من تست هاي عالي پور رو هم ميزنم . انتشارات همگامان . اونم خيلي خوبه . توي زيست بيشتر تست زدن مهمه و تمرين براي وصل كردن مباحث مختلف كتاب به همديگر . . . .
ناجور ترين قسمت زيست " پروتئين سازي " هستش . منم تقريبا يه هفته گيرش بودم . . . .
من تست هاي عالي پور رو هم ميزنم . انتشارات همگامان . اونم خيلي خوبه . توي زيست بيشتر تست زدن مهمه و تمرين براي وصل كردن مباحث مختلف كتاب به همديگر . . . .
ناجور ترين قسمت زيست " پروتئين سازي " هستش . منم تقريبا يه هفته گيرش بودم . . . .
Last edited by PLAΨMID; 20-01-2013 at 10:35.
من اول کتاب رو می خونم کامل همین فصل 6 مثلا سه قسمت کردم هر قسمتش هم حدود 3-4 ساعتی طول کشید
بعدم رفتم سراغ تستای آرام فر انتشارات تخته سیاه هم تستاش میزنم هم پاسخ تشریحیش کامل می خونم
برا همین زیاد طول می کشه ...
چون زیست یبار کامل باید مطالب فهمید بعد فقط مرور مرور مرور هر چی می تونه ادم باید مرور کنه تنها راهش اینه به نظرم
به نظر من تو زیست فقط مرور مرور
اتفاقا اون قسمت پروتئین سازی زیاد سخت نیست
به شرط این که یه پایه ای از ژنتیک باشه و مفاهیم پایه رو دونست وگرنه اره یکم سخت میشه
سلام به همگی
من دنبال یه دبیر میگردم قبلا که تو قلم چی بوده اسمش افشین نبیءی هست
بچه ها اگر ازش سراغ دارین بهم بگییییییییددباهاش کار مهم دارم
مرسی از همتون
اگر بدونین کجاست انقدر خوشحالم میکنییین
سلام ، اگه کسی شماره ای از دفتر مشاوره ی آقای دیبازر داره لطفا برام بفرسته.
این موج 2 رو نشر الگو برای چی اینطوری گفته؟؟
فکر می کنم خیلی بالاتر از سطح کنکور باشه والا پارسال از کانون آبی خوندیم خیلی راحتر بود![]()
دوستان من دوتا سوال دارم
یکی زبان فارسی تو کتاب رمزینه میگه تنوین رو جزء تکواژ باید حساب کرد اما تو کتاب نشر الگو میگه تنوین تکواژ نیست
بالاخره تکلیف چیه ؟؟
یکی هم زیست
من زیست دوم چاپ 91 رو دارم تو کتاب گفته گلبول های قرمز در مغز استخوان ساخته میشه و گلبول سفید در مغز قرمز استخوان
اون وقت تو کتاب انتشارات تخته سیاه برا دکتر ارام فر میگه گلبول قرمز در مغز قرمز استخوان ساخته میشه
کدوم درسته ؟
بخصوص دوستانی که کتاب زیست دوم چاپ 89 رو دارن کتاب چی نوشته ؟
![]()
در مورد زبان فارسی منم راهنمایی میخواستم. گویا 20٪ هستش. آیا میشه این 20٪ رو با خیال راحت ازش مطمئن شد؟؟
+
ای بابا انگار همه زیستن اینجا فقط!
هنر فقط خودمم![]()
والا تک واژ رو از سال پیش یادم نمی یاد...
اما زیست:
می دونی که استخوان خودش یک نوع بافت پیوندیه که مغز قرمز استخوان هم یک بافت پیوندی حساب می شه (فصل 8 زیست دوم رو نگاه کن) این بافت پیوندی (مغز قرمز استخوان) گلبول قرمز می سازه...(البته در کتاب فصل 6 گفته که در جنینی کجا ساخته می شه
اما گلبول سفید کجا ساخته می شه؟
اما مغز زرد استخوان گلبول های سفید رو می سازه البته در کتاب ذکر شده که آگرانولویست ها بیشتر در مغز زرد استخوان ساخته می شوند که کاملا درسته یعنی آگرانولویست ها که گلبول سفیدند در مغز استخوان ساخته می شود + در گره های لنفاوی هم تکثیر و هم مستقر می شوند.
دوست عزیز شما من رو یاد کنکور سال پیش انداختی :(
2 تا تست زبان فارسی زدم
بنظرم خیلی راحته بجز تست تکواژ اون رو هم با نشر الگو یاد گرفتم زیر تکواژ خط می کشیدم بعدش می شمردم که یهو وسط کنکور شمردن رو قاطی کردم
شما که هنری کارت خــیلی سختره چون بعضی تستاش واقعا سخت بود مثلا یکیش بود یک متن بت داده بود و پرسیده بود که با کدوم از متن های گزینه تعداد تکواژ برابره!!!
ولی برای تجربی ریاضی (لااقل این چند ساله) تکواژ آسون بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)