آیا تلسکوپ اسکای واچر 114 میلیمتری نیوتیونی (بازتابی) با پایه مقر استوایی مناسب برای عکاسی مناسب هست دوستان؟
با توجه به اینکه فاصله کانونی ایش 500 هست و زیاد بالا نیست به درد کار من یعنی عکاسی زمینی میخوره؟
آیا تلسکوپ اسکای واچر 114 میلیمتری نیوتیونی (بازتابی) با پایه مقر استوایی مناسب برای عکاسی مناسب هست دوستان؟
با توجه به اینکه فاصله کانونی ایش 500 هست و زیاد بالا نیست به درد کار من یعنی عکاسی زمینی میخوره؟
Last edited by sinaxex; 18-06-2012 at 15:35.
سلام به همه
با اجازه بزرگان جمع،
تلسکوپهایی که رو که معرفی کردید چون از نوع کروماتیک هستند معمولا خطای رتگی زیادی دارند و در عکاسی چه از آسمان شب و چه از طبیعت و مناظر زمینی نویزهای رنگی شدیدی در عکس به جا میگذارند، پیشنهاد من به شما دوست عزیز استفاده از دوربینهای طبیعت گردی و یا استفاده از تلسکوپهای ماکستوف کاسگرین هست که قیمت مناسبی نیز دارند.
شاید این بحث پیش بیاد که این سری از ابزارها نسبت کانونی بالایی دارند و به کار عکاسی زمینی نمیخورند و باید گفت که میشه با یک کاهنده فاصله کانونی (focal reduser) این مشکل رو نیز تا حدودی رفع کرد
سلام
خدمت شما دوست عزیز عارضم که اگه برای عکاسی میخوای استفاده کنی دنبال شکستی های کروماتیک نباش که اصلا به درد نمی خوره!!
به نظر بنده اگه 100 م م رو با یه کاهنده فاصله کانونی استفاده کنی بهترین گزینه خواهد بود(البته اگه 100 م م آپوکرومات باشه)
دوستان یه تلسکوپ تا سقف 150 هزار تومن قابل حمل آسان میشه معرفی کنید؟برای دیدن ستاره ها و ماه و کهکشان(اونجایی که بنده هستم کخکشان راه شیری معلوم هستش)امکان عکس برداری هم دارن کلا تلسکوپها یا مدلای خاصی اینجوری هستن.ممنون میشم راهنمایی کنید چون خیلی مبتدی هستم
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل ممکنیه که میشه یه تلسکوپ رو داشت که مناسب باشه و میشه به شکل منطقی باهاش رصد کرد. ارزون تر از این وجود نداره تلسکوپ غیر اسباب بازی.
در جریان باشید ستاره ها توی هیچ تلسکوپی بزرگ نمیشن. فقط تعدادشون بیشتر میشه و نزدیک تر ها رو میتونید تفکیک کنید. تصویر رنگی هم توی آسمون دیده نمیشه با تلسکوپ های متعارف. همه تلسکوپ ها رو میشه با ابزار هایی به دوربین وصل کرد. اما اگه منظورتون عکاسی از کهکشان ها و سحابی هاست باید حداقل یک میلیون تومن بودجه برای تلسکوپتون بزراید کنار.
سلام
خوب من چیزی در مورد نجوم نمیدونم اما به اسمان و دیدن اجرام اسمانی علاقه مندم.
راستش میخواستم یه تلسکوپ بخرم تا سقف هشت صد تومن هم پول دارم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید..... البته ببخشید شاید امثال من زیاد از این سوال ها کردن و شما جواب دادید اما من وقت خوندن همه پست های قبلی رو نداشتم.
سلام. بودجه تون مناسبه و تلسکوپ های نسبتا مناسبی میشه باهاش گرفت.
کمی اطلاعات باید بدید از نیاز هاتون و علایقتون. چه انتظار هایی دارین از تلسکوپ، چی میخواین باهاش ببنینو؟ توان حمل و نقل و ابعاد براتون مهمه یا نه. میخواین آسمون رو یاد بگیرین یا صرفا رصد کنید بدون اینکه حوصله یاد گرفتنش رو داشته باشید. رو؟
راستش فعلا قصد یاد گرفتن اسمان را ندارم...فقط چون علاقه دارم دوست دارم یه تلسکوپ بخرم که بتونم باهاش اجرام اسمانی رو واضح ببینم...
نمیخوام که حتما اجرام پر نور باشه....یا اینکه خیلی دور باشه.
یه تلسکوپ میخوام که حملش راحت باشه و اگه بتونه عکس برداری کنه هم خوبه...
خیلی ممنون....
Last edited by zendegy2; 13-09-2012 at 14:26.
من پیشنهاد میکنم بهتون یک تلسکوپ گوتو تهیه کنید. کافیه مشخصات محلی ثل ساعت و تاریخ رو به تلسکوپ بدید و 2 تا ستاره رو بهش معرفی کنید. بعد کنترل تلسکوپ در اختیار شماست برای پیدا کردن اجرام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
میتونید برای دیدن منظره و طبیعت هم ازش استفاده کنید.
باهلش میتونید به روش های مخصوصش از ماه خورشید ( همچنین انواع گرفت ها) سیارات و مناظر عکاسی کنید. برای عکاسی از اجرامی عمقی اسمان مثل کهکشان ها مناسب نیست. ( اون نوع عکاسی هم راحت نیست)
ببخشيد من اينقدر سوال ميكنم
من زنگ زدم اختر نما توى شيراز گفتن كه ما فقط تلسكوپ دست دوم داريم و يه دونه به من معرفى كردن كه هشت صد تومن بود و اينكه شيش اينچه. حالا اطلاعات دقيق ازش ندارم. به نظر شما بخرم يا صبر كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)