تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 171 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اگه قراره گرون کنن پس این حکایت برگزاری جشنواره واسه چیه دیگه!!!
    !!!!
    سیاست جدید ال جیه، اول افزایش قیمت و بعد جشنواره
    قبلنا جشنواره هاش واقعی بود.

2. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه 76100 دارم و از طریق شبکه فیلم روی tv پخش میکنم با وجود انجام همه کارهیی که دوستان در پست هی قبلی گفتن زیرنویس فرسی پخش نمیشه
    وقتی فیلم رو پخش میکنم تمام گزینه های set video play غیر فعال میباشند subtitle هم off میباشد و نمیشه فعالش کرد
    لطفا کمکم کنید
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب parham511 خيلي ممنون از راهنمايي هاي شما.
    دوباره بعد از ظهر زنگ زديم به فروشگاه گفتيم شرکت اينطوري ميگه، فروشگاه هم گفت تا فردا صبح به من وقت بديد تا من پيگيري کنم!
    قراره فردا صبح زنگ بزنيم ببينيم چي ميگه.
    ايشالا خبر ميدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه 76100 دارم و از طریق شبکه فیلم روی tv پخش میکنم با وجود انجام همه کارهیی که دوستان در پست هی قبلی گفتن زیرنویس فرسی پخش نمیشه
    وقتی فیلم رو پخش میکنم تمام گزینه های set video play غیر فعال میباشند subtitle هم off میباشد و نمیشه فعالش کرد
    لطفا کمکم کنید
    با تشکر
    دوست عزیز اولا اینکه share کردن فیلم با روش مدیا پلیر باعث میشه زیرنویس اجرا نشه ، شما باید نرم افزار Nero Media Home 4.2 رو نصب کنید و با استفاده از اون فیلم ها رو Share کنید رو تلویزیون، با استفاده از این نرم افزار به راحتی زیرنویس ها نشون داده میشه تو تلویزیون، منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و با این روش به راحتی مشکلم حل شد، تو خود دفترچه راهنمای تلویزیونتون هم به این نرم افزار اشاره شده که نصب کنید و با استفاده از اون share کنید

دوما خود زیرنویس و فیلم رو در یک پوشه و هم نام قرار بدید

سوما
    چک کنید فرمت زیرنویس Srt باشه (با srt راحت تر میخونه، اگه srt نیست تبدیلش کنید به srt یا اینکه نسخه srt رو از اینترنت دانلود کنید)

در آخر هم اینو بگم که اگه خواستید Nero Media Home 4.2 رو نصب کنید بگید تا لینک دانلود بدم، چون نسخه هایی که تو سایت ها هست بدون کرک و سریال هست و شما نمیتونید ازش استفاده کنید، سایت ال جی آمریکا یه نسخه از این نرم افزار رو گذاشته که از قبل اکتیو شده هست و در موقع نصب ازتون سریال نامبر نمیخواد
    Last edited by fb.atheist; 04-02-2013 at 20:15.

6. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من می خوام یک سه بعدی ال جی بخرم: هزینش مهم نیست ... نه اینکه مهم نباشد اما کیفیت رو فدای 200 - 300 تومان نمی کنم... بین سه مدل 76100و 8600 و 9600 موندم. تو سایت های رویو 76100 نمره بهتری داره... اما 9600 از نظر سه بعدی بهتر هستش ( بر اساس رویو ها) برای 8600 هم چیز زیادی پیدا نکردم... در مورد 9600 به نقص هاله و اشکال در 24 p 1080 اشاره می کنند اما می گند سه بعدیش عالی .. .آواره موندم نمی دونم چه کنم .. . از دوستانی که این تی وی ها رو تست کردند به من یک راهنمایی جامع بدند ببینم چکار کنم نظر خودم بیشتر روی 9600 هستش... فیلم های 1080 p و فیلم های سه بعدی زیاد نگاه می کنم.. از ماهواره هم زیاد فیلم HD نگاه می کنم . کانال های ایران رو هم اصلا استفاده نمی کنم.... لطفا راهنمایی نمایید که تا گرون تر نشده برم تهیه کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من می خوام یک سه بعدی ال جی بخرم: هزینش مهم نیست ... نه اینکه مهم نباشد اما کیفیت رو فدای 200 - 300 تومان نمی کنم... بین سه مدل 76100و 8600 و 9600 موندم. تو سایت های رویو 76100 نمره بهتری داره... اما 9600 از نظر سه بعدی بهتر هستش ( بر اساس رویو ها) برای 8600 هم چیز زیادی پیدا نکردم... در مورد 9600 به نقص هاله و اشکال در 24 p 1080 اشاره می کنند اما می گند سه بعدیش عالی .. .آواره موندم نمی دونم چه کنم .. . از دوستانی که این تی وی ها رو تست کردند به من یک راهنمایی جامع بدند ببینم چکار کنم نظر خودم بیشتر روی 9600 هستش... فیلم های 1080 p و فیلم های سه بعدی زیاد نگاه می کنم.. از ماهواره هم زیاد فیلم HD نگاه می کنم . کانال های ایران رو هم اصلا استفاده نمی کنم.... لطفا راهنمایی نمایید که تا گرون تر نشده برم تهیه کنم
    دوست عزیز من 76100 دارم 47 اش رو
    نسبتا راضی هستم
    و امکان اینکه تونسته باشم با 8600 و 9600 مقایسه کنم رو نداشتم
    من یکبار دیگه در این تاپیک گفتم و باز هم میگم من فقط از اینکه 47 خریدم پشیمون هستم و باید 55 میخریدم
    شما هم حتما به سایزش اهمیت بده. باور کن 47 اینچ رو براحتی در خونه قبول خواهی کرد و اصلا اینکه 47 اینچ در خونه ات نصب شده احساس نخواهی کرد. به همین خاطر میگم اگر توانایی مالیش رو داری 55 بخر
    حقیقتش من فکر نمی کنم زیاد با هم اختلاف داشته باشند
    من فقط گاهی در بعضی از سوورس های بلوری که دارم در بعضی از صحنه ها تصاویر شطرنچی کمی رو احساس می کنم. همین. مشکلی به اون صورت دیگر نیست. امکان اینکه سورسم رو در 8600 و 9600 تست کنم نداشتم.
    خیالت هم راحت هوشمند بودن این تی وی ها کلا چیز خاصی نمی باشد.
    من سه بعدی های ارجینال در این تی وی دیدم و راضی هستم.
    هر کاری هم کردم نتونستم جیزی از لپتاب شیر کنم. زیاد هم در بند آن نیستم.
    کافی هست هارد اکسترنالت رو بهش وصل کنی همین..
    صدا بلندگو های تی وی هم مناسب می باشد با اینکه من به سینمایی خانوادگی وصل کردم و زیاد استفاده نمی کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

در ضمن این سه مدل که گفتم بهتره یا مدل های es 8880 سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن این سه مدل که گفتم بهتره یا مدل های es 8880 سامسونگ
    دوست من تکنولوژی سه بعدی اینها کلا با هم فرق داره
    برای من تعداد زیاد عینک ها و راحتی و سبکی آن ها و امکان اینکه دوال پلی داشته باشه برام خیلی مهم بود و من ال جی رو انتخاب کردم.
    شما که گفتید زیاد سه بعدی نگاه می کنید به عینک سبک احتیاج دارید.

11. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز اولا اینکه share کردن فیلم با روش مدیا پلیر باعث میشه زیرنویس اجرا نشه ، شما باید نرم افزار Nero Media Home 4.2 رو نصب کنید و با استفاده از اون فیلم ها رو Share کنید رو تلویزیون، با استفاده از این نرم افزار به راحتی زیرنویس ها نشون داده میشه تو تلویزیون، منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و با این روش به راحتی مشکلم حل شد، تو خود دفترچه راهنمای تلویزیونتون هم به این نرم افزار اشاره شده که نصب کنید و با استفاده از اون share کنید

دوما خود زیرنویس و فیلم رو در یک پوشه و هم نام قرار بدید

سوما
    چک کنید فرمت زیرنویس Srt باشه (با srt راحت تر میخونه، اگه srt نیست تبدیلش کنید به srt یا اینکه نسخه srt رو از اینترنت دانلود کنید)

در آخر هم اینو بگم که اگه خواستید Nero Media Home 4.2 رو نصب کنید بگید تا لینک دانلود بدم، چون نسخه هایی که تو سایت ها هست بدون کرک و سریال هست و شما نمیتونید ازش استفاده کنید، سایت ال جی آمریکا یه نسخه از این نرم افزار رو گذاشته که از قبل اکتیو شده هست و در موقع نصب ازتون سریال نامبر نمیخواد
    سلام و تشکر از پاسخ سزیع شما
    من از نرم افزار PS3 Media Server استفاده میکنم قبلا از nero 4 استفاده میکردم مشکل داشت و مشکلش هم کند بودنش بود و اینکه وقتی کلید input زیموت رو میزدم بعضی وقتها قولدرها ظاهر نمیشدند
    اگه میشه لینک این نسخه از نرم افزار رو بزارین امتحان کنم

با تشکر مجدد

13. این کاربر از telestar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و تشکر از پاسخ سزیع شما
    من از نرم افزار PS3 Media Server استفاده میکنم قبلا از nero 4 استفاده میکردم مشکل داشت و مشکلش هم کند بودنش بود و اینکه وقتی کلید input زیموت رو میزدم بعضی وقتها قولدرها ظاهر نمیشدند
    اگه میشه لینک این نسخه از نرم افزار رو بزارین امتحان کنم

با تشکر مجدد
    نه من که هیچگونه مشکل کندی یا عدم نمایش پوشه ها رو ندارم
    بفرمایید اینم لینک دانلود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •