تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 602 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

· سلام به همه دوستان و علاقمندان هدفون
    رویو اولیه یکی از بهترین هدفونهای داخل گوشی audiophileدنیا (البته تو رنج قیمت خودش) بنام etymotic er-4 رو میخوام شروع کنم .این هدفون با قیمت حدود 300 دلار از چند سال پیش تولید شده و فعلا پرچمدار etymotic هست و طبق نظر سنجی و نقد منتقدین جزو معدود هدفونهای مرجع که هدفونهای دیگه رو با اون میسنجن هست.

بسته بندی این هدفون بسیار ساده البته با وسایل جانبی کامل هست .انواع سری ها از جنس فوم و پلاستیکی و به اشکال قارچی و استوانه و ... هست یک عدد تبدیل جک و تبدیل یک به دو و چند عدد فیلتر و وسیله تعویض فیلتر و یک عدد گیره برای اتصال کابل به لباس کلیه لوازم جانبی هدفون داخل پک هست.
    جنس بدنه هدفون از پلاستیک معمولی که انتظار میرفت بهتر اراین باشه و جنس کابلها که جدا شونده هم در نظر گرفته شده از جنس نسبتا خوب و لی قسمت کانکت با هدفون از جنس پلاستیک تقریبا نامرغوب با قالب گیری بد تولید شده که ظاهر هدفون رو کمی نا مطلوب نشون میده بطوری که احساس میشه هدفون 10 و 15 هزارتومانی هست.حتی جنس سری خود هدفون که کارخونه روش گذاشته و بصورت خیلی اتفاقیکاملا مناسب گوش من بود هم از جنس بسیار بد و تقریبا بسیار ارزون قیمت هست ولی بقیه سری های داخل جعبه از جنس و کیفیت بالای برخوردادن که حداقل سری خود هدفون هم بهتربود از بین همونها باشه ولی کاملا متفاوت و سورپرایز کننده بود.
    اولین موردی که بعد از نصب این هدفون داخل گوش توجه ادم روجلب میکنه ایزوله خیلی قوی اون هست بطوری که تقریبا صدای محیط بطور کامل حذف میشه و مکشی که سری هدفون داخل گوش ایجاد میکنه برای من بشخصه نا خوشایند بود که باعث ایجاد درد خفیف داخل و انتهای گوش و بمرور بیشتر و بیشتر میشه .
    در کل کیفیت ساخت و راحتی استفاده متوسط و متوسط رو به ضعیف داره.
    این مدل هدفون er-4 در سه نوع er-4s وer-4p یا pt و er-4b تولید شده که نوع s با امپدانس 100 اهمی و نوع p یاpt با امپدانس 27 اهمی و مدل B با امپدانس 100 اهمی تولید شدن که اختلاف امپدانسشون بدلیل مقاومت کابلهاشون هست که با توصیهrave-87 عزیز مدل pt رو انتخاب کردم بهمراه یک عدد مقاومت که تبدیل به مدل s میشه و مدل B که حرفB بر گرفته از binaural که برای تراکهای ضبط شده مخصوص هدفون بکار میره تنظیم شده.

برای تست صدای این هدفون از سورس پلیر دسکتاپ creative x-fi titanium hd و امپلی فایر schiit lyr و پلیرmediamonkey و سورس پلیر پرتابل ipad new و iphone 3gs و iphone 4s و sansa clip و sansa fuze و cowon j3 و cowon c2 و بهمراه امپ پرتابل headstage arrow 4g و امپ پرتابل وداک fiio e1 .
    تراکهای تست شده اکثرا flac بوده بنام های
    yanni :rainmaker.1
    2. whitney houston :All The Man That INeed
    3. whitney houston: I willalways love you
    4. Leona Lewis:run
    5.evanescence:my immortal
    6.full album: RenaudGarcía-Fons – Méditerrannées
    7 .Lydia Gray - Sorry Seems ToBe The Hardest Word
    8. Alison Krauss & UnionStation - Looking In The Eyes Of Love
    9. .Jheena Lodwick - Perhaps Love
    10. Kelly Sweet - Ready For Love
    11. Kelly Sweet - Je t'aime
    12.full album: Secret Garden -Songs From A Secret Garden
    و برای تست کامل soundstage از البوم Vladimir Ashkenazy - Flute Mysteryو Dr. Chesky's Sensational, Fantastic, and ....استفاده کردم.
    برای imagine هم از البوم Arthur Rubinstein Rubinstein Plays Chopin The Nocturne و چندالبوم کلاسیک از بزرگان موسیقی باخ و بتهون انتخاب کردم.
    با توجه به اینکه صدای این هدفون فلت هست ولی در هر صورت باز هم بیس خودش رو بخوبی نشون میده و گاهی قوی تراز فرکانسهای دیگه پخش میشه ولی در کل تاثیری بر روی هیچ کدوم از فرکانسها نمیزاره و معنای واقعی فلت که معمولا تصور غلطی از اون داریم رو بنمایش میگذاره.
    البته صدای فلت این هدفون باعث میشه تغییرات جزعی بر روی فرکانسها بخوبی خودشون رو نشون بدن بطوری که بابقیه هدفونها احساس این امر با تغییرات کوچیک تقریبا محسوس نیست .تراکهایی که انتخاب کردم اکثرا رو مید خیلی تاکیید شده بودن و بیشتر صدای خواننده بوده که البته در مورد این هدفون فرقی نمیکرد چون تقریبا فرکانسهای میانی و بالا و پایین در یک سطح هستن و موقع پخش نمیشد رو تعداد خاصی از فرکانسها برتری دید و یا بدنبال قوت رو بخش خاصی بود .
    پس میشه گفت1. بیس خوب والبته بیشتر از اون چیزی که انتظار داشتم.
    2.مید خوب و قابل قبول
    3.های خوب و قابل قبول ولی از انتظار من کمی ضعیفتر بود که برای رسیدن به ایده الم مجبور شدم کمی فرکانسهای بالا رو دستکاری کنم و البته با افزایش treble در اکولایزر و امپلی فایر
    4.soundstage این هدفون محدوده البته در مقابل هدفونهای دیگه ای که دارم ولی خوب برای یک بالانس ارمیچر نمیشه بیشتر از اینانتظار داشت و مقایسش با هدفونهای دینامیک در این مورد اشتباه هست.ولی خوب با توجهبه تراکهای مخصوص و binarual که انتخاب کرده بودم نتیجه قابل قبول و soundstage بازی رو با این هدفون تجربه کردم.
    5.imagine این هدفون خوبه بطوری که تعیین محل حدودی سازهاامکان پذیره البته همون طور که گفتم فقط با تراکهای مخصوص کلاسیک که رکورد خاص خودشون رو دارن امکان پذیر هست و با تراکهای معمولی و mp3 که تنظیم و مستریگ مناسبی ندارن امکان پذیرنیست.
    نتیجه گیری در مورد صدای این هدفون به این صورت خواهد بود که صدای شفاف و باز و تقریبا airy داره که البته در هدفونهای داخل گوشی این نوع صدا بسیار کم یاب هست و میشه گفت با هدفونهای فول سایز و open میتونه در این ضمینه رقابت کنه.
    پخش موسیقی برای انواع سبکها با این هدفون امکان پذیر هست چون هر نوع موسیقی با هر نوع سبکی که باشه در هر صورت بصورت اون چیزی که موقع پخش زنده در استدیو هست خواهید شنید البته بایدم اینطورباشه چون جزئی از بهترین هدفونهای مانیتور هست.
    برای کسانی که هدفونهایی باصدای بیس قوی و کلا صدای خفه عادت دارن موسیقی گوش بدن شاید صدای فلت این هدفون کسل کننده بنظر بیاد ولی کسانی که صدای سرد و یا فلت دوست دارن مطمعنا هدفون جالب و جذابی خواهد بود بطوری که با اعمال تغییرات خیلی ساده و کوچیک صدای سرد رو بدست میارن.
    بزودی مقایسه این هدفون باهدفونهای حرفه ای دیگه در سایت قرار میدیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک IMG_0709.JPG  
    Last edited by salar_221; 25-09-2012 at 20:42.

2. 15 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سالار جان بسیار مبارکه، بررسی جامعی بود.از هر نظر هدفون فوق العاده ای به نظر می رسه،با چه قیمتی و چطور تهیه کردید؟

4. این کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سالار جان بسیار مبارکه، بررسی جامعی بود.از هر نظر هدفون فوق العاده ای به نظر می رسه،با چه قیمتی و چطور تهیه کردید؟
    با تشکر
    از سایت ebay تهیه کردم با حدود قیمت 260 دلار و هزینه پست رایگان.

6. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کسی منو راهنمایی نمیکنه؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    خوب nokia bh-505 رو تهیه کنین.
    مرسی‌ از پاسخ

برند‌های دیگه هه مدل‌هایی‌ دارن؟

قیمت این نوکیا ۵۰۵ چنده؟

کیفیتش چطوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید سالار audio technica ckm55 کجا می شود تهیه کرد
    کیفیت کدام بهتر است
    akg 340
    audio technica ckm55
    مچکر.
    Last edited by farzad.n; 26-09-2012 at 16:34.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببخشید سالار audio technica ckm55 کجا می شود تهیه کرد
    کیفیت کدام بهتر است
    akg 340
    audio technica ckm55
    مچکر.
    تقریبا کیفیت مشابهی دارن.ولی کیفیت ساخت ckm55 بهتره.با گارانتی اواسان از مجتمع پایتخت میتونین تهیه کنین.

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با تشکر به خاطر راهنمایی خوبتون کلی استفاده کردم.
    Last edited by peeyymmaann; 28-09-2012 at 02:48.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم یه هدفون full size بگیرم ار این تو گوشیا خوشم نمیاد .همه جور اهنگم گوش میدم...بین 50 تا 200 دوستان لطف کنن معرفی کنن
    میخوام به لپ تاپ و mp4 وصل شه..
    مدل mp4 transcend mp860
    سلام
    برای چه سبک موسیقی میخواین؟
    اگه فول سایز میخواین می تونین برای سبکهای الکترونیک از هدفون audio technica m30 و برای باقی سبکها از هدفون akg k99 تهیه کنین.
    و اگه earpad میخواین میتونین هدفون خوب و با کیفیت sennheiser px200II رو تهیه کنین.
    موفق باشین
    Last edited by salar_221; 26-09-2012 at 18:01.

14. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت lidal3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بهش creative ep660 با صدای گرم و بیس قوی ولی کنترل شده رو پیشنهاد بدین.
    سلام
    خیلی خیلی ممنون

16. این کاربر از lidal3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •