تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 117 اولاول ... 1464104110111112113114115116117 آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم اين هفته اين بازيا رو زنده ديدم:
    درتموند اشتوتگارت
    بايرن هوفنهايم
    ارسنال ليورپول
    لاتسيو جنوا
    فيورنتينا ميلان
    بارسا اسبانيول

دروتموند اشتوتگارت:
    درتموند با سيستم هميشگي ١-٣-٢-٤ وارد بازي شد.تنها تغيير ويژه بازي كردن سوكراتس پاپاتوپولوس جاي يكي از بهرين مدافعان مياني دنيا سبوتيچ بود.هوملس در كنارس مثل هميشه نشون داد چه مدافع مياني بازيسازيه.يه پاس قطري ٥٠ متري به ميختاريان داد كه كف كردم.جلوتر حركت ميكرد و تنها ميانه زمين گاهي پيشروي ميكرد.سمت راست دفاع گروسكرويتس و چپ اشملتسر بود.واقعا اولي اچار فرانسه كلوپ بوده تو اين دو سال.بال راست.هافبك راست مدافع راست...هافبك چپ...حالا هم در نبود پيژچك كليدي واقعا عاليه عملكردش.هافبك هاي مياني تيم لارس بندر(بعنوان دفاعي) و نوري شاهين(بعنوان پاسور و deeplying midfielder) بودند.بندر كاملا سباستيان كل رو نيمكر نشين كرده.نوري هم بعد از دوران رقت انگيز ليورپول و مادريد بعد از ملحق شدن به مجموعه كلوپ در ميانه ي فصل قبل نشون داد در نبود ايلكاي گوندوگان بدل به بهترين هافبك اين تيم شده.جالبه هفته قبل در تيم منتخب ultimate team fifa 14 هم حضور. داشت.

اما هنريك ميختاريان.اين ارمني خوش فكر خوش استيل كه گاهي ادمو ياد زيدان ميندازه.يه هافبك هجومي كلاسيك كه براي تصاحب توپ تا اوايل محدوده زمين خودي هم مياد.بهترين با يكن vbv بوده تا الان بي شك.تاثيري كه اون داره تو تيم رويس و لواندوفسكي هم ندارن.در سمت راستش كوبا بلاژيكوفسكي جانشين ارباميانگ شد و در چپ رويس سرحال بازي كرد كه گل دوم تيم رو با پاي چپ(پاي ضعيفتر)زد.در خط حمله هم لوا بازي كرد.گل اول بازي رو بازيكنان شهر مرسدس بنز زدند.اشتباه مدافعان در يارگيري(هوملس)باعث شد كريم هگي مدافع اشتوتگارت گل بزنه با سر...اما چند دقيقه بعد سوكراتس به همون شيون واسه دوتموند گل زد.ارشباهات فاجعه بار اشتوتگارت سبب شد رويس و لوان و اباميانگ اشتوتگارتو شش تايي كنند.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

2. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا من در فصل 2018 تا الان 14 برد متوالی دارم...کسی تونسته بیش از این بره؟اطلاعات کاملی از تیم فعلی ام میذارم....

5. 3 کاربر از pato77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا من در فصل 2018 تا الان 14 برد متوالی دارم...کسی تونسته بیش از این بره؟اطلاعات کاملی از تیم فعلی ام میذارم....
    من در همین فصلی که در اون قرار دارم 2014-2015 شانزده بازی رد هم بردم ، تا الان هم 11 بازی رد هم در لیگ بردم که هنوز هم میتونم بهش اضافه کنم البته فکر میکردم در بازی آخر که با چلسی پلگرینی دارم این روند متوقف بشه که در نیمه اول یک بر صفر عقب بودیم ولی در نیمه دوم با بازی خوب وسلی اشنایدر ( جرارد چهار ماه مصدوم شد ، در نیم فصل اشنایدر رو از گالا 15 میلیون خریدم ) در نیمه دوم بازی دوتا زدیم که اشنایدر یک پاس گل داد و گل دوم رو هم زد[IMG]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    اگر دقت کنید در این بیست بازی 44 گل زدیم و فقط هفت گل خوردیم ، فکر کنم رکورد رم امسال رو هم زده باشیم
    در مورد بازی ها تا حالا وقت نکردم هیچ بازی رو ببینم ولی امشب میخواهم بازی رئال _یوونتوس رو ببینم
    Last edited by ERPF; 05-11-2013 at 21:18.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

منظورت تو لیگه یا کلا؟؟
    من رکوردم تو لیگ 16 برد متوالیه تا اونجایی که دیدم
    ولی اگه همه جام ها رو حساب کنیم 18 تا
    Last edited by MCSE MAN; 05-11-2013 at 21:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سهیل هر وقت میاد یک ایده هم با خودش میاره خوب حالا که بحث به اینجا کشید از همه میخوام رکورد هاشون رو با مدرک رو کنند مثل : چند بازی گل نخوردن ، تعداد برد متوالی و هرچی به ذهنتون رسید

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

تو fm14واقعا تغییرات جالبی اعمال شده مثلا فیر پلی مالی به این بازی اضافه شده که فکر کنم کار رو خیلی سخت می کنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو fm14واقعا تغییرات جالبی اعمال شده مثلا فیر پلی مالی به این بازی اضافه شده که فکر کنم کار رو خیلی سخت می کنه.
    این خوراک خودمه...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا ابلود نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •