چرا ولی به ترتیب از easy به normal و از نرمال به hard.همچنین موقعی که مسابقه هایی سخت رو میری باید ماشین با توجه به نوع مسابقه, تنظیمات ماشین رو عوض کنی.مثلا اگر میبینی جاده خاکی زیاد داره تنظیمات مخصوص به off road رو رو ماشینت سوار کن
چرا ولی به ترتیب از easy به normal و از نرمال به hard.همچنین موقعی که مسابقه هایی سخت رو میری باید ماشین با توجه به نوع مسابقه, تنظیمات ماشین رو عوض کنی.مثلا اگر میبینی جاده خاکی زیاد داره تنظیمات مخصوص به off road رو رو ماشینت سوار کن
Last edited by Khan gholi; 15-02-2013 at 11:34.
نمی دونستم این سوال رو کجا بپرسم.می خواستم ببینم بازی هست که توش ماشین های ایرانی باشه و ترجیاْ فرمون ماشی ها نشون داده بشه؟
می تونی underground 2 رو بازی کنی که توش RX8 و 206 رو داره.اخه ماشین ایرانی طرف خارج ایران مغز .. خورده بیا سوار شه که بخوان براش بازی بسازن.اگر بازی می خوای که از داخل اتاق نشون بده که سری های Dirt و Grid هستن.البته یک mod بازی برای sand adreas هست که به اسم تهران تو ایران به فروش می ره که ماشین های ایرانی هم توش داره.
100 در 100 شتابشون از موتور جت هم بیشتره
این بازی چرا سیو نمیشه؟ هر دفعه که وارد بازی میشم میاد از اول؟؟!!!!![]()
درود . . .
من این بازی رو با تمامی ماشین هاش به پایان رسوندم
از 41 ماشین 40 ماشین رو سوار شدم . . .این یدونه ماشین کجاس؟؟؟
10 ماشینی که تعقیب و گریز داشت هم گرفتیم . . .
اینم یه اسکرین شات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه راهنمایی کنه باقیش چیا هست؟؟؟
حالا یه سوال؟؟؟
رمزی یا ترفندی نیست بشه قسمت PRO از تیونینگ ماشین هارو باز کرد؟؟؟حوصله ندارم با هر ماشینی این همه وقت صرف کنم تا باز بشن
موفق باشید
Last edited by mra680; 13-03-2013 at 11:56.
شما این عکسو با مال خودت مچ کن ببین کجاس!
![]()
most wanted قبلی از این بهتر نبود؟
این بحثی بود که کلا" جمعش کردیم شما خودتون هم اینو بیخیال شین!
آره بازی قبلی بهتر بود!
ولی بحث هایی شد که کلا" جمعش کردیم !
اگه میخواین ببینین بگردین از ص 40 به اینور کاملا" محسوسن!![]()
درود . . .
کسی بلده تحت شبکه این بازی رو راه بندازه؟؟؟
Last edited by mra680; 21-03-2013 at 22:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)