تبریک میگم
واقعا از این بازی لذت بردم اونم تقریبا با تیم دوممون!
کسانی که از سیستم چلسی انتقاد می کنن واقعا تیمای دیگه با کلی ستاره می تونن با همین بازیکنا همچین نتایجی بگیرن؟!
اون چیزی که مشخصه خوب دفاع کردن و استفاده از ضد حملات هم خودش یه فوتبال و تاکتیکه که کار هر تیمی هم نیست
الان اینجا ست که باید گفت ف... دیس ورلد
توی این فصل مقابل تیمای بزرگ هیچ باختی نداشتیم که هیچ و تازه من سیتی و لیورپول رو که دبل کردیم و منچستر و آرسنال هم که 4 امتیاز ازشون گرفتیم اونم با نتایج خوب
حالا توی همچین فصلی قهرمانیمون دست دو تیمیه که دبلشون کردیم!
با این نتایج دیگه همه چی به نفع من سیتی شد چون در صورت برد توی این سه بازیی که داره قهرمان میشه و تفاضل گلش هم از لیورپول بهتره
در هر صورت ما دو تا بازیمون رو باید ببریم و از اونور من سیتی و لیورپول هر کدوم یه باخت داشته باشن که ما قهرمان بشیم
ولی در کل بهتره زیاد به قهرمانی فکر نکنیم تا اعصابمون خرد نشه و به فکر فصل بعد باشیم با چند تا بازیکن جدید و تاپی که باید بگیریم
البته امیدوارم CL رو بریم فینال که در اونصورت توی تک بازی میشه قهرمان شد ولی بازی با اتلتیکو خیلی سخته چون اونا اگه گل بزنن سخت گل می خورن
+
سیانکی واقعا باید کلا از گزارشگری خداحافظی کنه
باز خیابانی حداقل سوتی میده و توانش دیگه این قدره و خیلی جاها اطلاعاتش پایینه ولی با قصد و قرض و طرفداری گزارشگری کردن دیگه واقعا خجالت داره!
بعضی جاها انگار داشت به بازیکنای حریف دستور می داد!
به چلسی هم خیلی جاها توهین کرد که البته این ناشی از اطلاعات پایین فوتبالی اونه وگرنه تیمی که 75 درصد مالکیت توپو داره دلیلی بر برتری اون نیست و این تیم فقط توپو در اختیار داشته نه تاکتیک بازیو