نظرتون کاملا صحیحه .طلاق های عاطفی و ازدواج های ناموفقی که منجر به طلاق نشده ، آمار درست حساب برای مقایسه نیازه که نداریم .
نظرتون کاملا صحیحه .طلاق های عاطفی و ازدواج های ناموفقی که منجر به طلاق نشده ، آمار درست حساب برای مقایسه نیازه که نداریم .
به هیچی ربط نداره! تو این دوره زمونه همه دخترا و پسرا گرگ شدن! به تو قول میدن ولی یکی با شرایط بهتر بیاد میرن طرف اون! توی بغل تون ولی به یکی دیگه فکر میکنن! 95٪ دخترا عشق زندگیشون رو به فردی با پول و موقعیت بهتر میفروشن! همون 95٪ هم توی زندگی به راحتی خیانت میکنن.
احساس ميکنم هنوز تکليفم با خودم روشن نيست.اعتقادات و طرز فکرم ثابت نشده و هنوز به ثبات نرسيدم و مثلا راجع به مذهبي و غير مذهبي بودن طرفم به نتيجه اي نرسيدم. يا سيگاري بودن و مشروب خوردنش که ميتونم کنار بيام باهاش يا نه... پيدا کردن هم طبقه خودم هم سخته،تازه یه غریيه رو نميشه توي چند ماه شناخت. اکثرا گذشته هايي دارن که تا بفهمي ديگه ديره.. اعتماد کردن به آدماي امروزي که خوب دروغ ميگن برام سخته.
شناخت در حدی که n.pineapple گفت دست نیافتنی و سخت نیست ، اگه در حد هم باشن زیاد نیاز به تظاهر هم ندارن که بخوان دروغی هم بگن.
Eblis 2011 زیاد روی شانس تاکید میکنین ، از نظر من اون شانسی که میگید توی همه ی کارها وجود داره ولی اگه منظورتون درصد بالاست که اون درصد رو میشه با شناخت محیط رشد اون شخص و پدر و مادر و خودش و تواناییهاش به دست آورد .
همون طور که گفتن ، قیاس شما اشتباهه .
انسان ها نیازهای جسمیشون زیاد نه ولی ذهنشون با قرن قبل تفاوت داره .
حقوق و قانون رو اونایی تغییر میدن که ازش ناراضی هستن نه اونایی که راضی هستن ، اگه تغییر کرده پس ناراضی هم وجود داشته و کم هم نبوده .
برده ها از سیستم برده داری راضی بودن و قبولش کرده بودن یه جورایی که برده مونده بودن .
اگه یه نگاه به قرن قبل بندازین و یه مقایسه با الان بکنید ، حداقل چیزی که میبینید اینه که چهار پنج تا زن نداره کسی.... یعنی عوض شده ، عوض شده هم یعنی رضایت نداشتن که عوض شده اون سیستم ....
مشروب؟
کلا اگه دختر باشم و از بی شوهری پیر شم ! هیچوقت و هیچوقت با همچین آدم هایی زندگی نمیکنم ! کسی که مشروب میخوره و ..... به نظرم به درد زندگی و آینده نمیخوره !
دلیلشم خیلی واضحه !!
منم با کسي که مست ميکنه و اسمشو تفريح ميزاره نميتونم کنار بيام ولي الان همه ميخورن.تازه به کسي که نميخوره ميگن امل!
کی گفته همه میخورن . من دور و برم جوونهایی رو میشناسم که خیلی پاکن ! یه دود قلیون نگرفتن تا به الان !
بگن امل ! مگه حرف اونا مهمه؟ من خودم تا به حال لب به سیگار و قلیون نزدم ، حالا بالفرض دوستام بهم بگن امل ، باید ناراحت شم ! این به طرف مقابل بستگی داره !
اگه این چیزا امل بودن ، آره من املم ، بچه ها شماها راست میگین من املم !
ممنون ازت ، داشتم به همین فکر میکردم ...
الان تنظیمات مذهبی هرکسی با شخص دیگه فرق میکنه .
یه سوالی مطرح کردیم توی یه جمعی راجع به همین رفتار مذهبی ، یکی جواب داد مذهبی ، یکی گفت غیر مذهبی ، یکی گفت من دوست دارم بتونه توی هر شرایطی خودش رو وفق بده ...
هنوز واسه جواب دادن سوال به این راحتی هم خیلی ها مشکل داشتن ، چون اصلا نمیدونستن که چی میخوان.
اما به نظر من اگه دقت بشه ، توی چند ماه میشه شناخت خوبی به دست آورد از شخص ، اگه بدونی دقیقا چی میخوای .
با احترام من مخالف صحبت شما هستم.
ازدواج فقط شناخته ..نه شانس
متاسفانه دخترهای الان خودشون رو دست کم میگیرند و پسرها هم اصلا به دنبال شناخت نیستند
خود پسرها و دخترها هستند که ازدواجشون رو بر مبنای شانس میذارن
الان بیشتر پسرها اولین ملاکشون برای انتخاب همسر زیبایی هست...چه در روش سنتی چه مدرن
البته همه اولش میگن طرف باید ادم خوبی باشه ولی واقعیت اینه که اول اقا پسر دختر خانم رو میبینند ...اگر دختر خانم زیبا بودند و به دل اقا پسر نشست بعد داستان ادامه پیدا میکنه...اگر نه کیس بعدی رو مد نظر قرار میدن
برای دختر ها هم اول هیکل و تیپ و قیافه و پول بعد اگر اوکی بود بقیه ی داستان
حالا بیا به یک اقا پسری بگو من یک خانمی رو میشناسم بی نهایت خوب ...ولی ایشان قدش کوتاهه ..چهره اش هم جالب نیست...عمرا این اقا پسر حتی به اون دختر خانم فکر هم نمیکنه...(اینی که گفتم دقیقا اتفاق افتاده)
وقتی ما فقط به قرمزی هندوانه فکر میکنیم نه به شیرینیش...اخر سر یا یک هندوانه ی قرمز بی مزه گیرمون میاد یا یه هندوانه ی سفید و کال
چي بگم. هم تو جمع آدماي سطح پايين هم تحصيلکرده ها، هم دختر هم پسر، نود درصد آدما اهل اين چيزا بودن. موقع خواستگاري هم راحت به دروغ گفتن اهل مشروب تيستن يا نماز میخونن بعد ازدواج گندش درومده...
اميدوارم نسل آدمايي مثل شما پابرجا بمونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)