تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 328 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یکی از دلل هایی که من تو انجمن ورزش و مخصوصاً تو تاپیک تیمهای محبوبم زیاد پست نمیدم اینه که با جریانی که در تاپیک ها برقراره مشکل دارم.یکی از این جریانات این روند کپی پیست کردنه. نمیدونم بچه های اینجا خبر نگارن که خودشونو ملزم میدونن مطالبی رو هر طوری شده قرار بدن؟ حتی بدون کنکاش کردن در مورد اون مطلب؟الان حد اقل سه تا پست خوندم که در مورد پرش کریس رونالدو بوده و تو دوتاش مطلب به طور خنده داری گفته شده. اولی که گفته بعد بازی با منچستر و پرشش آزمایشاتی صورت گرفته و اون عکس رو قرار دارن که عدد 78 توش دیده میشه و سومین مطلب هم با فعل زمان حال میگه کاسترول آزمایشهایی رو انجام داده.در حالیکه این سری آزمایش ها و فیلم اون که توسط کمپانی کاسترول تولید شده بیش از دوسال پیش انجام شده.بهتره اینجا اون چیزی که تو فکر خودمون جریان داره رو بیان کنیم تا از اینور و اونور مطلب بیاریم.
    مرسی بابت این پست منم مدتها میخواستم اینو بگم ولی هر دفعه به خاطر feedback منفی احتمالی بیخیال میشدم
    حتی از توضیح دادن کلیپ این پرشها هم منصرف شدم
    یه توضیح هم اضافه کنم که این آزمایشات رو شرکت کاسترول اشتباه نکنم زمستون پارسال انجام داد و کلیپش با اسم Cristiano Ronaldo Tested To The Limit منتشر شد (من فکر کنم همون اوایل انتشارش دانلود کردم که 24 فوریه هست تاریخ دانلودم)
    سلام علیکم و رحمت الله من جمیع الجهات

من یه توضیحی در مورد خبرها بدم :

ببینید عمده ی بحث ها در انجمن در زمانهایی که تیم بازی نداره و مثلا در زمان بین دو فصل ، حول اخبار و حواشی تیم میچرخه /

حتی اگر خبری کپی پیست نشه بالاخره کاربرا مجبورن بیان و بگن مثلا در خبرها اومده که تیم میخواد فلان بازیکن رو بخره .

پس در واقع نمیشه تفکیک کرد و انتظار داشت خبر ها در تاپیک ها گذاشته نشه .

مورد بعدی اینکه همین خبرهایی که گذاشته میشه به پویایی انجمن کمک میکنه و مانع رکود تاپیکها میشه بعضا ،

نکته ی دیگه اینکه این خبر هستن که به بحث های تاپیکها جهت میدن ، مثلا الان بحث پرش رونالدو داغ هست و خبرهای مختلفی هم گذاشته میشه در این باره .

البته در مورد اینکه باید دقت بیشتری بشه روی خبرهایی که گذاشته میشه من هم کاملا با شما عزیزان هم عقیده هستم و از دوستان خواهش میکنم من بعد دقت بیشتری روی خبرهایی که ارسال میکنن داشته باشن /

و من الله توفیق

2. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره به قول دوست بالایی لازم به کل کل نیست .
    من اینو میذارم میتونید از این مستند بفهمید مجهولات رو

حجم فایل : 750 مگابایت
    کیفیت : خارق العاده HDTV
    موضوع : مستند | ورزشی

خلاصه داستان :
    در این مستند شاهد این باشید که رونالدو چگونه قهرمان دوی صد متر را شکست می دهد ، اندازه ی یک بازیکن حرفه ای NBA می پرد ، در تاریکی گل می زند و چگونه محدودیت ها را از بین می برد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 10 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من به شخصه اخبار رئال رو از همین تاپیک دنبال میکنم چون وقت گشتن تو این سایتای ورزشی رو ندارم . همینجا هم از دوستان تشکر میکنم که اخبار مهم رو در تاپیک قرار میدن
    سلام علیکم و رحمت الله من جمیع الجهات
    واقعا؟

6. 6 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اره به قول دوست بالایی لازم به کل کل نیست .
    من اینو میذارم میتونید از این مستند بفهمید مجهولات رو

حجم فایل : 750 مگابایت
    کیفیت : خارق العاده HDTV
    موضوع : مستند | ورزشی

خلاصه داستان :
    در این مستند شاهد این باشید که رونالدو چگونه قهرمان دوی صد متر را شکست می دهد ، اندازه ی یک بازیکن حرفه ای NBA می پرد ، در تاریکی گل می زند و چگونه محدودیت ها را از بین می برد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز پست 1130 رو بخون

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عاغا دیشب سرهنگ بازی بارسا رو گزارش کرده ظاهرا

الان گل اومده و یه مقاله ی انتقادی نوشته ، خب البته ایرادی هم نیست و نقد به جایی هم هست ولی ای کاش وقتی باقی گزارشگر ها هم مشابه این صحبت ها رو در بازی رئال میکنن گل نادیده نگیره

9. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عاغا دیشب سرهنگ بازی بارسا رو گزارش کرده ظاهرا

الان گل اومده و یه مقاله ی انتقادی نوشته ، خب البته ایرادی هم نیست و نقد به جایی هم هست ولی ای کاش وقتی باقی گزارشگر ها هم مشابه این صحبت ها رو در بازی رئال میکنن گل نادیده نگیره
    آره...اتفاقا داشتم از شبکه ورزش بازیو میدیدم ُ سرهنگ حسابی از خجالت تیم بارسا در اومد و چقدر تیکه انداخت
    خوب چه عیبی داره مزدک رو بزارن برای بارسا همین علیفر رو بزارن برای ما وقتی میبینند اینقدر مشکل به وجود میاد.
    اینا هم دنبال دردسر میگردن ظاهرا....
    البته گزارشگر های ایرانی همیشه رو مخ هستند حتی عادل...همیشه سعی میکنم از JSC Sports + بازیارو ببینم واقعا گزارشگر های انگلیسی با کیفیتی داره.

11. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آره...
    کلا خیلی اوضاع گزارشگرها خراب شده تو صدا و سیما!(مثل بقیه چیزاشون)
    نه فقط از نظر فنی و کیفی...
    بلکه با این حرفای بیخود و بی جا واقعا عصبانی میکنن طرفداران هر 2 تیم رو...

قدیم تر ها واقعا گزارشگرها جرات نداشتن حتی بگن طرفدار کدوم تیم خارجی هستند!چه برسه ایرانی!!!
    ولی الان با بی خیالی صدا و سیما؛ترس همشون ریخته و هر چی تو دهنشون میاد رو روانه گوش ها طرفداران میکنن!!!!

حالا باز خوبه سرهنگ عزیز(که بدم میومد ازش ولی با اوضاعی که در بین گزارشگرهاس الان پیش من محبوب شده) فقط تو بازی هایی که یه طرف ماجرا بارسلوناس یا یه طرف ماجرا رئاله اینطوری گزارش میکنه!!!

عادل که تو برنامه ی 90 (که هیچ ربطی به فوتبال خارجی نداره) چپ و راست از بارسلونا و مسی میگه!!!
    مزدک که بازی های لیگ کویت رو هم گزارش کنه باید حداقل چندبار اسم مسی و بارسلونا رو بیاره!!!
    خیابانی که در حساس ترین لحظات بازی آرزو میکنه رئال گل بخوره تا بازی واسه آقا قشنگ تر بشه!!!!!!!
    و...............
    گندشو در آوردن دیگه به خدا!!!
    درست حسابی گزارش کنید دیگه!!!

همین ال کلاسیکوی آخر وقتی بازی 1-0 به صود بارسلونا داشت دنبال میشد؛من روی میز کارم نشسته بودم و داشتم گزارش کار،پرسنلم رو چک میکردم(از بس اعصابم خورد بود نمیتونستم تلویزیون رو نگاه کنم و فقط به گزارش بازی گوش میدادم)

بعد از چند دقیقه سرم رو آوردم بالا و زیر چشمی نگاه کردم ببینم دقیقه ی چنده بازیه یهو دیدم نوشته 1-1 ....!!!!!!!!!!
    به خدا شاخ در آوردم!!!
    اینقدر آروم گفته بود "توی دروازه؛گل برای رئال" که به خدا متوجه نشدم!!
    از اونطرف هم حتما یادتونه که وقتی بارسلونا به گل رسید ابتدا،چطوری عربده میکشید و خوشحالی میکرد!
    وقتی رئال به گل رسیده بود ظاهرا مثل وقتی بود که جواد خان خیابانی بازی های ملی رو گزارش میکنه و تیم حریف به ایران گل میزنه و ناراحته و اصلا اعلام نمیکنه یا تو دلش اعلام میکنه بوده!!!!!
    خب این درسته واقعا؟؟؟
    بماند که بازی با سویا هر چی تیکه بود بار تیم رئال و مورینیو ی کبیر کرده بود!
    مورینیو میخندید!آقا فتوا صادر میکرد که "که دیگه از این خنده های در بازی با بارسلونا خبر نیست"!
    رونالدو گل میزد!آقا فتوا صدادر میکرد که "مسی فردا شب جبران میکنه گل های رونالدو رو"!
    یعنی به خدا حاضر بودم به خودم بمب وصل کنم برم تو استودیویی که این داره گزارش میکنه منفجر کنم خودم و مزدک رو!!!!!

این که درست نیس به خدا!!

13. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

صدمین حضور مورینیو در لالیگا روی نیمکت رئال

ژوزه مورینیو امشب مقابل رایووایکانو هدایت رئال مادرید را برای صدمین بار در لالیگا در دست خواهد داشت. غول‌های مادرید دومین تیمی است که آقای خاص صدمین حضورش را در آن تجربه می‌کند. اولین تیم چلسی بود که مورینیو 120 بار در لیگ برتر روی نیمکت آن نشست. با وجود شرایط فعلی رئال در لالیگا (مکان سوم) آمار مورینیو به شدن بالا است: 99 بازی، 75 پیروزی، 13 تساوی و تنها یازده شکست. آمار تفاضل گل وی با 281 گل زده و 87 گل خورده، 198 است.

مورینیو در آگوست 2010 با تساوی بدون گل مقابل مایورکا کارش را در لالیگا شروع کرد؛ اما در تاریخ باشگاه رئال مادرید به عنوان چهارمین مربی با بیشترین پیروزی نامش را ثبت کرد.

پیروزی هفته گذشته رئال مقابل سویا در برنابئو باعث شد وی بالاتر از مولوونی، اسطوره این باشگاه قرار بگیرد.

ویسنته دل بوسکه (84 پیروزی)، لئو بینهاکر (89 پیروزی) و میگوئل مونوز (275 برد) بالاتر از او قرار دارند. مورینیو ششمین مربی رئال مادرید خواهد بود که صدمین حضورش را روی نیمکت این تیم در رقابت‌های لیگ به ثبت می‌رساند.

با توجه به تعدا بازی باقی مونده در لالیگا انتظار میره مورینو رکورد دل بوسکه و بینهاکر رو در تعداد پیروزی بشکونه...
    Last edited by S0R3N4; 17-02-2013 at 15:32.

15. 8 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

رئال مادرید - رایو والکانو

REAL MADRID

Lopez
    Ramos, Pepe, Varane, CoentraoKhedira, Essien
    Callejon, Kaka, Ronaldo
    Benzema

RAYO VALLECANO

Ruben
    Tito, Galvez, Amat, Casado
    Fuego, Trashorras
    Bangoura, Dominguez, Piti
    Baptistao

هیگوآین و مودریچ و آربلوآ بازیو از دست دادن!
    کاسیاس و آلونسو همچنان در حال ریکاوری!
    په په و کاکا و کایخون میتونن بازی کنن تو بازی امشب!

بازی ساعت 23:30 به وقت محلی از شبکه ی ورزش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

17. 7 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بازی برگشت کوپا این هفتس یا هفته بعده دوستان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •