3800 به نظرم بی انصافیه!سری اول چون نوبرونه بود قیمتش بالا بود اما این سری که وارد شد باید زیر 3700 باشه.راستی فکر کنم با کانفیگ گرافیک 2 هم بیارن که اینم 100~200 تومن قیمت رو کاهش میده.رو این حساب باید زیر 3600 باشه...
3800 به نظرم بی انصافیه!سری اول چون نوبرونه بود قیمتش بالا بود اما این سری که وارد شد باید زیر 3700 باشه.راستی فکر کنم با کانفیگ گرافیک 2 هم بیارن که اینم 100~200 تومن قیمت رو کاهش میده.رو این حساب باید زیر 3600 باشه...
باتری اگر تو بازی باشه که لپتاپ نابود میشه 2 روزه و منم همچین کاری نکردم . ولی فکر نکنم به 1.5 - 2 ساعت برسه ... از طرفی شما اگر 2 ساعت با لپتاپ بازی کنید داغ میشه و طولانی مدت عمر قطعات میاد پایین .
رو باتری اگر معمولی مصرف کنید 4 ساعت جواب میده ، اگر کم مصرف کار کنید 5 ساعت هم میره و کمی بیشتر .
اگر مصرف زیاد باشه و نور صفحه هم بالا باشه باز هم حدود 2.5 تا 3 ساعت رو میره.
الان خودم که مصرفم نرمال هست 3.5 تا 4 ساعت رو میره ... تا نزدیک 6 ساعت هم کشوندمش با نور کم و wifi خاموش و ...
Last edited by Ocaryx; 03-09-2013 at 13:49.
من واقعا تبریک میگم به این فروشنده هایی که ما داریم و نظارتی که روشون هست..
واقعا محشره..
امروز n550 یهو تو بازار موجود شد!!!
دوستان زحمت کشیده بودن احتکار کرده بودن گرون شه..نمیدونم انگار حکم حروم رو از رو احتکار برداشتن..
خیلی ناقابل 4100 میفروختن..
واقعا یه جمعیتی جای تبریک دارن و جای تاسف واسه خودم که تو همچین جایی زندگی میکنم.
یعنی الان n550 اومده تو بازار و با قیمت 4100 میفروشن؟با چه کانفیگی؟
یعنی میتونم بگم تو روحشون!
کجاها این قیمت میده؟!
سگ میخره!
درود:
دوستان عزیز این لپ تاپ های جدید با صفحه نمایش IPS آیا 17 اینچ هم دارن؟ تا 3 ماه دیگه هم میتونم صبر کنم
اینا چی فکر کردن!!!یعنی ملت رو خر فرض کردن..هیچکس نباید بخره تا رو دستشون بمونه مجبور شن قیمتها رو بیارن پایین .اینجا قانون نداره فقط مردم میتونن یه کاری کنن که به نفعشون شه!***پس بهترین کار = نخریدن***اصلا قیمتش زیر 3600 نشه من نمیخرم...
سامان جان بالاخره درست میشه فقط باید صبر داشته باشین چون برای همه جنس ها اینطوره و هر جنسی که طرفدار بیشتر پیدا کنه اینکارها رو میکنن و چون شرایط اقتصادی ناجوره برای حروم خوریه بیشتر این سیاست ها رو در نظر میگیرن که البته به نتیجه هم میرسه که اگه مردم از خرید دست بکشن خودشون با قیمت درست و حسابی میفروشن.از ماست که بر ماست.
حرفای شما رو تایید میکنم .اینم بگم بهتره y510 رو به دوست و فامیل و آشنا یا هرکسی پیشنهاد کنیم تا یکم طرفدار پیدا کنه ,اینجوری همه به n550 هجوم نمیارن و یه تعدادی میرن سراغ y510 و بالاخره تا حدودی n550 افت قیمت پیدا میکنه!!!
خدا کنه ایسوس یه مدلی بالاتر از n550 بیرون بده که باتریش 6 یا 8 سلولی باشه آخه باطری برام خیلی مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)