تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 139 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بیانیه دیوید مویس بعد از انتخاب به جای فرگوسن

مویس 50 ساله که از سال 2002 سرمربی باشگاه اورتون بوده است از اول ماه جولای جایگزین سر الکس فرگوسن خواهد شد. او که هیچ کس باورش را نمی کرد به یکباره با چنین پیشنهادی روبرو شود ، روی نیمکتی نشست که رویای مربیان بزرگی مثل مورینیو یا گواردیولا بود اما الکس فرگوسن بزرگ شخصا خواست تا بعد از 27 سال نیمکتش را به یک هموطن خود بدهد و از این تیم برود. دیوید مویس پس از این انتخاب و درحالی که از شادی در پوست خود نمی گنجید در بیانیه ای به انتخابش از سوی الکس فرگوسن و باشگاه منچستر یونایتد واکنش نشان داد.
    متن بیانیه به شرح زیر است:
    " برگزیده شدن به عنوان مربی بعدی باشگاه منچستر یونایتد افتخار بزرگی برای من است. بسیار خوشحالم که سر الکس من را به عنوان جایگزینش معرفی کرده است. من به تمام زحماتی که ایشان در طول این مدت برای باشگاه کشیده اند احترام می گذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من به خوبی می دانم که ادامه دادن راه فرگوسن که بهترین مربی تاریخ باشگاه بوده کاری است بسیار سخت و نشدنی. اما فرصت برای نشستن روی نیمکت منچستر یونایتد اتفاقی نیست که امکان رخ دادنش همیشه باشد. بی صبرانه منتظر فصل بعد هستم تا مسئولیت جدیدم را شروع کنم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by clau; 09-05-2013 at 21:33.

2. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فلسفه یونایتد با چلسی و تیم های دیگه فرق داره آخه
    تو بزرگی مورینیو شکی نیست ولی تو منچستر ثبات رو نیمکت حرف اول میزنه که مورینیو تو هیچ تیمی این ثبات نداشته

ولی با شخصیت و جاه طلبی که مورینیو داره و علاقه ای هم که قبلا به یونایتد نشون داده مطمئنم ژوزه یه روز به منچستر میاد

4. 8 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moltendo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

برای قضاوت در مورد دیوید مویس کمی زوده
    مهمترین ویژگیش نسبت به بقیه ی مربی های مطرح شده حظورش در دراز مدت تو لیگ برتره.
    ایشالا با این مربی جدید نفس اونایی که از رفتن فرگوسن نفس راحت کشیده بودنو میگیریم .

6. 5 کاربر از moltendo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چندین و چند بار یادمه فرگوسن اعلام کرده بود بعد از من مورینیو باید جانشین من بشه...تنها اون شایستگیش رو داره...
    افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. مي‌دانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم.
    فکر مي‌کنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد

بدون شک بیشترین تاثیر تو این انتخاب رو فرگوسن داشته
    دیوید گیل هم اصلا اسمی از مورینیو نبرده
    ‘No question he has all the qualities we expect' – Sir Alex Ferguson welcomes Moyes to Manchester United

"I am delighted that Sir Alex saw fit to recommend me for the job.

8. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سر الکس فرگوسن خطاب به تمام یونایتدیان عالم:

هر کس را که من مولای اویم، مویس مولای اوست.

10. 8 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فلسفه یونایتد با چلسی و تیم های دیگه فرق داره آخه
    تو بزرگی مورینیو شکی نیست ولی تو منچستر ثبات رو نیمکت حرف اول میزنه که مورینیو تو هیچ تیمی این ثبات نداشته

ولی با شخصیت و جاه طلبی که مورینیو داره و علاقه ای هم که قبلا به یونایتد نشون داده مطمئنم ژوزه یه روز به منچستر میاد

منچستر جای یه همچین شخصیتایی نیست ! فرگی درسته باید یه روز براش جایگزین میومد ولی هر کس به جز مورینیو

چند دهه باهاش خاطره داریم . جانشین سر هم یه دهه رو توی تیمش گذرونده . سرمربی سخت کوشی که بی سرو صدا این سالها کارش رو کرده . بی شک اگه سر تائیدش کرده باشه بیخود نیستش . یه جورایی پیشینه سر رو داره و خصلتهای اون رو . شش سال پیش هم میتونست بیاد توی منچستر کنار سر که نشد . سال اول چمپیونزش خدا کنه باعث خوشحالی خودش و خودمون بشه . سر بدون مهره و کم مهره هم میتونست تیم رو صدر نگه داره . خدا کنه اینم بتونه !

12. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب از اومدن مویس غافلگیر نشدیم، قطعی بود از همون دیروز. در اینکه با بضاعت کمی که داشته در اورتون عالی کار کرده شکی نیست. به هر حال 3 بار مربی برتر فصل شدن که فقط سر فرگی این رکورد و داره نشون میده مربی خوبیه ولی دو تا مشکل اساسی داره، عملا با قهرمانی میونه خوبی نداره! هیچ جامی با اورتون نبرد، 11 باری که مقابل سر فرگی تو اولد ترافورد بازی کرد نتونست ببره و تو اروپا هم بی تجربس. خوب این موارد برای سرمربی بزرگترین تیم تاریخ یعنی منچستر یونایتد ضعف بزرگی حساب میشن. از طرفی بخاطر روابط تیره ای که با رونی داره به نظر نمیاد رونی فصل آینده و در تیم بمونه. کلا فصل آینده به نظرم بسیار دشوار خواهد بود.
    ولی به هر حال هیچ مربی در حد سر فرگی نبود و کار سختیه جایگزین کردن سر. مورینیو برای حفظ روند قهرمانی خوب بود ولی شخصیتش به یونایتد نمیخورد از طرفی یونایتد به دنبال مربی بود که طولانی مدت کار کنه

14. 8 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خیلی ها هنوز نفهمیدن چی شده و پیامد ها این اتفاق چیه...
    نمیخوام مثه یه فاجعه بزرگ و وحشتناکش کنم...چون باز هم یه اتفاقیه که بلاخره می افتاد منچستر هم ادامه داره ، اما انگار تیم سکته زده ، چیز کمی هم نیس فرگوسن داره میره.

3هزار پوند، بليت خداحافظي با فرگوسن

تبعات خداحافظي آلکس فرگوسن از منچستر يونايتد باعث شد تا ارزش سهام منچستريونايتد در بورس نيويورک کاهش پيدا کند و بهاي بليط آخرين بازي منچستر يونايتد در ليگ برتر رشد بي سابقه اي داشته باشد.

آلکس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد اعلام کرد در آخر فصل از مربي‌گري در فوتبال براي هميشه کناره گيري مي کند. به اين ترتيب وست برومويچ آخرين تيمي است که فرگوسن به عنوان سرمربي در منچستر يونايتد با آن روبرو مي شود.

به نقل از ايسنا، در حالي که 2 هفته براي آغاز اين بازي زمان باقي است، از هم اکنون شور و شوق زيادي براي خريد بليت آخرين ديدار فرگوسن به عنوان سرمربي در منچستر يونايتد شروع شده است و همين اتفاق باعث شده است قيمت بليت هاي اين ديدار به شدت افزايش پيدا کند و به حدود 3 هزار پوند برسد.

هواداران فوتبال در انگليس همزمان با درخواست هاي مکرر خود به خريد اينترنتي بليت هاي بازي وست برومويچ و منچستر يونايتد متوجه قيمت بالاي آن شدند. هر چند افزايش قيمت بليت باعث نگراني اقشار متوسط انگليس شده است و آنها معتقدند تا زمان آغاز اين بازي بليت هاي مسابقه گرانتر از قبل خواهند شد.

همچنين خبر خداحافظي فرگوسن از منچستر يونايتد باعث کاهش در ارزش سهام باشگاه منچستر يونايتد در بازار بورس نيويورک شد.
    خبر خداحافظي فرگوسن باعث شد تا ارزش سهام منچستر يونايتد 4.5 درصد کاهش پيدا کند و از 3.9 ميليارد دلار به 3.4 ميليارد دلار برسد.

varzesh3.com

16. 9 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sheil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تصور این که به جز فرگوسن یکی دیگه رو سرمربی منچستر ببینم خیلی سخته .....خیلی سخت
    اما حالا این اتفاق افتاده ، باید قبولش کرد ، فرگوسن هم تا ابد به عنوان اسطوره در ذهن همه ما میمونه .
    در آخر امیدوارم ، منچستر همیشه در اوج بمونه

18. 6 کاربر از Sheil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

........... ولی دو تا مشکل اساسی داره، عملا با قهرمانی میونه خوبی نداره! هیچ جامی با اورتون نبرد، 11 باری که مقابل سر فرگی تو اولد ترافورد بازی کرد نتونست ببره و تو اروپا هم بی تجربس. خوب این موارد برای سرمربی بزرگترین تیم تاریخ یعنی منچستر یونایتد ضعف بزرگی حساب میشن. از طرفی بخاطر روابط تیره ای که با رونی داره به نظر نمیاد رونی فصل آینده و در تیم بمونه. کلا فصل آینده به نظرم بسیار دشوار خواهد بود.
    تا زمانی که تیمهایی مثل سیتی ، یونایتد ، آرسنال ، چلسی و لیورپول و تاتنهام هستند شما انتظار دارید مویس با اورتون زیرمتوسط در کدام جام قهرمان بشه ؟!

من به آینده ی تیم با مویس خیلی امیدوارم به خصوص با قرار داد 6 ساله ای که بسته شده و امیدوارم که گلیزرها هم رویه ی همیشگی باشگاه رو ادامه بدن و با اولین ناکامی اقدام انتحاری انجام ندن ؛ هرچند که مطمئنم خود گلیزرها هم ثبات رو بیشتر میپسندن و از طرف دیگه مویس حمایت سرالکس رو خواهد داشت کاملا /

20. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •