تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 152 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1516

نام تاپيک: Galaxy Note » گوشی/تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 5.3 اینچ

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همین چند روز پیش تو خیابون یه پسره ای رو دیدم که Note داشت و گرفته بود کنار گوشش، داشت صحبت می کرد.

منم که تا حالا کسی رو Note به دست ندیده بودم.

واقعاً چقدر بزرگ بود! کنار گوش که گذاشته بودش یه طرف صورتش رو کامل پوشونده بود. چه مســـخــره!

تا حالا موبایل به این ضــایعــی ندیده بودم

خیلی زشته آدم باهاش تلفن کنه. آبروریزیه!

بعنوان یه تبلت کوچیک خوبه اما بدرد موبایل نمیخوره. بلکه با هندزفری.
    آقا منم 2 هفته دستم بود ، توی شرکت که نمیشد حرف زد ، فقط با پوزخند همکارام مواجه میشدم ، بیرون هم یه کوچه ایی جایی پیدا میکردم تا بتونم حرف بزنم . با یک دستم هم اصلا نمیشه باهاش کار کرد ، حتی نمیشه اس ام اس داد ، با آیفون پشت فرمون مثل آب خوردن اس میدم . این دیگ چیه آخه ؟؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

آقا منم 2 هفته دستم بود ، توی شرکت که نمیشد حرف زد ، فقط با پوزخند همکارام مواجه میشدم ، بیرون هم یه کوچه ایی جایی پیدا میکردم تا بتونم حرف بزنم . با یک دستم هم اصلا نمیشه باهاش کار کرد ، حتی نمیشه اس ام اس داد ، با آیفون پشت فرمون مثل آب خوردن اس میدم . این دیگ چیه آخه ؟؟؟
    این گوشی خیلی خیلی طرفدار داره!
    فقط در بین همکلاسی هام بجز خودم 4 نفر دیگه NOTE داره! ولی جالبه هیچ کسی از دوستام S2 و NEXUS و Xperia S و ... نداره!

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب شما که خجالت میکشی از این گوشی استفاده کنی و کارهای اصلی که این گوشی براش ساخته شده هم نداری مگه مجبور بودی بخری که اینجوری پشیمون بشی هر چیزیو بحر کاری ساخته اند

5. 3 کاربر از javabmikham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مریخ

پيش فرض

دوست من با احترام به نظرت ولی من کاملا باهاش مخالفم.
    این گوشی نه به اون بزرگیه که ادم در حالت مکالمه ضایع بشه یا نشه یه دستی باهاش کار کرد من که به راحتی باهاش یه دستی کار میکنم .(سازنده های گوشی نمیدونستن که شما میخوای پشت فرمون sms بفرستی )

در مورد پوزخند همکارانتون هم متاسفانه چون تو ایران در صد افراد کم اطلاع و نا آگاه به تکنولوژی روز خیلی زیاده و خیلی ها هنوز هم از نود درصد امکانات 1100 هم نمیتونن استفاده کنن و خوب بودن یه گوشی رو به انتن دهی اون میدونن تعجبی نداره که یه همچین گوشی باعث تعجبشون بشه و چه بسا بهش ایراد بگیرن و پوزخند بزنن . جالبه اینکه همه هم با کمترین اطلاعات به خودشون حق اظهار نظر هم میدن .
    یه خاطره ای رو میخام براتون نقل کنم که برا خودم پیش اومده که مربوط میشه به اظهار نظر های نابجای مردم که واقعا رو اعصابه : بنده مغازه دارم و تو شغلم به پول خرد زیاد نیاز پیدا میکنیم یه روز تصمیم گرفتیم یه اطلاعیه دم در بزنیم که (( لطفا پول خرد فراموش نشود )) خلاصه از فرادا هزار نفر به ما ایراد گرفتن که (پول خرد ) املاش درست نیست و باید مینوشتین (پول خورد) (با اینکه همون پول خرد درست بود) یه چند روزی گذشت و ما هم که از تذکرات مشتریان عاصی شده بودیم اطلاعیه رو عوض کردیم و همون املای غلط ( لطفا پول خورد فراموش نشود ) رو چسبوندیم , از فردا هر کی اومد مغازه گیر داد که اقا این چیه نوشتین (پول خرد ) درسته .
    خلاصه سرت رو درد نیارم ما هم کلا اطلاعیه رو کندیم و از دست اظهار نظرهای بجا و نابجای مردم خلاص شدیم . شما هم زیاد این موارد رو جدی نگیر .
    Last edited by moama; 27-06-2012 at 23:27.

7. 5 کاربر از moama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثل این میمونه بگی ملت لامبورگینی میبینین چششون در میاد یعنی لامبورگینی ماشین بدیه

9. 4 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من هم 9-10 روز نوت مشکی گرفته بودم باهاش راحت نبودم تو جیب برام سخت بود همه میگفتن بزرگه بعد با اس 2 تعویضش کردم با این که خودم اولایی که اس 2 اومده بود گرفته بودم تا 6 ماه استفاده کردم هیچ چیزو بهتر از اس 2 نمی دونستم تا وقتی که شیکست اما دیدم قابل مقایسه با نوت نیست دوباره نوت گرفتم دیگه عادی شده بود بزرگیش فقط کسایی می گفتن بزرگه که ندیده بودن کیف هم گرفتم واسش میگیرم دستم فوق العادس (البته کیفش مخصوص نوت نیست)می خواستم اس 3 بگیرم اما هر چی فک می کنم فقط سی پی یو بیشتر داره و دنبال کردن مردمک چشم از اون طرف نوت بزرگتره قلم داره باتریش بهتره هر چی فک کردم نوت برام بیشتر کارایی داره اخه اس 3 با نوت گرافیکش یکی دقیقا بازیی که روی اس 3 نصب میشه روی نوت هم نصب میشه پس این سی پی یو فقط مصرفو میبره بالا تا حالا که نتونستم خودمو راضی کنم
    واقعا هم خیلی طرفدار داره با اینکه گوشی رده بالاس و قیمت زیادی داره البته نسبت به امکاناتش خوبه

11. 3 کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

من وقتی دارم با این گوشی حرف میزنم یا کار میکنم تو مکان عمومی کلی هم لذت میبرم . . . بزرگ بودن این گوشی خیلی عالی یکی از چیزای مثبتش همین ، من دگه نمیتنم گوشی کوچیک تر از نوت داشته باشم ، از همه نظر قدرت مانور داری روی گوشی . . .وقتی توی جیب شلوار لیم میزارم نوکش و که آرم سامسونگ داره بیرون میمونه به نظر من خیلی قشنگ . . . اطمینان دارم که گوشی بعدی که میخرم نوت 2 . . این گوشی حرف نداره . . .خطاب به اون دوست عزیزم که میگه زشت و گندس خوب چرا خریدیش میدونستی که بزرگه . . ..فقط مشکلش اینه که پشت فرمون راحت s نمی تونی بدی . . همین

13. 5 کاربر از godleo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

قیمت 16 گیگ بدون گارانتی 1090 هزار تومان!
    قیمتش داره خیلی خیلی سریع بالا میره!
    (قیمت ONE X حدود 1080 هست!)

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

قیمت 16 گیگ بدون گارانتی 1090 هزار تومان!
    قیمتش داره خیلی خیلی سریع بالا میره!
    (قیمت ONE X حدود 1080 هست!)
    احتمالا تا همون 300-1200 که یه زمانی رسید میرسه

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من موندم چطور قیمتش از وان ایکس بیشتر شده الان تقریبا 10 تومان از وان ایکس گرونتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •