، یا باید از بین همین ها انتخاب کنی و یا باید تغییر ذائقه بدی و کوتاه بیای یا تغییر موضع بدی ...

باز تاکید می کنم، که شاید موردی در بازار اومده باشه این چند هفته آخر سال که من در جریان نیستم، توصیه ام اینه که یه گشتی در پاساژ پایتخت بزنی و چک کنی .. من هم اگه وقت کردم پاساژ ایران رو می تونم چک کنم.
    سلام باز من اومدم ساله نو هم مبارک
    من هنوز نتونستم یه هدفونه خوب پیدا کنم لطف کنید یه راهنمایی کنید
    من خودم akg میخوام بگیرم ولی میگن مدل های سونی هم خوبه
    اگه میشه یه مدله سونی معرفی کنید 100 تومن تا 120 تومن که از akg dj بهتر باشه
    من کیفیت و بلندی مد نظرم هست پلیرم هم walkman x1050 هستش
    چرا دروغ بگم؛ من انقدر سرم شلوغه که اصلاً یادم رفته دقیقاً شما دنبال چی می گشتی و پرونده ات به کجا رسیده؟! ... شما دنبال هدفون فول سایز بودی؟ درسته؟ .. خب عین جوابی که بالا دادم، مدلهای فول سایز سونی رده متوسط به بالا خیلی کم گیر میان و ظاهراً فقط کمان رایانه داره .. باید یه تماس بگیرید باهاشون و قیمت بگیرید و موجودی بگیری که اصلاً چیزی داره یا نه توی اون رده ...

حالا باز یا شما گفتید و من فراموش کرده ام، یا مطرح نشده؛ بهرحال ببخشید، اما سن هایزر در رده بالای 100 تومن گزینه بسیار خوبیه و معدود مارکی هستش که تنوع خوبی هم داره..

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنونم والا من مدل on the ear میخوام در حد 70 تومن یه چیزی مثل px100 باشه .... به طور کلی میخواستم بدونم کدوم برند رو هدف قرار بدم سونی یا سن هایزر ؟ ...
    ممنونم ...

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    سیمور جان بلاخره رفتم بازار هدستو گرفتم فقط دو جور fatality داشت من hs-1000 رو گرفتم منظورتون همین مدل بود؟ یک سوال داشتم روی کارتونش چیزی در مورد دالبی بودنش نزده ممکنه تقلبی باشه؟
    من با گارانتی شاب خریدمش 68 تومان گرون خریدم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اول اینو بگم: فروشگاه فوکا توی پاساژ ایران، دو مدل از شرکت معروف بایردینامیک رو آورده که DT235 اش 75 تومن بود.. هدفون های خیلی معروف و خیلی راحتی هستند... جالبه که دیدم، چندتا از هدفون های aurvana رو هم برای تست گذاشته بود روی پیشخوان!! .. ضرر نداره سر بزنید.
    ممنونم والا من مدل on the ear میخوام در حد 70 تومن یه چیزی مثل px100 باشه .... به طور کلی میخواستم بدونم کدوم برند رو هدف قرار بدم سونی یا سن هایزر ؟ ...
    ممنونم ...
    این DT235 رو که گفتم در نظر بگیر ... هدفون خیلی خوبیه...

من اگه بودم توی این رده می رفتم دنبال کارای سونی...
    سلام
    سیمور جان بلاخره رفتم بازار هدستو گرفتم فقط دو جور fatality داشت من hs-1000 رو گرفتم منظورتون همین مدل بود؟ یک سوال داشتم روی کارتونش چیزی در مورد دالبی بودنش نزده ممکنه تقلبی باشه؟
    من با گارانتی شاب خریدمش 68 تومان گرون خریدم؟؟؟
    مبارکه .. ایشالا ازش راضی باشی... قیمتش هم مناسب به نظر میاد.

کریتیو این امکانات پردازش صوتی اضافه رو به اسامی موردنظر خودش ارائه می کنه.. درسته - اسمی از دالبی برده نشده.. اسم قابلیت ساراند در این هدفون ها X-Fi CMSS-3D هستش.

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •