تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 293 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دنی آلوس: بارسا تیمی در حال گذار است

بارسا شب گذشته در اولین دیدارش در فصل جدید لیگ قهرمانان مقابل آژاکس به پیروزی 4-0 رسید اما این ملی پوش برزیلی معتقد است که تیمش هنوز جا برای پیشرفت دارد.

سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، تاکید کرد که این تیم یک تیم در حال گذار است و معتقد است که آبی و اناری ها در طول فصل بهتر خواهند شد.

بارسا شب گذشته در اولین دیدارش در فصل جدید لیگ قهرمانان مقابل آژاکس به پیروزی 4-0 رسید اما این ملی پوش برزیلی معتقد است که تیمش هنوز جا برای پیشرفت دارد.

او به خبرنگاران گفت:" ما همچنان در حال سپری کردن دوران گذار هستیم و به دنبال این هستیم تا بهتریم فرم مان را پیدا کنیم. و واضح است که این کار راحتی نیست.

فکر می کنم که در مسیر صحیحی قرار داریم و اگرچه تغییراتی در تیم داشتیم اما همچنان به پیروزی های مان ادامه می دهیم.

آنچه ما انجام می دهیم، متفاوت با گذشته نیست اما چیزهای جدیدی وارد بازی تیم کردیم تا بتوانیم با تیم هایی که مقابل ما دفاع می کنند، مقابله کنیم و موقعیت های گلزنی بیشتری به وجود بیاوریم.

ما می دانیم که هنوز کارهای مختلفی برای انجام دادن وجود دارد؛ اینکه تیم در زمان فشار آوردن روی حریف باید چطور هماهنگ شود یا چطور با هم ارتباط برقرار کنیم اما به زمان نیاز داریم."

دنی آلوس همچنین در مورد نیمار و رفتار متواضعانه اش صحبت کرد و گفت:" کنار آمدن با نیمار خیلی راحت است. هرچند یکی از بهترین هاست اما خیلی متواضع است. او هنوز در حال یادگیری است و سعی می کند تا پیشرفت کند؛ هم از نظر حرفه ای و هم از نظر شخصیتی.

بازیکنانی که به اینجا می آیند و فکر می کنند که همه چیز را می دانند، شرایط برای شان آسان نیست. اما او چنین رفتاری نداشته است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Barcelona a team in transition, says Dani Alves

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

لاپورتا: پپ و کرویف را درآرامش بگذارید؛ به من حمله کنید

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس اسبق باشگاه بارسلونا روز پنجشنبه پیغامی جنجالی را در صفحه توئیترش قرار داده وطی آن به دفاع از پپ گواردیولا و یوهان کرویف برخاسته
    مدتی است که انتقادات از یوهان کرویف و پپ گواردیولا افزایش یافته و بعد از دلخوری های به وجود آمده میان کرویف و روسای کنونی باشگاه کاتالان، این اسطوره هلندی اعلام کرده بود که تا زمانی که ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا باشد، دیگر به این باشگاه گام نخواهد گذاشت.
    حالا لاپورتا در دفاع از او و گواردیولا گفته:« یوهان و پپ را در آرامش بگذارید. آنها بارسلونا را مبدل به تیم بزرگی نموده اند. اگر می خواهید همه چیزهایی که ما درست کردیم را ویران کنید، به من حمله کنید. زنده باد بارسلونا.»
    این درحالی است که از زمان روی کار آمدن ساندرو روسل به عنوان رئیس باشگاه بارسلونا اختلافات میان او و لاپورتا، رئیس اسبق بارسلونا و همچنین یوهان کرویف اسطوره سابق و رئیس افتخاری اسبق این باشگاه افزایش یافته و هر چند وقت یک بار لاپورتا و کرویف علیه روسل و مدیرانش موضع گیری می کنند

4. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از شروعی نه چندان جالب که احتمالاً به خاطر نداشتن اعتماد به نفس کافی و پیش فصل ناچیزی که با تیم داشت، نیمار جونیور کم کم نشان می دهد که چرا بارسلونا او را به خدمت گرفته است.

سرعت و تغییر سرعت او کاملاً مناسب بازی بارسلوناست و حتی بیشتر از آن زمانی که حریف عقب می نشیند، او می تواند با حملات خود آنها را خفه کند.

نیمار به دنبال پیروزی 4 - 0 مقابل آژاکس، از ویکتور والدز که در جریان بازی یک ضربه پنالتی را مهار کرد، ستایش کرده و گفت:

"ویکتور والدز یکی از بهترین دورازه بان هایی که است که من دیده ام. توپ هایی که او مهار می کند، باعث خوشحالی همه ما می شود."

در جریان دیدار با آژاکس، هنگامی که نیمار جای خود را به پدرو می داد، تماشاگران به شدت او را مورد تشویق قرار دادند.

"من هنوز موفق به گلزنی نشده ام، اما گل ها نیز از راه خواهند رسید و من از پاسی که به پیکه دادم و روشی که تیم بازی می کند، خوشحالم. فکر می کنم هنوز چیزهای زیادی دارم که به تیم بدهم.

من واقعاً خوشحالم، چرا که تیم رقابت مهمی مانند چمپیونزلیگ را به خوبی شروع کرده است. من قبلاً این رقابت ها را تنها از طریق تلویزیون تماشا می کردم...

من هیجان زده ام که می توانم در تیمی بازی کنم که نابغه ای مانند مسی در آن حضور دارد. او بهترین بازیکن جهان است."

مسي هم 3 گل به تمر رساند

بارسا 4 - آژاكس 0

هت تريك مسي . فوق ستاره بارسا تيمش را به سوي پيروزي رهبري كرد و به 3 گل كريستيانو پاسخ داد

نمايش بارسا در ليگ قهرمانان بار ديگر كمبود هاي تيم مارتينو را نشان داد

فستيوال مسي

مسي با سه سوپر گل خود برابر يك آژاكس قدرتمند به هت تريك رونالدو پاسخ داد

هرچه از بازي گذشت بارسا نمايش بهتري داشت . والدس تمامي خطرات ، كه شامل يك پنالتي نيز مي شد ، دفع كرد

بارسا 4 - آژاكس 0

fcbarca.ir

/////////

مسی:سبقت از رائول در جدول گلزنان اروپایی، چالش جذابی است؛ اما هدف اصلی ام قهرمانی با بارساست

ستاره آرژانتینی تمایل زیادی دارد تا با پیشی گرفتن از رکورد رائول گونالس، نام خودش را به عنوان برترین گلزن تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا ثبت کند

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا هدف جدیدی را برای خودش تعریف کرده است: پیشی گرفتن از رکورد رائول گونسالس و مال خود کردن عنوان برترین گلزن تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپا

البته مسی در صحبت هایی اعلام کرده که کسب جامهای قهرمانی اولویت و هدف اصلی اوست.

لیونل مسی با هت تریکی که در بازی چهارشنبه شب تیمش در دور اول رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل آژاکس انجام داد، تعداد گلهایش در رقابتهای اروپایی را به عدد 62 رساند و حالا تنها 9 گل دیگر تا رکورد 71 گل رائول گونسالس فاصله دارد.

مسی در صحبت هایی که در وب سایت رسمی یوفا بازتاب یافت گفت:« ایده پیشی گرفتن از رائول گونسالس در صدر جدول برترین گلزنان تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، چالش خوب و جذابی است. البته این حیاتی نیست . ما به عنوان یک تیم، اهداف مهم تری داریم؛ اهدافی مثل پیش روی در جریان رقابتها؛ چون ما توانایی های زیادی در لیگ قهرمانان اروپا داریم. ما می خواهیم برای قهرمانی مجدد در این تورنمنت تلاش کنیم.»

ستاره آرژانتینی بارسا ادامه داد:« واقعا به خاطر هت تریکی که در بازی با آژاکس انجام داده و تعداد گلهای اروپایی ام را به عدد62 رساندن خوشحالم ولی فراتر از همه اینها، کسب نتیجه مطلوب و بازی خوب تیممان بود. اینکه در این فصل بتوانم چند گل بزنم ، در اولویت بعدی است.»

بازی بعدی بارسلونا درمرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مصاف با سلتیک در دیداری خارج از خانه خواهد بود.

6. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گل های مسی در تک بازی لیگ قهرمانان

Messi In Champions Legaue

2 Goals
    Celtic 2008, Shaktar Donetsk 2008(1st leg), Shaktar Donetsk 2008(2nd leg), FC Bayern Munchen 2009, Oylmpique Lyon 2009, Stuttgart 2010, Panathinakios 2010, Kopenhagen 2010, Arsenal 2011, Real Madrid CF 2011, Bate Borisov 2011, AC Milan 2012, Spartak 2012(1st leg), Spartak 2012(2nd leg), AC Milan 2013

3 Goals
    Viktoria Plzen 2011, Ajax Amsterdam 2013

4 Goals
    Arsenal 2010

5 Goals
    Bayer Leverkusen 2012

goal.com

آمار مسی در 224 بازی آخرش

facebook.com/LeoMessi.ir‎

8. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والدس: می خواهم با قهرمانی در چمپیونزلیگ از بارسا جدا شوم

این ملی پوش اسپانیایی که قصد دارد در پایان این فصل از بارسا جدا شود، با مهار یک پنالتی در دیدار دیشب، در پیروزی 4-0 تیمش مقابل آژاکس درخشان ظاهر شد
    سایت گل- ویکتور والدس،دروازه بان بارسا، معتقد است که قهرمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ، می تواند پایانی فوق العاده برای دوران حرفه ای اش در این باشگاه کاتالانی باشد.
    این ملی پوش اسپانیایی که قصد دارد در پایان این فصل از بارسا جدا شود، با مهار یک پنالتی در دیدار دیشب، در پیروزی 4-0 تیمش مقابل آژاکس در اولین دیدار از فصل جدید لیگ قهرمانان درخشان ظاهر شد.
    والدس 31 ساله امیدوار است که پایانی رویایی در نوکمپ داشته باشد و از هواداران باشگاه به خاطر حمایت های شان تشکر کرد.
    او به خبرنگاران گفت:" قهرمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ اهمیت زیادی برای من دارد؛ زیرا می دانم که این آخرین فصل حضورم در بارساست.
    ما مقابل آژاکس به خوبی دفاع کردیم و من هم در درون دروازه عملکرد خوبی داشتم. رسیدن به پیروزی در این دیدار برای ما بسیار مهم بود.
    از هواداران به خاطر حمایت های شان تشکر می کنم. لحظات خوبی را سپری می کنم اما نمی دانم این بهترین روزهای دوران حرفه ای ام هست یا نه."
    والدس همچنین با توجه به دو دیدار اخیر مقابل سویا و آژاکس، تایید کرد که تیم های حریف مقابل بارسا نمایش های هجومی تری نسبت به قبل ارائه می دهند.
    " تیم های حریف هم بازی خودشان را به نمایش می گذارند و ما باید برای آنها احترام قائل باشیم. آژاکس خوب بازی کرد و همین طور سویا. تیم های حریف به اینجا می آیند و موقعیت های بیشتری ایجاد می کنند."

10. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دلم برای ویا خیلی تنگیده ها

12. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Ajax player Nicolai Boilesen got Messi's shirt after the game

14. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

بازی بعدی با وایکانو تو خونشه!

شنبه
    22:30

فرصت خوبیه واسه بازی کردن جوونترای تیم.

16. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

نیمار ومعارفه کتاب بیوگرافی اش در اینستاگرام

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سایت گل- نیمار ستاره 21 ساله و برزیلی باشگاه بارسلونا روز 5شنبه عکسی را در صفحه اینستاگرامش قرار داد و بدین ترتیب به تبلیغ کتاب بیوگرافی اش که در برزیل با عنوان «گفتگوی بین پدر و پسر» چاپ شده و نوشته «مائورو بتینگ» و «ایوان موره» دو روزنامه نگار سرشناس برزیلی است پرداخت.
    نیمار به علاوه از زحمات این دو روزنامه نگار تشکر کرده ودراین باره نوشته:« متشکرم که داستان زندگی مرا نوشتیند.»
    این کتاب درمورد زندگی نیمار 21 ساله است ودر بخش هایی از آن پدر نیمار، در مورد دوران کودکی پسرش صحبت کرده و به عنوان مثال یادآوری کرده که پسرش وقتی 4 ساله بوده، نزدیک بوده که دریک تصادف رانندگی کشته شود
    دربخش دیگری از این کتاب هم نیمار گفته که قبل از سفر به بارسلونا، مسی برای او اس.ام.اسی فرستاده بود تا به او بگوید که در بارسلونا همه از او استقبال گرمی به عمل خواهندآورد.

18. 8 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا همچنان به گلزنی و رکوردشکنی ادامه می دهد.

به گزارش مارکا، او بار دیگر در مقابل آژاکس آمستردام در اولین بازی بارسلونا در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا هت تریک کرد تا به اولین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل شود که چهار هت تریک را در لیگ قهرمانان اروپا ثبت کرده است.

بعد از مسی بازیکنانی چون ماریو گومز و پیپو اینزاگی قرار دارند. گومز سه هت تریک اروپایی با بایرن مونیخ به ثبت رسانده است و اینزاگی با پیراهن یوونتوس و میلان سه هت تریک اروپایی داشته است.

مسی این چهار هت تریک اروپایی را در برابر آرسنال، ویکتوریا پلژن، لورکوزن و آژاکس ثبت کرده است.

آلکسیس سانچز ستاره شیلیایی بارسلونا شروع خوبی در فصل جدید لالیگا داشته است و انگیزه بالایی دارد که پیشرفت کند.

به گزارش سایت انگلیسی گل، آلکسیس از حضور در نیوکمپ خوشحال و راضی است و امیدوار است بتواند در فصل جدید بیشتر پیشرفت کند. او در سه بازی اول فصل دو گل برای کاتالان ها به ثمر رسانده است. مهم ترین گل او گل پیروزی بخش بازی در برابر سویا بود (3-2).

"من به راحتی اعتماد به نفس سرمربی تیم و بازیکنان تیم را حس می کنم. همین نکته باعث می شود در زمین بازی احساس خوبی داشته باشم. اما من هنوز هم جا برای پیشرفت دارم. هنوز هم نتوانستم بهترین بازی خود را برای بارسلونا انجام دهم."

او از اودینزه در تابستان 2011 به بارسلونا پیوست و تا به حال به یک قهرمانی لالیگا و یک قهرمانی کوپا دل ری رسیده است.

دیدار چهارشنبه شب بارسلونا مقابل آژاکس در لیگ قهرنانان که با نتیجه 4 - 0 به سود آبی اناری ها به پایان رسید 300امین بازی رسمی نیمار بود.

وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا در مقاله ای به بررسی بازی های نیمار پرداخته است.

نیمار هنگامی که تنها 15 سال سن داشت در اولین بازی حرفه ای خود برای سانتوس به میدان رفت و در طول 5 سال 230 بازی برای سانتوس انجام داد. نیمار 21 ساله 59 بازی برای تیم ملی برزیل، تیم المپیک برزیل، زیر 20 سال و زیر 17 سال برزیل انجام داده است.

نیمار داسیلوا 11 بار هم پیراهن آبی اناری ها را پوشیده است (3 بازی دوستانه و 8 بازی رسمی) که تعداد بازی های نیمار در دنیای حرفه ای فوتبال را به عدد 300 رسانده در حالی که این ستاره برزیلی تنها 21 سال سن دارد.

181 گل و 91 پاس گل!

در این 300 بازی، نیمار 181 گل به ثمر رسانده و دارای معدل 0.61 گل زده در هر مسابقه است. علاوه بر گلزنی، نیمار به خوبی می تواند به هم تیمی هایش در امر گلزنی کمک کند. شماره 11 بارسلونا در 3 بازی اخیر آبی اناری 3 پاس گل داده است. نیمار در 300 بازی رسمی خود 91 پاس گل داده است.

نیمار در سال 2013 برای سانتوس، بارسلونا و تیم ملی برزیل در 50 بازی رسمی به میدان رفته و در این دیدارها 26 گل به ثمر رسانده و 21 پاس گل داده است.

Last edited by M E S S I; 21-09-2013 at 08:07.

20. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •