تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 278 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    منم بالاخره خریدم ، چند تا سوال داشتم
    من کیف و موس لپ تاپم با کیف و موس اقای وکیلی فرق داره . البته مال ایشون کیبرد فارسی نداشت ، شاید اواژنگ نیست
    میخواستم بدونم مال شما هم موس خاکستری هست که نقره ای روش نوشته ASUS ؟
    و کیف هم لیبل ایسوسش روی چرم مصنوعی هستش و مثل کیف لپ تاپ اقای وکیلی فلز نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    منم بالاخره خریدم ، چند تا سوال داشتم
    من کیف و موس لپ تاپم با کیف و موس اقای وکیلی فرق داره . البته مال ایشون کیبرد فارسی نداشت ، شاید اواژنگ نیست
    میخواستم بدونم مال شما هم موس خاکستری هست که نقره ای روش نوشته ASUS ؟
    و کیف هم لیبل ایسوسش روی چرم مصنوعی هستش و مثل کیف لپ تاپ اقای وکیلی فلز نیست
    بله مال ایشون فرق داره با آواژنگی که شما و ما خریدیم ( البته فقط در نوع وگرنه همه اشانتین asus هست ) ( البته چون سری اول آورده بودن و احتمالا گارانتی شون خود سازگار بوده فرق داره )

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اها خیلی ممنون
    واقعا صفحه تاچش عالیه ، این حساسیت این رو من توی هر موبایلی هم ندیدم !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام من وقتی لپ تاپم تو شارژه بازیها رو با سرعت بالا و بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه ولی وقتی شارژرو جدا میکنم سرعت بازی پایین میاد و تیک میزنه چیکارش کنم .
    یکی از دوستان گفت برو تو تنظیمات high performance یا هر profile که استفاده میکنی و مینیمم سرعت پردازنده رو از 5 درصد به 100 درصد تغییر بدین اون موقع مثل حالتی که به برق وصله کار میکنه . این کارو کردم بازم جواب نداد .

رفیق من ولتاژی که باتری داره رو با برق مقایسه میکنی؟ نه تو این لپتاپ تو کل لپتاپها همین جوری میشه و بازی تیک میزنه... برا بازی حتما باید به برق وصل کنی تا افت فریم نداشته باشی...
    ارتباطی به کشش باتری و موضوعاتی از این دست نداره
    شما باید Power Plan ها رو ویرایش کنید. بطور پیش فرض (توسط ویندوز و یا گهگاه توسط پلان تعریفی شرکت سازنده) این پلان ها طوری تعریف شده که در حالت کار با باتری، لپتاپ کارایی کمتری داشته باشه. مثلا بمحض جدا کردن سیم برق، نور نمایشگر کم بشه، توان وایرلس کاهش پیدا کنه، توان شیار PCI Express و پردازنده و ... محدود بشه و موارد دیگری از این دست.

برای بررسی و تغییر این تعاریف، این مسیر رو دنبال کنید
    Control Panel\Power Options\Change Plan Settings\Change Advanced Power Settings
    بطور معمول 3 تا Power Plan دارید (High Performance , Balanced , Power Saver) و در هر کدوم از این Planها حداقل 12 بخش مختلف دارید که برای حالت کار با باتری و حالت کار با برق شهر، بصورت متفاوتی تعریف شده
    همه ی این موارد در حالت پیش فرض خود ویندوز تعریف مناسبی ندارند و حتی معمولا باعث داغ شدن غیر عادی لپتاپها میشه و نیاز به ویرایش دقیق تری توسط کاربر داره. یک نمونه ی کوچک از این ویرایش های ضروری در تاپیک زیر توضیح داده شده اما این هنوز کل کاری که باید بکنید نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر جاییش سوالی داشتید بپرسید تا پاسخ داده بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام .. من سه ماه بود که میخواستم این مدل رو تهیه کنم ..در ویندوزی ها در این قیمت ها حرف اول رو میزنه ...
    تا این که چند روز پیش مدل رتینا me864 اپل رو دیدم و گرفتم ...
    به نظر من اگر اهل بازی و کارهای سنگین گرافیکی نیستین حتما این مدل رو مدنظر قرار بدین ..
    وقتی با سیستم عامل مک کار کنین برتریش رو به طور کامل نسبت به ویندوز احساس می کنین ..
    ویژگی های این مدل : 128 گیگ اس اس دی ... صفحه رتینا که عالی ترین کیفیت رو داره ...
    صدای عالی .. فقط 1.57 کیلو وزن .. 9 ساعت باتری .. و ....
    قیمت : 3900

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان فقط هدست های خاصی که یک جک داشته باشند به این لپ تاپ وصل میشن ؟ من جک هدفون رو میزنم کار نمیکنه .... منظورم همون جک سبز رنگه

اپدیت : خوب دوستان من یه ری استارت کردم درست شد و الان با هدفون پخش میشه .. ولی کلا قضیه میکروفون چی میشه حالا ؟
    من یه سرچی کردم ظاهرا یه تبدیل هست که جک قرمز و سبز وصل میشه بهش و یه جک نهایی مناسب این نوع پورت ها میده
    Last edited by Acceleration; 28-01-2014 at 21:31.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان فقط هدست های خاصی که یک جک داشته باشند به این لپ تاپ وصل میشن ؟ من جک هدفون رو میزنم کار نمیکنه .... منظورم همون جک سبز رنگه

اپدیت : خوب دوستان من یه ری استارت کردم درست شد و الان با هدفون پخش میشه .. ولی کلا قضیه میکروفون چی میشه حالا ؟
    من یه سرچی کردم ظاهرا یه تبدیل هست که جک قرمز و سبز وصل میشه بهش و یه جک نهایی مناسب این نوع پورت ها میده
    خود لپتاپ میکروفون داره... نیازی به میکروفون جداگانه نداری

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

خود لپتاپ میکروفون داره... نیازی به میکروفون جداگانه نداری
    ورودی هدست و میکروفون با هم ادغام شده و هر دو کار رو انجام میده. به لوگویی که کنرشه توجه کن.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

میخواستم بدونم تبدیلش گیر میاد تو بازار ایران ؟
    و اینکه ایا طبیعیه وقتی بازی میکنم بعد از 7 8 دیقه ای قسمت بالای کیبرد و نزدیک مونیتور گرم میشه ؟
    حین بازی که driver san francisco بود اومدم توی ویندوز و از برنامه hw monitor دما رو دیدم
    سی پی یو حدودا هسته هاش روی 60 بود و گرافیک هم 55 بود
    ایا مناسبه ؟
    گرافیک خوبه به نظر خودم ولی به سی پی یو مشکوکم
    توی حالت عادی کار معمولی دمای دستگاه هیچ مشکلی نداره و عالی هست

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سی پی یو تا 70 و گرافیک تا 60 هم میره توی شرایط وسط بازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •