چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صالح: چرا در مورد جباري زود قضاوت کرديد؟
به گزارش فارس، مجيد صالح که در غياب امير قلعهنويي به نشست خبري آمده بود در ابتداي صحبتهايش گفت: ميخواهم دو بحث را مطرح کنم و اميدوارم به حرفهاي من دقت کنيد. در وهله اول بايد اينگونه به صحبتهايم اشاره کنم؛ متأسفانه ما در مسائل اخلاقي همه چيزهايي که بايد به ديد مثبت نگاه کنيم به آن توجهي نداريم به طور مثال ميدان شيخ بهايي يکي از بزرگترين ميدانهاي تهران است، وقتي در اينجا دو نفر پس از 20 سال يکديگر را ببينند هيچ توجهي به رفتار آنها نميکنيم و به سادگي از کنارشان رد ميشويم اما فقط کافي است دو نفر در همين ميدان دعوا کنند و آن وقت است که حتي کسبه حوالي اين ميدان هم کار خود را تعطيل کرده و وارد دعوا ميشوند.
وي افزود: سال گذشته سرمربي سايپا بودم و از 9 عنوان اخلاقي 6 عنوان را کسب کردم اما دريغ از يک خط که در رسانههاي ما به آن پرداخته شود اما کوچکترين حاشيهاي بزرگ ميشود در حالي که ما همگي اخلاقمدار هستيم.
وي تأکيد کرد: برنامهاي مثل شوک براي ما پخش ميشود و همه از آن لذت ميبريم در حالي که آن برنامه واقعيتهاي تلخي را نشان ميدهد. خداوند در سورهاي به نام قلم به همه چيز اشاره کرده و حالا پس از گذشت اين همه سال ابزارهايي مثل رسانهها و اينترنت به وجود آمده است. همين جا بايد از پژمان راهبر تشکر کنم که در برنامه 90 عنوان کرد که ما مربيان هم حق انتقاد داريم و اتفاقا قبول دارم که مزدک ميرزايي يکي از بهترين گزارشگران صدا و سيما است و حتي سال گذشته در خصوص کريم انصاريفرد با او صحبتهايي داشتم اما ميخواهيم در برنامه 90 اين هفته اشاره کنم که نيلسون در آن حضور پيدا کرد.
مجيد صالح مربي تيم استقلال که ظاهرا از اتفاقات اخير و نوشتههاي رسانهها ناراحت بود سخنانش را اينگونه ادامه داد: اين خودزني است که به يک بازيکن خارجي بگوييم تو مثل ايرانيها شدهاي! زماني که فوتبال بازي ميکردم جهانگير کوثري در يکي از برنامههايش گفت مجيد صالح توپ را با کات بيرون پا ارسال کرد بعد از آن حتي به کوچکترين روستاهاي کشور که سفر ميکردم ميديدم که نوجوانان به من ميگفتند آقاي صالح ما توپ را با کات بيرون پا زديم آيا شما ديديد؟ اگر سال گذشته انتقادي کردم و گفتم که کريم انصاريفرد ستون پنجم است دليل داشتم البته لفظ ستون پنجم جالب نيست اما بايد شأن مان را طوري رعايت کنيم که همه به ما احترام بگذارند. در همين برنامه 90 به پسر امير قلعهنويي پرداختند و يا همان عکاسي که دچار مشکل شده بود اما همين عکاس 2 روز پيش با گل و شيريني مورد استقبال قرار گرفت اما هيچکس چندان به آن نپرداخت! درگيريها بيشتر برايمان جذاب است اما نميدانم چرا؟
وي ادامه داد: ما در آستانه ورود به آسيا هستيم و اي کاش که به قضايا ملي نگاه کنيم. من چند بار از کنار قلعهنويي و جباري عبور کردم ولي متوجه نشدم آنها چه ميگويند ولي رسانهها گفتند که او مشکل مالي دارد.
صالح تأکيد کرد: خواهش ميکنم در حالي که تيمهاي ما دلشان براي ليگ قهرمانان آسيا و جام بزرگ اين مسابقات تنگ شده فراملي نگاه کنيم و با توجه به اينکه در کنار تيم حضور دارم معتقدم استقلال يکي از تيمهايي است که ميتواند ستاره سوم را روي پيراهن خود حک کند به شرط آنکه اگر بازيکن ما 60 دقيقه با سرمربي تيم صحبت ميکند کسي در مورد اين موضوع تحليل نکند. اينها يک نوع خودزني محسوب ميشود.
مربي تيم استقلال در ادامه صحبتهايش گفت: در سال 88 با ذوب آهن به مصاف تيمهاي قدر آسيا رفتيم و تا نايب قهرماني هم پيش رفتيم اگر دل همه مردم براي اين جام تنگ شده به ما کمک کنند. حاشيههايي مثل جباري و اين حرفها به ما کمک نميکند. من واقعا نفهميدم که قلعهنويي و جباري به يکديگر چه ميگفتند اما چگونه رسانهها اين موضوع را تحليل کردند. آقايان شايد واقعا جباري بحث مالي با قلعهنويي نکرده باشد، نکند شما ميخواهيد ما به الريان قطر ببازيم، ما از يکشنبه وارد قطر مي شويم و خواهش مي کنم کمي فراملي نگاه کنيد چون اگر عنواني براي استقلال به دست بيايد فقط براي قلعهنويي و باشگاه نيست و براي ايران اين عنوان به دست ميآيد.
مربي تيم استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگاري که چگونه با حريفان تا دندان مسلح استقلال و به خصوص آنهايي که روي داوريها هم تأثير دارند ميخواهيد رقابت کنيد، گفت: قبول دارم که اعمال نظر روي AFC و انتخاب داورانش غيرممکن است. ما بايد آنقدر خوب بازي کنيم که نيازي به مباحث داوري نباشد.
خبرنگاري گفت: شايد جباري آنقدر در اين سالها رفتارهاي مشابه از خود نشان داده که همه تصور کردهاند او مشکل مالي دارد که صالح تأکيد کرد: حال من از شما سؤال ميپرسم چگونه بايد به اين جباري کمک کرد که بيشتر در مباحث فني قرار بگيرد. اينکه مطبوعات بنويسند او مشکلات مالي دارد قضيه حل ميشود؟ ما يک محيط دموکراتيک داريم و ميتوانيم در تمرين را مثل ساير تيمها ببنديم سپس در بين بازيکنانمان پيدا ميکنيم که چه کسي اخبار را به بيرون منتقل ميکند اما نميخواهيم اين کارها صورت بگيرد. من اصل قضيه را به شما ميگويم مجتبي جباري دو عمل سنگين بر روي زانوي خود انجام داده و به همين خاطر با اميرقلعهنويي صحبت کرد. همه بيژن ذوالفقارنسب را ميشناسند او مربي است که از لحاظ بدني تأکيد زيادي به بازيکنانش ميکند زماني که در سايپا حضور داشتم او در هفته 3 روز به مرحوم حسين عسگري اجازه تمرين نميداد در حالي که حميد عليدوستي 5 سال بزرگتر از همه بازيکنان بود ولي پا به پاي بقيه تمرين ميکرد.
ذوالفقارنسب اين کار را ميکرد چون از بازيکن در زمين مسابقه جواب ميگرفت حالا هم جباري چنين شرايطي دارد او از سرمربي استقلال خواست با توجه به اينکه شرايط زمين کمپ مساعد نيست محل تمرين را عوض کند اما چرا بايد دوستان قبل از اينکه اتفاقي بيفتد قضاوت کنند، آيا اين عدالت است؟ باور کنيد اين مسائل نه به فوتبال و نه به استقلال هيچ کمکي نميکند.
مربي آبيپوشان در خصوص غايبان اين تيم مقابل صنعت نفت گفت: در تيم ما تنها ساموئل 3 کارته است و بايد بگويم بازيکن ذخيره نداريم. ما استراتژي بلندمدت داشتيم و نميخواستيم مثل عربها براي 6 مسابقه هزينههاي کلان انجام دهيم. مجبوريم تيممان را در نيم فصل خوب ببنديم و ديديد که با اضافه شدن نفرات جديد چقدر شکل بهتري پيدا کرديم. ما از فردا تا روز 28 اسفند ماه در 21 روز 6 مسابقه حساس داريم که بايد آنها را پشت سر بگذاريم.
صالح در خصوص بار فني خود از ديدار دو تيم صنعت نفت و استقلال گفت: بهترين خلبانان دنيا زماني سقوط ميکنند که از پرواز خود مطمئن هستند، اگر ما تصور کنيم در پيش برنده هستيم قطعا در بازي آينده به مشکل خواهيم خورد همه رقبا براي ما قابل قبول هستند و با تمام قوا به مصاف ما ميآيند. ما خط حمله صنعت نفت را ميشناسيم و اميدواريم که در بازي فردا به پيروزي برسيم.
در پايان نشست خبري يکي از خبرنگاران با گلايه از وضعيت جايگاه رسانهها در کمپ زندهياد حجازي از مسئولان استقلال خواست تا فکري به حال اين موضوع کنند که مجيد صالح گفت: اول از همه بگويم ما نسبت به انتقاداتي که در نيم فصل اول شد استفاده کرديم و حتي ديديد که خط حمله خود را در بين دو نيم فصل تقويت کرديم. انتقاد سازنده باعث شد که ما به فکر فرو برويم و هيچ تقابلي هم با رسانهها نداشتيم حالا هم در مورد جباري به اين فکر کنيد که بازگشت و حضور مثبت او ميتواند به تيم ملي ما کمک کند.
در اين لحظه مدير روابط عمومي استقلال تآکيد کرد: تمامي خبرنگاراني که به محل تمرين ميآيند ميدانند که چگونه خشت خشت کمپ بالا آمد و چه کار سختي داشتيم اما کمي به ما فرصت بدهيد و مطمئن باشيد جايگاه خوبي را براي اهالي رسانه تهيه خواهيم کرد.
يکي از خبرنگاران به مجيد صالح گفت: فردوسيپور در شبي که نيلسون را دعوت کرده بود قصد خاصي نداشت که صالح پاسخ داد من نگفتم او قصد خاصي داشت به اين موضوع اشاره کردم که حتي اگر ميخواهيم در برنامه شوخي کنيم و بيننده را به سمت خود بکشانيم مقداري بحث ملي بودن را لحاظ کرده و بدانيم که يک بازيکن خارجي در رسانه ما صحبت ميکند.
وي در پايان صحبتهايش گفت: اميدوارم وزارت ورزش به مديريت باشگاه استقلال کمک کند تا از بحران مالي خارج شويم چون انصافا بازيکنان ما تا همين جا ايثار کرده و در مسابقات ذرهاي بحث اقتصادي را به ذهن خود وارد نکردند.
--- واقعا متین و با منطق صحبت میکنه و کمتر احساسی میشه. ایول
بابا حرف من اینه بیایم بگیم بازیکنای منچستر از رو این کار تقلید کردن فقط خودمونو مضحکه کردیم !
به هر حال احتمالا اینو یه جا دیدن دیگه - هم بازیکنای استقلا و هم بازیکنای منچستر - مثلا شاید یه هفته پیش یه بازی مهمی بوده توش این مدل شادی صورت گرفته - حالا همه دارن تقلید میکنن - منم موافقم که مطمئنا بازیکنای منچستر از بازیکنایی استقلال که تقلید نکردن
وعده دیدار فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادی/بدرقه تیمی که می خواهد آسیا را فتح کند
فردا ساعت 19 منتظر شما هستیم... فردا حریف صنعت نفت است،تیمی از آبادان اما به دو دلیل منتظر شما هستیم. استقلال 8 فینال در پیش دارد.8 بازی بسیار مهم.6 بازی در خانه و 2 بازی بیرون از خانه.این 6 فینال با حضور یار دوازدهم برای ما آسانتر خواهد بود.پس... بیاید و حامی باشید.چون گذشته پشت ما باشید که جز خدا و شما،پشتی نداریم. و اما دلیل دوم... می دانید که ما عازم قطر هستیم.آسیا برای ما از نهم اسفند شروع می شود و این بار متفاوت تر از گذشته.استقلال می خواهد دوباره در آسیا آقایی کند و برای تحقق این مهم به فاکتورهای زیادی نیاز دارد. مدیریت و مربی و بازیکن همدل و همقسم شده اند تا به رغم برخی مشکلات مالی،دل ایرانی ها را شاد کنند و دوباره در آسیا برخیزند. این فصل ،موفقیت در آسیا در دسترس است اگر شما هم باشید.شما هم بیایید و نقش خودتان را به خوبی ایفا کنید. باور کنید یک ورزشگاه پر به بازیکنان چنان انگیزه ای می دهد که قابل وصف نیست. چقدر از بازیکنان مصاحبه دیده اید،خوانده اید و شنیده اید که از حضور کمرنگ شما در برخی بازیهای فصل حرف زده اند؟این نیاز ما را به شما می رساند.نیازی که ابراز آن بسی مایه افتخار است چون ما استقلالی هستیم که به هوادار خود می بالیم. میدان فردا می تواند یک بدرقه خوب آسیایی باشد.بدرقه آبی دلانی که برای فتح آسیا می خواهند گام اول خود را بردارند و به قطر بروند. هر چه قدر این بدرقه باشکوه تر باشد،تیم با روحیه تر خواهد بود.بیایید چنان فضایی بسازیم که همه آن را مثال بزنند.پس وعده دیدار فردا ساعت 19،ورزشگاه آزادی بزرگ پایتخت.
http://www.fcesteghlal.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعضای تیم استقلال در حالی برای بازی با نفت در آزادی آماده می شوند که این بازی برای این تیم اهمیت ویژه ای دارد و شرایط برای این تیم به گونه ای است که امیر قلعه نوعی در نظر دارد تا در بازی های باقی مانده حداکثر امتیازات را کسب کند تا در پایان لیگ امتیازات از دست رفته وی و تیمش را دچار مشکل نکند. وی در خصوص ترکیب استقلال و حضور بازیکنان آماده در تیم اقدامات جدی را انجام داده است و قصد دارد بهترین ها را در ترکیب قرار دهد تا تیمش به نتایج مورد نظرش برسد.
گفتنی است؛ سیاوش اکبرپور مهاجم تیم استقلال که در بازی با فجر سپاسی بعد از مدت ها در ترکیب استقلال قرار گرفت و برای استقلال گلزنی کرد جزو نفراتی است که قرار شده در ترکیب آبی ها مقابل نفت آبادان به میدان برود و این تیم را همراهی کند.
این بازیکن مدت ها پس از آغاز تیم فصل دوم با شرایط ایده آل روبرو نشد و از ترکیب استقلال دور بود اما در حاضر وضعیت برای وی تغییر کرده است و این بازیکن فرصت مناسب را برای حضور در ترکیب تیم به دست آمده است اما این شرایط در خصوص میثم بائو و آرزه رخ نداده است زیرا میثم بائو باز هم در ترکیب استقلال حضور ندارد و هافبک اهل بولیوی نیز از ترکیب تیم خارج است.
این دو بازیکن که با ترافیک خط میانی روبرو شدند در خصوص حضور در ترکیب اصلی دچار مشکلاتی جدی شدند و این موضوع عاملی است که اعضای این تیم را دچار مشکل کرده است.
شایان ذکر است، نیمکت نشینی چند بازیکن دیگر نیز در تیم استقلال ادامه دار است اما سرمربی استقلال اعلام کرده است در این خصوص با هیچ یک از نفرات تیمش مشکل ندارد زیرا تنها از بازیکنانی در ترکیب استفاده کند که از آمادگی لازم برخوردار باشند و بتوانند خواسته های وی را برآورده کنند.
این درحالی است که هر کدام از اعضای تیم استقلال مدعی حضور در ترکیب تیم هستند اما این موضوع قابل بررسی است که امیر قلعه نوعی نمی تواند برخی نفرات را در ترکیب قرار دهد و در این میان چند بازیکن تیم خواستار جدایی از این تیم شدند زیرا بازی به آنها نمی رسد.
** درخواست رحمتی از آبی ها در مورد تیم ملی
اعضای تیم استقلال خواستار حضور مهدی رحمتی در ترکیب تیم ملی هستند و مدعی شدند که وی باید به تمرینات و اردوهای تیم ایران بازگردد و کی روش و اعضای تیم را همراهی کند اما این اتفاق رخ نداده است.
براساس این گزارش مسئولان و مربیان تیم استقلال بارها در این خصوص صحبت کردند و حتی جلسه قلعه نوعی با کی روش و همچنین فتح اله زاده با کفاشیان در این خصوص حرف و حدیث هایی را به همراه داشت اما در نهایت اوضاع برای این دروازه بان ایده ال پیش نمی رود زیرا همچنان حضور رحمتی در تیم ملی تحت تأثیر تصمیم مستقیم کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی است.
گفتنی است، رحمتی در این خصوص همچنان با ناراحتی و دلخوری روبروست و حتی اعلام کرده است که قصد ندارد تحت تأثیر این حرف و حدیث ها قرار بگیرد زیرا حضور مثمر ثمر در ترکیب تیم استقلال برای وی درحال حاضر اهمیت فراوان دارد و عنوان کرده است که تنها به این موضوع می اندیشد.
شایان ذکر است: وی از آبی ها خواسته است که این خصوص اقدامی را انجام ندهند و موضوع حضور وی را در تیم ملی به فراموشی بسپارند تا این حرف و حدیث ها به اتمام برسد از طرفی وی عنوان کرده است که این مسائل حواشی را در استقلال و برای این بازیکن افزایش می دهد اما وی قصد ندارد با حواشی روبرو شود.
** تماس سردار جعفری با آبی ها؛ شکایت را پس بگیرید
اعضای تیم استقلال پس از دیدار با فجر سپاسی با شرایط خاص روبرو شوند زیرا مسئولین تیم حریف مباحثی را عنوان کردند که با واکنش اعضای تیم روبرو شده و عامل این بود که استقلالی ها این بحث ها را تهمت تلقی کنند و از مسئولین بخواهند که در این مورد بررسی های لازم را انجام دهند.
گفتنی است: سردار جعفری، به عنوان مدیر تیم فجر سپاسی از آبی ها حمایت کرد و حتی در این خصوص به مسئولین تیم خود اخطار داد تا در این مورد بحثی را عنوان نکنند زیرا مدرکی در امتیازشان نیست و از طرفی مذاکره با نظری دلیل به تبانی و یا اتفاقات دیگر نیست.
شایان ذکر است: سردار جعفری در این خصوص با آبی ها تماس گرفت و از اعضای مسئول این تیم درخواست کرد که در خصوص شکایت از اعضای این تیم صرف نظر کرده و از بیان این مسائل و ادامه آن صرف نظر کنند زیرا شرایط برای این تیم ایده آل نبوده و دریافت 5 گل نیز به این دلیل اتفاق افتاده است و آنها با روز خوب استقلال روبرو شدند.
مدیر عامل تیم استقلال در این خصوص از مسئولین خواست تا شکایت را پس فرستاده و آنرا به فراموشی بسپارند تا این موضوع و بحث های مطرح شده به اتمام برسد.
** جان واریو بدلیل گزارش پزشکی از آسیا جا ماند
جان واریو پس از ارتباط با اعضای تیم استقلال و بیان وضعیت نهایی خود با پیشنهاد مجدد اعضای مسئول این تیم روبرو شد اما این موضوع ختم به خیر نشد و اعضای تیم استقلال از مدیر برنامه های این بازیکن خواستند تا گزارش پزشکی خود ر ا ارائه کند تا هر چه سریعتر برای جذب وی و حضورش که در فهرست تیم اقدامات لازم را انجام شود اما این اتفاق رخ نداده است و جان واریو از حضور در فهرست آسیایی استقلال دور ماند.
در این خصوص امیر قلعه نوعی نیز مدعی شد که جان واریو باید اقدامات جدی و نهایی را انجام می داد اما این اتفاق رخ نداد.
اعضای تیم استقلال خواستار حضور مهدی رحمتی در ترکیب تیم ملی هستند و مدعی شدند که وی باید به تمرینات و اردوهای تیم ایران بازگردد و کی روش و اعضای تیم را همراهی کند اما این اتفاق رخ نداده است.
براساس این گزارش مسئولان و مربیان تیم استقلال بارها در این خصوص صحبت کردند و حتی جلسه قلعه نوعی با کی روش و همچنین فتح اله زاده با کفاشیان در این خصوص حرف و حدیث هایی را به همراه داشت اما در نهایت اوضاع برای این دروازه بان ایده ال پیش نمی رود زیرا همچنان حضور مهدی رحمتی در تیم ملی تحت تأثیر تصمیم مستقیم کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی است.
گفتنی است، مهدی رحمتی در این خصوص همچنان با ناراحتی و دلخوری روبروست و حتی اعلام کرده است که قصد ندارد تحت تأثیر این حرف و حدیث ها قرار بگیرد زیرا حضور مثمر ثمر در ترکیب تیم استقلال برای وی درحال حاضر اهمیت فراوان دارد و عنوان کرده است که تنها به این موضوع می اندیشد.
شایان ذکر است: مهدی رحمتی از آبی ها خواسته است که این خصوص اقدامی را انجام ندهند و موضوع حضور وی را در تیم ملی به فراموشی بسپارند تا این حرف و حدیث ها به اتمام برسد از طرفی وی عنوان کرده است که این مسائل حواشی را در استقلال و برای این بازیکن افزایش می دهد اما وی قصد ندارد با حواشی روبرو شود.
اعضای تیم استقلال برای بازی با نفت آبادان در تهران آماده می شوند این دیدار پس از شایعه هایی که در بازی با فجر برای استقلال ایجاد شد برای این تیم اهمیت زیادی دارد، آخرین اخبار تیم استقلال را بخوانید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعضای تیم استقلال در حالی برای بازی با نفت در آزادی آماده می شوند که این بازی برای این تیم اهمیت ویژه ای دارد و شرایط برای این تیم به گونه ای است که امیر قلعه نوعی در نظر دارد تا در بازی های باقی مانده حداکثر امتیازات را کسب کند تا در پایان لیگ امتیازات از دست رفته وی و تیمش را دچار مشکل نکند.
وی در خصوص ترکیب استقلال و حضور بازیکنان آماده در تیم اقدامات جدی را انجام داده است و قصد دارد بهترین ها را در ترکیب قرار دهد تا تیمش به نتایج مورد نظرش برسد.
گفتنی است؛ سیاوش اکبرپور مهاجم تیم استقلال که در بازی با فجر سپاسی بعد از مدت ها در ترکیب استقلال قرار گرفت و برای استقلال گلزنی کرد جزو نفراتی است که قرار شده در ترکیب آبی ها مقابل نفت آبادان به میدان برود و این تیم را همراهی کند.
این بازیکن مدت ها پس از آغاز تیم فصل دوم با شرایط ایده آل روبرو نشد و از ترکیب استقلال دور بود اما در حاضر وضعیت برای وی تغییر کرده است و این بازیکن فرصت مناسب را برای حضور در ترکیب تیم به دست آمده است اما این شرایط در خصوص میثم بائو و آرزه رخ نداده است زیرا میثم بائو باز هم در ترکیب استقلال حضور ندارد و هافبک اهل بولیوی نیز از ترکیب تیم خارج است.
این دو بازیکن که با ترافیک خط میانی روبرو شدند در خصوص حضور در ترکیب اصلی دچار مشکلاتی جدی شدند و این موضوع عاملی است که اعضای این تیم را دچار مشکل کرده است.
شایان ذکر است، نیمکت نشینی چند بازیکن دیگر نیز در تیم استقلال ادامه دار است اما سرمربی استقلال اعلام کرده است در این خصوص با هیچ یک از نفرات تیمش مشکل ندارد زیرا تنها از بازیکنانی در ترکیب استفاده کند که از آمادگی لازم برخوردار باشند و بتوانند خواسته های وی را برآورده کنند.
این درحالی است که هر کدام از اعضای تیم استقلال مدعی حضور در ترکیب تیم هستند اما این موضوع قابل بررسی است که امیر قلعه نوعی نمی تواند برخی نفرات را در ترکیب قرار دهد و در این میان چند بازیکن تیم خواستار جدایی از این تیم شدند زیرا بازی به آنها نمی رسد.
مصاحبه نکونام با سايت AFC
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران با انتخاب استقلال اميدوار است مقام قهرماني قاره آسيا را کسب کرده تا روياي کودکياش تحقق يابد.
به نقل از سايت کنفدراسيون آسيا «جواد نکونام» هافبک اسبق تيم پاس تهران در ماه جولاي سال گذشته پس از پشت سر گذاشتن 6 فصل بازي در لاليگا اسپانيا به وطن بازگشت و به عضويت استقلال تهران درآمد.
او کوشش ميکند همراه با تيمي که تاکنون دو بار فاتح ليگ قهرمانان آسيا شده، هفته آينده در ديدار با الريان قطر شروع قدرتمندانهاي در اين مسابقات داشته باشد.
وي گفت: از آخرين مرتبهاي که در ليگ قهرمانان آسيا حاضر بودم، خاطرات شيريني دارم. به اين دليل حضور در اين رقابت ها برايم عامل مهمي به هنگام انتخاب بازي و عضويت در تيم استقلال بود. تابستان با اين نيت که در اين جام معتبر قارهاي موفق شوم، پيشنهاد آبيپوشان را قبول کردم.
او ادامه داد: قبلا سابقه همکاري با آقاي قلعهنويي را در تيم ملي داشتم. از همان زمان ما مناسبات خوبي با يکديگر داشتيم. به همين دليل قبل از انتخاب استقلال، با او مشورت کردم و متوجه شدم او نيز روي نيمکت مربيگري استقلال حضور خواهد داشت که اين دو عامل، از جمله دلايل انتخابم بودند.
او در مورد دلايل ديگر حضورش در تيم پرتماشاگر تهراني نيز عنوان کرد: يک دليل ديگر انتخابم علاقه ام به استقلال از دوران کودکي است. رويايي که اکنون تحقق يافته است.
ستاره مجرب و بينالمللي ايران در سال 2005 همراه با تيم پاس آخرين حضور خود را در ليگ قهرمانان آسيا تجربه کرد.
وي در اين ارتباط ميگويد: امروزه فوتبال در قياس با سال 2005 به کلي تغيير کرده است. باشگاهها رشد زيادي کرده اند. پول بيشتري خرج تيمها مي کنند و به همين دليل بازيکنان بهتري در تيمهاي گوناگون حاضر ميشوند. بنابراين تيمها از سازماندهي بهتري برخوردار هستند و نسبت به سال 2005 نظم بيشتري نيز دارند. اين دلايل منجر به پيشرفت فوتبال در آسيا شده است.
وي در مورد الريان، حريف هفته بعد تيمش نيز اظهار داشت:ما فيلم بازيهاي الريان را بازبيني کردهايم. الريانيها بسيار قوي هستند و صاحب بازيکنان خيلي خوبي هستند.
او ادامه داد: چند تن از دوستانم ساکن امارات هستند. آنها اطلاعاتي در مورد العين ديگر رقيب ما به من دادهاند. برهمين اساس العين نيز کادر بازيکن بسيار قدرتمندي داشته و عملکردش در ليگ داخلياش، خوب بوده است.
نکونام همچنين در مورد الهلال عربستان، رقيب سوم آبيپوشان عنوان کرد: الهلاليها هميشه مدعي کسب مقام نخست ليگ قهرمانان آسيا هستند و امسال نيز ميخواهند به هدفي که دارند، برسند. ما در چند وقت گذشته درگير رقابتهاي ليگ برتر و جام حذفي ايران بوديم. از اين رو فرصت کافي براي تجديد قوا و تمرکز براي ليگ قهرمانان نداشتيم اما با توجه به شناختي که به عنوان کاپيتان از حضور در تيم ملي ايران دارم، تصور مي کنم هيچ مشکلي براي بازي در اين جام نداريم.
او تصريح کرد: به نظرم داشتن تجربه زياد بازي، فاکتور مهمي براي حضور در چنين تورنمنتي است. اکنون استقلال در سه جبهه ليگ برتر، جام حذفي و از چند روز ديگر ليگ قهرمانان در حال انجام وظيفه است و هر يک از اعضا تلاش براي حضور بهتر تيم در مسابقات جام باشگاههاي آسيا دارد.
ورزش 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)