دانلود شبانه از 1 شروع میشه دیگه؟ باید مودمو خاموش روشن کرد؟
دانلود شبانه از 1 شروع میشه دیگه؟ باید مودمو خاموش روشن کرد؟
آره از 1 شروع میشه.
اگه ارتباطت با اینترنت قطع شد باید مودم خاموش روشن کنی. در غیر این صورت نیازی نیست
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزيز، خاموش و روشن کردن مودم، نيازي نيست، حتّي اگه ساعت يک ديسکانکت بشه! بعد کانکت شدن، مودم بصورت اتوماتيک کانکت ميشه، جز اينکه مودم شما قابليت اين عمل را نداشته باشد
(تا اونجايي که خبر دارم زايکسل و ديلينک، بصورت اتومات کانکت ميشن)
سلام
هر فنی بگی زدم از سرور راسخون هم دانلود کردم از سرور های jaist که خیلی پر سرعته هم دانلود کردم 20 تا لینک هم باهم زدم واسه دانلود تاثیری نداشت
تست سرعت من هم این محدودیت 2 مگابیت رو نشون میده
![]()
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزيز، شما قبلاً هم فرموده بوديد، که حتّي با سرور قدرتمند راسخون به سرعتي بالاتر از 250 نميرسيد
از قرار معلوم شما خودتون استاد اين ترفندهاييد، ما بايد به شما درس پس بديم، بهرحال ، شما با چندتا لينک همزمان، بازم به سرعت دانلود 450-460 نميرسيد؟! اگه با مجموع چند لينک، يا تک لينک از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اين سرعت نميرسيد، و افراد ديگري هم در منطقه شما همچين مشکلي دارند، مطمئن باشيد مشکل از پهناي باند منطقه شماست، چون سرويس شما رو چهار مگ بسته شده، و امّا اگر بالفرض همسايه شما از اي دي اس ال مخابرات سرويس ميگيره و همچين مشکلي نداره، شما پيگير رفع نويز روي خطّتون باشيد(اين نوع نويز حتّي با اسپليتر هم رفع نميشه، به گفته يکي از کارشناسان آسياتک آمل)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
امّا در مورد راهنمايي شما، از بابت خريد لود بالانسر ، خيلي عاليه، اگه بشه که نور الي نور ميشه، فقط يه مشکلي وجود داره، اونم قيمتشه، کمترين قيمتي که از اين دستگاه وجود داره، 200 قيمتشه، اگر کمتر بود، ميشد روش فکر کرد(خوبي لود بالنسر اينه که، بالفرض سه تا خط تلفن داريم و سه تا خط اي دي اس ال، اين دستگاه سرعت دانلودي برابر با مجموع سرعت اين سه خط را ارائه ميده، اين يعني اينترنتي فراتر از اينترنت ايران)
ممنونم دوست عزيز
موفّق باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت هم تو روز بین 450 تا 520
شب ها 4 تا لینک میزارم هر کدوم 100 تا 120
این همون اسیاتک هستش اسیاتک تو استلان های مختلف با یه سری شرکت ها شریک میشه اینترنت میدن برا همین اسمش فرق داره
با سلام خدمت دوستان
سرویس شما با بقیه فرقی نداره اما همانطور که تو تصویر دیده میشه نویز یا میزان Attenuation خط شما خیلی زیاده و این میتونه خیلی تو سرعت تاثیر داشته باشه در ضمن ممکنه فاصله روستای شما تا مرکز مخابراتی یا همان جایی که خط تون رانژه شده و دیتا برایت ارسال می شه زیاد باشه چون فاصله از مرکز مخابراتی توی نویز تاثیر زیادی داره ، اما تو بعضی موارد مشکل نویز قابل حله : به لینک زیر برید کمکتون میکنه تا بهتر متوجه بشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خواهش میکنم شاگردتم
مشکل از نویز نیست چون کشش خط
Attainable Rate (Kbps):13,712
هست و اینجا همه محدودیت 2 مگابیت دارند
در ضمن لود بالانسر های ارزونتر هم هست
سلام دوست عزیز
کشش خط تو مودم نوشته 13 مگابیت
بعد فاصله هم در حدود 2 کیلومتر هست
و وقتی دانلود میکنم جوری روی 250 وای میسته انگار براش سقف 250 گزاشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)