دوست گل تا اونجا که من میدونم Seti مخفف مجودات فرا زمینی هستش !
از لحاض علمی 100% امکان حیاط وجود داره (همونطوری که زمین به وجود اومده). تازه اول کاره و تنها 4% جهانی که مدام در حال انبساط هست کشف شده !![]()
دوست گل تا اونجا که من میدونم Seti مخفف مجودات فرا زمینی هستش !
از لحاض علمی 100% امکان حیاط وجود داره (همونطوری که زمین به وجود اومده). تازه اول کاره و تنها 4% جهانی که مدام در حال انبساط هست کشف شده !![]()
دوستان seti رو رو گوگل یه سرچی بکنید ، به خصوص با google translate جالب هست !
SETI مخفف "جستجو برای هوش فرا زمینی" هستش ... (و ضمنا حیات)
این رفیقمون هم نگفت یه رابطه رسمی و طبق استاندارد فیفا(!) بین این دوتا وجود داره ... گفت از هر دو تا حالا فقط شایعات بوده و حدس و گمان ... که خب ، یه جورایی درسته ..
این خانوم توسط شوهر وکیلش بعد از یک سال تونسته سنگ رو پس بگیره ... تو این مدت یک سال قیمت سنگ تا 5 هزار دلار هم بالا رفته ولی وقتی دستشون رسیده دیگه خبری از فروش و این چیزیا نشده .. اینا هم رفتن تحویل موزه طبیعی شهر دادندمورد دیگه در امریکا بوده (1954) که قطعه ای از یه شهابسنگ به اندازه پرتغال از سقف خونه رد شده و بعد از برخورد به وسایل خونه ، افتاده روی زنی که خواب بوده ...
این اوباما هم داره پارتی بازی میکنه با سیاه ها
این پروزه Seti مثل اینکه تازه نیست .. من تو یک فیلم 1995 ای هم اسمی شنیدم از این پروژه ...
چی جایگزین شاتل ها میخواد بشه ؟! به خاطر زباله های فضایی و ... ؟
مفهوم SETI در حد اخترشناسی آماتوری/رادیویی ، سال 95 هم وجود داشته؛ اما اون چیزی که معروفش کرد همون پروژه معروفی بود که در 99 به راه افتاد و مشارکت عمومی رو در محاسبات مربوطه می طلبید...
//
درباره جایگزین شاتل: در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پست 2 من و گفتگوهای بعدی اش رو ببین
پریروز ، ژنرال بولدن توسط سنا بعنوان رئیس جدید ناسا تایید شد ... (مقارن با 40 مین سالگرد انسان در ماه: 2-3 روز دیگه و پرتاب شاتل اندور:چهارشنبه )
بولدن در صحبت هاش گفته بود که اگه امریکا می خواد همچنان در فن آوری پیشتاز باشه ، باید نسل های بعدی رو مشتاق به علم و فن تربیت کنه ... گفته که ناسا باید در مورد محیط زیست کره زمین بیشتر تحقیق کنه ...
بولدن به همراه معاونش (لاری گارور) - هر دو توسط سنا تایید شدند
وقتی بولدن در 1980 عضو ناسا شد ، سازمان بخاطر ماموریت های ماه ، سرحال و قبراق بود ... اما ناسای امروز اینطور نیست : بازنشستگی شاتل ها باید تا پایان سال دیگه تموم بشه و رفتن به ماه و مریخ شبیه همون برنامه آپولو (موشک و کپسول) طراحی شده و هنوز ابهاماتی درش هست... ضمناً جایگزین شاتل تا 2015 آماده نمیشه و در این 5 سال میانی اگه اون بالاها کاری داشته باشن باید سوار سفینه های روسها بشن (باید اتو بزنن!)...
بولدن دومین فضانورد در تاریخ ناساست که ریاست سازمان رو به عهده می گیره (دیگری:ریچارد ترولی) ... او در یکی از مهمترین پروازهای معاصر ناسا (بالا بردن تلسکوپ هابل) هم خلبان بود (1990) ... بوش هم در 2000 می خواست برای معاونت ناسا نامزدش کنه ، اما ارتش مخالفت کرد ...
پست مرتبط : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دلیل استعفای رئیس قبلی ناسا رئیس جمهور شدن اوباما بود ؟! :-؟
معمولاً اینطوریه که وقتی رئیس جمهور جدید سر کار میاد ، مسوولین سازمانهایی که زیر نظرش هستند استعفاشون رو (به نشانه احترام) تقدیم می کنن ؛ این هم همین کار رو کرد و اوباما استعفا رو پذیرفت ...اتفاقاً خودش دوست داشت بمونه و حتی حرکاتی هم صورت گرفت از سوی دوستان و نزدیکانش برای بقا در پست ...
مدت زمانی که رئیس بود ، مدت زمان معقولی بود ... تا اونجا که می دونم خیلی از روسای ناسا با تعویض رئیس جمهور عوض شده ان .. حالا که رئیس جمهور از حزب مخالف هم بوده ...
سلام بر تمام دوستان كهكشاني !
از اونجايي كه بنده به شدت عاشق ناسا هستم ! اين تايك روزدم تا بطور اختصاصي به بحث پيرامون اين سازمان بزرگ بپردازيم .
تشكر از شما دوستان اهل علم ، بخصوص نجوم
![]()
تصاوير زيبايي از شاتل : (به زودي آپ ميشه )
اينم تلسكوپ هابل كه چند وقت پيش يه تعمير اساسي هم شده تا چن سالي هم دوم بياره !! تا تلسكوپ جديد و با قدرت چند برابر ارسال شه !:
![]()
Last edited by mf.designing; 19-07-2009 at 12:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)