سلام...
عاقا دلیل اینکه من نمیتونم سرور هارو ببینم چیه؟
بعد یه مدت اومدیم بازی کنیم یهو دیدیم هیچی نیست... نزدیک بود سکته ناقص بزنیم![]()
سلام...
عاقا دلیل اینکه من نمیتونم سرور هارو ببینم چیه؟
بعد یه مدت اومدیم بازی کنیم یهو دیدیم هیچی نیست... نزدیک بود سکته ناقص بزنیم![]()
این همه مپ ddrace هست یکی هم مپ والیبال بگذاره که هیجان داره فوتبال حال نمی ده چون ماوس رو خراب می کنه بسکتبال هم همین تور عصاب خورد کن هست چون نمی شه توپ رو راحت تو سوراج انداخت
اما والیبال مهارت می خواهد و خیلی با حاله هست لطفا یکی مپش رو بگذاره فقط همین والیبال نه چیز دیگه
سلام
سورس و apk:
sourceforge.net/projects/libsdl-android/files/apk/TeeWorlds/
توجه داشته باشید که گوشیتون ژیروسکوپ داشته باشه.
خود فایل apk حدود ده مگابایت و سورسش هم که 100 مگ میشه که فکر کنم ndk اندروید هم توش باشه.
نسخه جدید sdl اومده که اندروید و آی او اس هم ساپورت میکنه پس به احتمال زیاد خود ماتریکس هم یه نسخه آفیکال میده بیرون واسه گوشی.
موفق باشید....
سلام
خوب من این نسخه اندروید را امتحان کردم متاسفانه در گوشی اکسپریا مینی صفحه که فوق العاده کوچیکه همچنین وقتی وارد سرور میشم تصویر به هم میریزه.
امروز هم دیدم بازی در گوگل پلی نیز موجوده.
Sent from my iPhone 4s
من یه سرور ایرانی دارم با پینگ پایین خواستید فایل سرور رو برام بفرستید براتون سرور run کنم
ممنون اما فعلا یک چیزی حدود ۱۰تا سرور در مود های مختلف ران هستش
Sent from my iPhone 4s
دوستان من تازه با این بازی امروز آشنا شدم ، آموزشی ، چیزی ندارین بهم کمک کنه؟ این سرور هایی که میگین رو چجوری بازی کنم؟
اموزش خاصی نداره کلش تجربیه.
برای نمایش سرور ها هم هر چی تیم سمت راست منو هستش را بردار میان.معمولا هم با نامه persian شروع میشوند و رمز ورودشونم p30 هستش.
Sent from my iPhone 4s
این دوستمون رئالیه هواشو از طرف من داشته باشین تو بازیدوستان من تازه با این بازی امروز آشنا شدم ، آموزشی ، چیزی ندارین بهم کمک کنه؟ این سرور هایی که میگین رو چجوری بازی کنم؟
امیر خودت یادش بده![]()
یکی اقایی کرده سرور های جدید رو ران کرده دمش گرم
به خصوص سرور والیبال خیلی بهم حال داد 3 ماه بود بازی نکرده بودم با angor کمی بازی کردیم ولی این eshgi زدو توپ رو بلعید بازی خراب شد اما بسی حال داد یاد ایام کردیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)