واسه منم همین مشکلو داره ولی من فایل Crash Fix را دانلود نکردم.......چون فقط برای بار اول که میخوام برم تو بازی میپره بیرون..........
وقتی میپره بیرون و دوباره میرم تو بازی خیلی راحت اجرا میکنه و مشکلی نیست![]()
واسه منم همین مشکلو داره ولی من فایل Crash Fix را دانلود نکردم.......چون فقط برای بار اول که میخوام برم تو بازی میپره بیرون..........
وقتی میپره بیرون و دوباره میرم تو بازی خیلی راحت اجرا میکنه و مشکلی نیست![]()
pes 2013 چطوره ؟ شنیدم fifa ورژن جدیدش بهتره از Pes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میدهچیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه
درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا برد
Last edited by arash-king; 06-10-2012 at 14:35.
با تعریف دوستان تو تایپک فیفا واقعا دلم میخواد دلیل این همه تعریف رو ببینم![]()
تعریف فیفا را ؟ منم نگرفتم ....... ای بابا فیفا هم بدتر از PES ....... قبل انتشار میان میگن فلان شده بهمان شده میخریم میبینیم همونه![]()
کسی نیست بدونه ؟؟؟
یعنی کنامی اون قفل رو بیخودی گذاشته که هیچوقت باز نشه ؟؟؟
تقریباً حرف هاتو قبول دارم ...هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میدهچیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه
درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا برد
رو درجه سختی سوپر استار (آخرین درجه سختی) با رئال مادرید به بارسا 11 تا گل زدم ، زمان بازی هم 10 دقیقه ای بود ...
Last edited by masoud93; 06-10-2012 at 21:00.
منم یه بار با بارسا 14 زدم به رئال
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اگه در پوشه ای که بازی نصب شده فایل rld.dll هست کرک مخصوص Reloaded هست اگه فایلی با نام buddha.dll هست کرک مخصوص Skidrow
اگه شما از شرکت گرفتی مثلا شرکت Sarir نسخه اسکید رو هست و کلا مشکل هم داره ولی قابل حل هست
خب اینجا تاپیکی نداره
و یا کسی نیست تمام پچها و DLC های بازی را جمع کنه پست 1
واسه همین هر پست مفیدی در بین بقیه پستها باقی میمونه
Last edited by golmohammadi; 07-10-2012 at 17:33.
خب داداش لینک کرش فیکس رو میذاشتی دیگه قربونت برم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)