خطت کیفیت نداره -نویزت هم نزدیک به بالا هست.نویز شدیدی نداری
ممکنه از طرف شرکت ارائه دهنده محدوت کرده باشن.
چه طری داری از چه شرکتی؟
خطت کیفیت نداره -نویزت هم نزدیک به بالا هست.نویز شدیدی نداری
ممکنه از طرف شرکت ارائه دهنده محدوت کرده باشن.
چه طری داری از چه شرکتی؟
1مگ محدود. مخابرات. الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم دان استریم رو کم کنید تا نویز کمتر بشه. وقت نکردم تست کنم الان بیرون هستم. رفتم خونه نتیجه رو اعلام میکنم.
خوب مخابرات وضعیتش معلومه دوست عزیز سرعتا کاهش داره
پست اول رو مطالعه کنید
و چند پست بعد رو
درود.
ما دو خط داریم که یکیش Snr خوبی داره 30 هست ولی خط دوم Snr خوبی نداره و روی 10 هست! پهنای باندم هم روی 2 مگ هست
مشکل خط دوم از کجا میتونه باشه ؟
دوستان این وضعیت چطوره؟ امروز بعد از کلی کلنجار با پشتیبانی بصورت فیس تو فیس پورت عوض کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطت عالی شده
با اینکه خطت رو روی 4 مگ بستن یعنی مخابرات از دستش بر میاد؟
من که بعید میدونم با مخابرات صحبت کرده باشی![]()
با عرض پوزش یا عکس شما فیکه یا مودم قاطی کرده چون این اطلاعات با هم نمیخونه چطور ممکنه با SNR 46 و نویز 7 خط همش 8 مگ کشش داشته باشه !!!!!!!!!!! این خط حداقل باید 24 مگ بکشه با این شرایط. ضمنا مقدار جلوی آپلود صفر درج شده نسبت به عکس قبلی و همینطور مدولاسیون هم اتوماتیک عوض شده که در نوع خودش جالبه !!!
هرچقدر مسافت و نویز کم بشه SNR میره بالا ولی اینکه به 46 برسه یعنی مخابرات حتما جفت خونه شماست !! و Line Attenuation هم معمولا یه دفعه 40 تا نمیاد پایین !!
ما که هرچقدر نگاه میکنیم سر در نمیاریم.
با مرکز مخابرات تقریبآ یک خیابان فاصله داریم. امروز که رفته بودم پشتیبانی مودم رو بردم که خودشون تست کنن. شاید اونجا تغییراتی انجام دادن.
الان با این وضیعت سرعت دانلود تا 220 بیشتر نمیشه. دیگه نمیدونم چه مرگش ه.
عکس که فیک نیست داداش شما دستور بده تا 100 عکس واست بذارم. الان دوبار وارد کسنول مودم شدم سرعت دان استریم آمده روی 2994 و آپلود روی 501 هستش.
یک سوال آیا این تغییرات در دان استریم و آپ استریم توسط اپراتور انجام میشه یا اتوماتیک سرعت توی مودم کم و زیاد میشه؟؟؟
Last edited by nima_ir; 11-12-2013 at 22:12.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)