تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 468 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

از کجا بفهمیم که اکتیویژن کد چه نوعی هست، مثلاً یه ساله 1 پی سی، 2 پی سی (بدون استفاده) و region اش به ما میخوره (وقتی new activation code در قسمت licencing اضافه میکنمactivation code added successfully رو میزنه یعنی درسته؟ - مشخصاتش نشون نمیده)

یه اکتیوژین کد رو روی یه سیستم فعال کنیم بعد برش داریم، اون اکتیویژن کد روی سیستم دیگه قابل استفاده هست؟؟
    Last edited by tiyam 01; 05-11-2012 at 10:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    از کجا میتونم فایل فارسی ساز kaspersky internet security 2013 را دانلود کنم
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اپدیتهای kis2013 کجا ذخیره میشه میشه مثل 2012 اپدیتهارو دستی انجام داد

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من چندتا سوال داشتم
    1-من اینترنت سکوریتی 2013 دارم بعد از نصب روی ویندوز8 فایروال ویندوز غیرفعال شده چطوری میتونم هم فایروال کاسپر داشته باشم هم فایروال ویندوز روشن باشه؟

2-فایروال کاسپر برای جلوگیری از -- کارامد هست و لازم به نصب فایروال دیگه ای هست یانه؟و اگر فایروال دیگه ای لازم هست چه نرمافزاری توصیه میشه برای جلوگیری از هک؟

3-من طبق این فیلم تنظیم کردم و قبل از این تنظیمات امتیاز comodo leak 150 بود و بعد از تنظیمات 240 شد.
    نوشته شده توسط Hidden-Hunter
    سلام

در تایپیک تست فایروال دوستان تقاضا کردند که بهترین تنظیمات کسپرسکی را قرار بدهم ولی میخواستم بگذارم برای یک وقت دیگر ، اما چون دوستان پیش خودشان فکر کنن که من دارم صورت مسئله را پاک میکنم و یکم ناز میکنم ، گفتم همین الان تنظیمات را انجام بدهم با فیلم و همه چیز هم راحت و روان هست که با دوبار دیدن فیلم خیلی راحت متوجه می شوید...

لینک دانلود تنظیمات پیشرفته کسپرسکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم به کارتون بیاد.
    ایا تمام این تنظیمات درست هست و چه تنطمیات دیگه ای باید انجام داد برای بهتر شد کارکرد انتی ویروس و گرفتن امتیاز کامل340؟

4-اپدیت روزانه رو چطور میشه انجام داد؟ایا از سرور خوده کاسپر میشه انجام داد یا از سرورهای دیگه باید استفاده کرد چه سرورهایی؟و کلا یه راهنمایی کامل برای اپدیت روزانه و اتوماتیک که کلیدها غیرفعال نشن اگر هست بگید لطفا.
    ممنون

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام

اینترنت سکوریتی رو افلاین اپدیت کردم ولی دیتا بیس رو برام obsolete وبا ضربدر ایا حفاظت سیستم دقدق صورت میگیره؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

از کجا بفهمیم که اکتیویژن کد چه نوعی هست، مثلاً یه ساله 1 پی سی، 2 پی سی (بدون استفاده) و region اش به ما میخوره (وقتی new activation code در قسمت licencing اضافه میکنمactivation code added successfully رو میزنه یعنی درسته؟ - مشخصاتش نشون نمیده)

یه اکتیوژین کد رو روی یه سیستم فعال کنیم بعد برش داریم، اون اکتیویژن کد روی سیستم دیگه قابل استفاده هست؟؟
    سلام

این سوالات رو از نمایندگی کسپر بپرسید بهتر به شما کمک میکنند

7. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

9. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من چندتا سوال داشتم
    1-من اینترنت سکوریتی 2013 دارم بعد از نصب روی ویندوز8 فایروال ویندوز غیرفعال شده چطوری میتونم هم فایروال کاسپر داشته باشم هم فایروال ویندوز روشن باشه؟

2-فایروال کاسپر برای جلوگیری از -- کارامد هست و لازم به نصب فایروال دیگه ای هست یانه؟و اگر فایروال دیگه ای لازم هست چه نرمافزاری توصیه میشه برای جلوگیری از هک؟

3-من طبق این فیلم تنظیم کردم و قبل از این تنظیمات امتیاز comodo leak 150 بود و بعد از تنظیمات 240 شد.

ایا تمام این تنظیمات درست هست و چه تنطمیات دیگه ای باید انجام داد برای بهتر شد کارکرد انتی ویروس و گرفتن امتیاز کامل340؟

4-اپدیت روزانه رو چطور میشه انجام داد؟ایا از سرور خوده کاسپر میشه انجام داد یا از سرورهای دیگه باید استفاده کرد چه سرورهایی؟و کلا یه راهنمایی کامل برای اپدیت روزانه و اتوماتیک که کلیدها غیرفعال نشن اگر هست بگید لطفا.
    ممنون
    سلام

1.احتیاجی نیست فایروال ویندوز رو فعال کنید فعال بودن همزمان 2 فایروال باعث تداخل و ایجاد مشکلاتی برای سیستم میشه
    2. فایروال کسپر کافیه
    4.اگر کسپرشما فعال باشه بر روی UPDATE کلیک کنید تا بروز رسانی انجام بشه
    اپدیتها از سرور خود کسپر دریافت میشه!!!
    نمیشه کاری کرد که کلیدها غیر فعال نشن چون شما غیر قانونی دارین استفاده میکنید هر لحضه ممکنه بلوک بشه
    اگه غیر فعال شد باید کلیدهای جدید به برنامه بدین تا دوباره فعال بشه
    در تنظیمات پیشفرض اپدیت اتوماتیک فعاله

11. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

اینترنت سکوریتی رو افلاین اپدیت کردم ولی دیتا بیس رو برام obsolete وبا ضربدر ایا حفاظت سیستم دقدق صورت میگیره؟
    سلام

این پیام زمانی نمایش داده میشه که چند روز برنامه اپدیت نشده باشه
    اپدیت افلاینی که شما به برنامه دادین متعلق به چند روز قبل هست
    کسپر رو به صورت انلاین اپدیت کنید تا پیام obsolete دریافت نکنید.

13. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

گفتم تستی قرار بدهم مبنی بر تنظیمات safe money کسپرسکی که گزینه جدیدی هست در نسخه 2013 این شرکت .
    روش تست هم با یک برنامه که شبه کیلاگر هست انجام شده و تاجایی که شد محیطی ایجاد کردم که فکر کنیم واقعا سیستم به کیلاگر الوده شده هست.
    لینک دانلود تست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی وارد صفحه یا پیچ بانکی می شوید و بروی مستطیل های خالی که باید رمز و cvv2 و غیره را وارد بکنید اگر موقع نوشتن جمله ای امد مبنی بر اینکه secure keyboard inbut enable یعنی اگر با کیبور هم کار بکنید کسپرسکی اجازه نمی دهد که کیلاگر توسط کیبور متن هایی که وارد می کنید را ثبت بکنه و برای صاحب خود ارسال بکنه ولی تاجایی که میشه از کیبورد مجازی استفاده بکنید ولی گاهی اوقات هم کار کردن با کیبورد مجازی سخت و دشوار هست. پس موقع وارد کردن رمز عبور باید به این جمله که ظاهر می شود ، توجه کنید.

15. 9 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •