اوه . این عکس تازه داره اینجا میاد ؟ توی فروم های دیگه هم دیده بودم امروز و معلوم شد فتوشاپه .
اوه . این عکس تازه داره اینجا میاد ؟ توی فروم های دیگه هم دیده بودم امروز و معلوم شد فتوشاپه .
نه بابا؟؟؟؟؟؟از کجا فهمیدی ؟؟؟این که تابلوه فتوشاپه
چرا انقدر داستان دار شد کرک این فیفا؟!!!
از قبل داشتم...چون گفت تريال دو روزه رو ميتونيوكار كني..اما جالبيش ابنه كه اون ٤٠٠ تايي رو كه از قبل داشتم هنوز تو اكانتم نگه داشتن...٤٠٠ تا بوينتو از قبل گذاشته...
Last edited by soheilnouri; 28-09-2012 at 23:33.
اینی که شما میگی پوینت هست،من پوینت رو نمیگم،میگم اکانت گلد دازی؟
برای انلاین بازی کردن بازی باید اکانت گلد داشته باشی و 800 پوینت هم بدی...(ول همونطور که گفتی دو روز اول مجانیه و 800 پونت لازم نیست بدی) ولی باید اکانت گلد باشی در هر صورت!
داداش بازی رو نمیفروشن که اگرم برا فروشم گذاشته باشند کرک نیستش یعنی اون فایلی که شما میخواید بازی رو بوسیله اون اجرا کنی -- نشده و هنوز رمز گذاری شده و بازی رو اجرا نخواهد کرد. اگه تونستی به هر دلیلی بازی رو بریزی رویه هارد کامپیوترت نمیتونی اجراش کنی پس باید منتظر بمونی مثله خیلی از ماها تا اون فایله اجرایش که کرک بازی نام داره بیادش رویه شبکه اینترنت بعد دانلودش کنی و کپیش کنی دقیقا همون جایی که فایله اصلیش هست تا بتونی بازی رو هم اجرا کنی. اوکی؟ امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برات بخوبی توضیح داده باشم.
اوکی دوست عزیز ......... کامل فهمیدم ......... ممنون بابت وقتی که گذاشتی![]()
7 ساعت پیش نسخه PSP امده بود :
FIFA_13_EUR_PSP-BAHAMUT
خواب بودم
و تاید اجرا شد
اسم تاپیک رو عوض کنید بزارید skidrow
سلام بچه ها ..........من میخام لایو دوستانه برم به صورت random...گزینه اش کدومه؟میرم انلاین فرندلیس اما فقط یه نفر که تو ادلیستمه رو نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)