فکر کنم sim lock فعال شده باشه ؟ایا password برایش تعریف کرده اید اگه گوشی دست دوم باشه این احتمال هست .
فکر کنم sim lock فعال شده باشه ؟ایا password برایش تعریف کرده اید اگه گوشی دست دوم باشه این احتمال هست .
سلام
منم در مورد خريد گوشي خيلي تحقيق كردم
دوربين برام مهم بود
دوربين ص810 همه ميگفتن عالي حرف نداره البته عكسهايي كه تو اينترنت ديدم گواه اين قضيه بود
اما حالا براي من عكس خوب نميگيره
از k510 دوستم ضعيفتره كلي ضايع شدم در يه محيط باهم عكس گرفتيم عكس من كلي نويز داشت اما اون كمتر داشت
يه برنامه درست و حسابي براي cid49 نيومده كه ادم ورژن دوربين عوض كنه
خلاصه كلي حالم گرفته
Last edited by binahayat_m; 02-01-2007 at 15:11.
سلام دوستان من چطور می تونم phone lock گوشی رو فعال کنم که هر کسی نتونه باهاش کار کنه w810i . اگه کد می خواد برای کد قدیم رو چی باید وارد کنم لطفا" راهنمایی کنید
سلام من میخواستم ببینم کسی ضبط ماشین سراغ داره که جلوش دوتا فیش avداشته باشه آخه میخوام w810رو به اون وصل کنم ممنون میشم اگه مارک وقیمتش رو برام بگذارید.
اولا وقتی phone lock رو فعال کنی فقط زمانی که گوشی رو روشن میکنی ازت پسورد میخواد نه همیشه. احتمالا منظور شما اینه که برای بازکردن قفل صفحه کلید پسورد بخواد که اینطور نیست و این گوشی و گوشی های دیگه سونی اریکسون این امکان رو ندارهسلام دوستان من چطور می تونم phone lock گوشی رو فعال کنم که هر کسی نتونه باهاش کار کنه w810i . اگه کد می خواد برای کد قدیم رو چی باید وارد کنم لطفا" راهنمایی کنید
اما کد پیش فرض 0000 هست
سلام
لطفا اگه ممکنه زود به من جواب بدین
بعد از کلی گشتن بلاخره امروز موفق شدم w810 مالزی دو کابله با رجیستر اصلی رو پیدا کنم .
فروشنده قیمتش رو 278000 تومان اعلام کرد که واقعا قیمت خوبی هستش با گارانتی متفرقه
اما میگه منوش فارسی هستش
آیا این منو فارسی قابل تغییر به انگلیسی هم هستش
وآیا این کلا یه حسنه یا نه؟
به نظر شما من این گوشی رو بخرم
مسلمه که میشه با انگلیسی تغییرش بدی ... ضمنا قیمتش خیلی عالیه اگه رجیستر شدس حتما بگیرش!سلام
لطفا اگه ممکنه زود به من جواب بدین
بعد از کلی گشتن بلاخره امروز موفق شدم w810 مالزی دو کابله با رجیستر اصلی رو پیدا کنم .
فروشنده قیمتش رو 278000 تومان اعلام کرد که واقعا قیمت خوبی هستش با گارانتی متفرقه
اما میگه منوش فارسی هستش
آیا این منو فارسی قابل تغییر به انگلیسی هم هستش
وآیا این کلا یه حسنه یا نه؟
به نظر شما من این گوشی رو بخرم
به هر حال داشتن منوی فارسی مزیت محسوب میشه ( هر چند منوی فارسی گوشیهای موبایل اکثرا ظاهر جالبی از نظر فونت و ...نداره و معمولا مورد استفاده قرار نمیگیره )
منو قابل تغییره ومنظورت از حسن یا عیب رو نفهمیدم بهرحال تاثیری رو عملکرد موبایل نداره
سیوال اخرت هم بستگی به انتظاراتت از یک موباییل داره
من یکی عین اونودارم وراضیم
میشه بگی کجا قیمت گرفتی ؟؟؟ اگه رجیستر اصلی باشه عالیه !
این قیمت ، رجیستر اصلی؟!!! فکر نمی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)